Autovuokraamon 11:sta autosta varastettiin etulamput

0

yslDAleIKLwF5ZxXzdlEZXd5WCI

 

Malmöläiseen vuokra-autofirmaan tehtiin viime yönä mielenkiintoinen keikka. Nimittäin 11:sta Volvosta lyötiin sivuikkuna rikki ja autoista varastettiin etulamput. Autoista vietiin siis koko valaisinrunko. Sunfleet-yrityksen aluepäällikkö kertoo, että tällaista tapahtuu säännöllisesti, mutta nyt viime yön tapahtuma oli ennätys.

Kyse on siitä, että pimeillä markkinoilla on kysyntää tietyille varaosille. Tällä hetkellä Volvoista viedään lamput runkoineen päivineen, BMW:istä viedään turvatyynyjä ka Mersuista ratteja. Varkaat ovat hyvin rutinoituneita ja ottavat vain sen mitä hakevat. Tässäkin tapauksessa lamput oli irroitettu huolellisesti rikkomatta sen ympärillä mitään. Mikään muu, kuten parkkikortit eivät autoista kelvanneet.

Pikakollaus Bildelbasenin nettisivuilta kertoo, että uusien Volvojen etulampuilla on kohtuulliset hinnat.

 

Kuvakaappaus 2017-08-02 15-28-54

3 thoughts on “Autovuokraamon 11:sta autosta varastettiin etulamput

  1. Helposti rahaksi muutettavaa tavaraa. Itselläni Volvo v50 ja merkkiliikkeessä umpio maksaa 800 euroa.

  2. Minulla on Volvo V70 , jonka Xenon lyhty maksaa 1200 € ja F150 Ford, jonka Xenon lyhty maksaa $ 150.
    Voisiko varkauksia vähentää realistisemmalla osahinnoittelulla ?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.