RHC:n laittomien toivo ilmaisesta ylläpidosta rapisee

0

Laittomasti maahantulleiden arabien toivo alkaa haihtua savuna ilmaan.

 

IMG_20170802_005209

 

Me hukkaamme vain aikaamme Suomessa, meillä ei ole tulevaisuutta tässä maassa. Palautukset vain jatkuvat. Olemme meneetäneet toivomme, toivo on särkynyt.

RHC:n porukka yrittää vielä valaa arabiin katteetonta toivoa, mutta hän ei usko enää saavansa ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa.

Hyvä niin, toivotaan tällekin tyypille pakkopalautusta. Ei mitään vapaaehtoista lähtöä vaan nouto aamuyön tunteina.

Mies on asunut ja viettänyt mukavaa elämää suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Jos mies on 2015-invaasion tulija, silloin hän on lomaillut Turkissa viime vuonna. Mutta jos on tullut 2016 niin on viettänyt lunkia aikaa tukka kammattuna Turkissa ennen Suomeen tuloa.

 

 

Haastattelussa hän kertoi kuitenkin haluavansa loppuelämän kestävän ylläpidon:

Kuvakaappaus 2017-08-02 09-42-43

9 thoughts on “RHC:n laittomien toivo ilmaisesta ylläpidosta rapisee

 1. Kaikki toivo ei kuitenkaan ole poissa. Toivot, että olen avoimesti vihollisesi, sehän vaan passaa, Porton polkija.

  Eiköhän tuo taas hetken päästä ole oma ylimielinen itsensä? Väkivaltaisuuttakin saatamme ehkä havaita?

 2. Nämä ovat niitä todellisa hätää kärsiviä ”sotapakolaisia” Hätä on ainostaan siitä miten saa täydet kelan tuet ja elämänmittaisen ilmaisen ylläpidon veronmaksajien siivellä tekemättä mitään. Tai no jos kuntosaleilla ja kahviloissa istumista ei oteta huomioon jos puhutaan tekemisestä. Suuri huoli voi olla myös miten pääsee eroon paapovista RHC:n ikääntyvistä suvkkivalaista kun oleskelulupa löydään käteen.

 3. On se hyvä että matutkin alkavat ymmärtää että suomalaiset eivät pidä heistä. Naaraat eivät juosseetkaan avikaulaisissa topeissa heitä vastaan olutta kantaen kuten Sipilän mainoskuvissa. Ja maidonvalkean ihon hively jäi vain haaveeksi.

  Kun nämä pellet lähtevät täältä pois niin en ole yhtään pahoillani. Kun porukka on ollut parikin vuotta Suomessa eikä osaa edes yksinkertaisinta lausetta muodostaa niin se jo kertoo jotain. Kun minä lähdin ulkomaille töihin niin vuodessa opettelin auttavasti maan kielen jotta pärjäsin töissä, kaupoissa ja sain hoidettua asunnon vuokrat sekä pystyin asioimaan verotoimistossa. Nämä loiset eivät ole viitsineet opetella edes sen vertaa. Jo se osoittaa kuinka kiitollisia he ovat maatamme kohtaan ja mikä on heidän ajatuksena integroitumisesta yhteiskuntaamme.

 4. Kyllä me kaikki tiedämne, miltä tuntuu, kun loma loppuu ja arki alkaa. Itse leipää vääntäessä kaiholla kaipaa hotellin valmista aamupalaa. Ali jo ehti vieraantua ajatuksesta, että olisi pärjättävä omillaan. Rhc:läisten ihmisystävien tehtävä on nyt auttaa Alia palaamaan maan pinnalle, mutta se maa ei Suomi.

 5. Miksi he valehtelevat?
  Ei heillä ole mitään muutakaan.
  Koko elämän suunta on ollut aina
  Valheellinen. Todellisuus puuttuu.
  Miksi voi sanoa ihmistä joka
  elää totuuden keskellä valheessa?

 6. Ajanhukkaa on. Hukkaatte nimittäin meidän aikaamme ja rahaamme ja pilaatte maisemankin. Ei kivaa kun tulitte mutta kivaa jos lähdette. Siitä kiitos ja ei-näkemiin.

 7. ”Kesän kuuman jälkeen tuli kylmä syys, kuin unelman loppu, vääjäämättömyys.” Toivon jo syyssateita, koleata säätä, myrskytuulta ja helvetin kylmää talvea. Kaikki mikä vauhdittaa näitten turhapaikanhakijoiden paluuta sataa veronmaksajien laariin. Mutta uusia loisijoita on tulossa, RHC:läiset saavat ajanmittaan laatuvaihtelua. Tapolaa herkutellaan jo giimaisissa mielissä. Välimereltä sitä pukataan annos suomeenkin.

 8. Goodbye!
  NEVER come back!
  (78 % of finnish people will send you back right away).

 9. Tämä on erittäin ikävä dejavu kun katselin vierestä kun ruotsi pilas oman maansa noilla rättipäillä ja nyt suomi seuraa perässä. Totuus musliimeista on se että ne on maailman sisäsiittoisinta paskasakkia. Ne ovat vuosituhannet naineet sukulaisiaan. Se on päällimmäinen syy miksi heillä ei ole ketään kotona. Sen lisäks olen käsittänyt että sodassa heikommassa asemassa ovat naiset ja lapset jota he eivät lähetä turvaan vaan ne lähettää tänne nuoria terveitä miehiä jotka voisivat puolustaa maatansa. Pelkästään se jo kertoo miten alhaisen rodun kanssa olemme tekemisissä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.