Monokulttuuri #100 live tänään 2.8. poikkeuksellisesti klo 20.00

13

Monokulttuurin sadas live. Lähetyksessä siis juhlintaa ja hillitöntä juhlavihaa. Naamat punaisena vihaamme juhlan kunniaksi jos mahdollista entistä enemmän kaikkia. Aiheena Kurun Sulatusuuni ja lyhyt kertaus Ruotsin rakkauden heinäkuusta.

Siis klo 20.00.

Lukijan tekemä juhlavuosivideo:

 

 

 

Täältä suoraan liveen:

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Monokulttuuri #100 live tänään 2.8. poikkeuksellisesti klo 20.00

  1. Toivottavasti kotimaastakin irtoaa uusia juttuja. Vaihteeksi voisitte ottaa jossakin lähetyksessä lähiaikoina haastateltavia, esim. Pekka Koskenkorva. Sillä on mielenkiintoinen mielenosoitussarja menossa, mutta tapahtuuko niissä mitään?

  2. Tämä oli tosi hyvä, kuka siellä onkaan kauppa- tai teollisuus ministerinä, Mykkänen, Lintilä – tämähän hoituu helposti, lisää vain väkeä Afganistanista ja tulevaisuudessa myös Jemenistä, avaruusinsinöörejä kaikki tyynni…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.