Ruotsin Oikeuslääketieteellinen: noin 83 % valehtelee ikänsä

13
ensam_ahmad3
Kuvassa legendaarinen yksintullut.

 

Ruotsin Oikeuslääketieteellinen julkaisi taas tilastoja liittyen turvapaikkaprosessin aikana tehtyihin ikätesteihin. Tilastot noudattavat aikaisempaa trendiä.

Ohessa tilastoa maaliskuun puolesta välistä heinäkuun loppuun:

 • Maahanmuuttovirastolle lähetettyjä tutkimuksia oli 2 481.
 • Tutkituosta turvapaikanhakijoista 3,3 % naisia, miehiä 96,7 %
 • 2002:ssa tapauksessa Oikeuslääketieteellinen arvioi, että henkilö on 18 vuotta tai vanhempi.
 • 25:ssä tapauksessa Oikeuslääketieteellinen arvioi, että henkilä on mahdollisesti 18 vuotta tai vanhempi.
 • 432:ssa tapauksessa Oikeuslääketieteellinen arvioi, että henkilö on mahdollisesti alle 18 vuotta.
 • 22:ssa tapauksessa henkilön iänmääritystä ei voitu tehdä, sillä heiltä puuttui viisaudenhampaat, tai muulla tavoin ei ollut mahdollista tehdä magneettikuvausta polvinivelestä.
Advertisements

12 thoughts on “Ruotsin Oikeuslääketieteellinen: noin 83 % valehtelee ikänsä

 1. Salaisuus jonka kaikki tiesivät tuli faktaksi ko. tapausten kohdalla. Ei mitään merkitystä mihinkään. Vai luuletteko että on ? Testaamattomat jatkavat väittämää alaikäisyydestä ja heitä uskotaan kuten kaikkia muitakin kurpitsavankkurisatujen kertojia. Hyysäys jatkuu eikä ketään käännytetä iän perusteella minnekään. Kalifaatti ei synny ilman muslimeita. Heihin tarraudutaan entistä tiukemmin koska ruotsalaiset ovat dorkia.

  1. Aikuiset miehet ylä-asteella. Muistaakseni rehtorit pitävät kynsin ja hampain kiinni näistä rakkaista oppilaistaan, vaikka ikätestit(kin) osoittavat, että ’poikaset’ ovat aivan väärässä paikassa.

   1. Justnii. Mistä maasta tulet? ”En ole tietä” Missä passisi on? ”En ole tietä” Miksi olet täällä? ”En ole tietä” Mikä nimesi on? ”En ole tietä” Kuinka vanha olet? ”Seitsemäntoista vuotta!” TERVETULOA LAPSIPARKA! Voi sua pientä ressukkaa, naurat noin leveästi onnesta vaikka olet uinut ja kävellyt oli 8.000 kilometriä etkä ole syönyt tai juonut mitään yli puoleen vuoteen!!

 2. Huijauksiin pitää olla nollatoleranssi. Mikään ihmisen epätoivo ei saa antaa etuajo-oikeutta kenellekään. Lain ja mahdollisuuksien tulee olla tasapuolisia ja ne jotka eivät ikäänsä ala valehtelemaan ovat huonommassa asemassa jos huijauksia aletaan katselemaan läpi sormien.

  Huijausyrityksestä sanktiona karkoitus ja tämä jo etukäteen tiedoksi kaikille maahantuleville.

  Tuo Paavon kaivama arkiston helmi sai minut toisaalta nauramaan ja toisaalta sappi kiehui, kun v- käyrä nousi tappiin. Tämä taitaa olla ainoa aihealue, jossa tällainen tuntemusten ’iloinen’ cocktail on mahdollista.

 3. Äkkiähän Ruotsissa tuo huijaus paljastettiin. Ei mennyt kuin pari vuosikymmentä ja heti huomattiin.

  1. Kyllä tämä ikäjuttu on aina tiedetty. Onhan jokaisella silmät päässä ja sokeakin kuulee ettei lapsista ole kysymys. Vaan tästä ei ole SAANUT puhua ja se se varsinainen ongelma on edelleenkin.

 4. Mutta eikös RHC:ssa jossain vaiheessa vajakkisuvakit todenneet näistä ikätesteistä, että ” näillä lapsukaisilla voi olla useita eri ikiä, noiniinku ihan kulttuurin pohjalta” joskus ne voi olla 15, 17, tai vaikkapa 36 vuotiaita. Ihan tilanteen mukaan.
  Kätevää.
  Jokaiselle ikänsä valehdeelle kenkää.
  Asun itse tuusulassa ja olen seuraillut kun Nukariin majoitettuja sotaa ja vainoa paenneita lapsukaisia kuljetaan tila- autolla kauppaan ja kioskille niin yksikään ei ole lapsi.
  Siellä se parkkipaikalla kuljettajana toimiva täti odottaa kun ainakin kolmekymppiset jätkät käyvät ostelemassa ostoskärryt täyteen röökiä ja naposteltavaa. Ruoka on toki paskaa ja sitä pitää sipseillä ja röökillä täydentää ja voihan siinä sivussa pelailla hedelmäpeliä.
  Niin ja toki pitää olla hovikuski, eihän sotaa ja vainoa paennut voi rasistisessa Suomessa n. 3 km matkaa kävellä tai vaikkapa kulkea fillarilla. Toki omat lapsemme eivät ole oikeutettuja esim koulukuljetuksiin noin lyhyille matkoille mutta vieraat ensin.

  1. Niillä Nukarin lapsukaisilla taitaa olla aika miehiset otteet. Taannoin pistivät porukalla pataan samassa koulubussissa matkaavaa kantista. Seurauksena vartija bussiin vahtimaan. Ja alkuvuodesta tuli erimielisyyttä vapaa-ajan kyydityksistä. Pistivät kapinan pystyyn. Viisi poliisipartiota paikalle ja 9 gossea heitettiin putkaan, jotta geelitukka heilahti. Joten saavat aikaan muutakin kuin suukopua.

 5. Niin sokea Reettakin sen näki ,että ovat aikuisia karvap…..itä. Mutta kun suwakkitädit ei usko ,että kullanmurut valehtelee ,niin mitä sitten??Hyvää päivää kirvesvartta vaan kaikille,!

 6. Kinasin suomalaisen Suomessa asuvan suvakkiystäväni kanssa näistä ikävalehteluista. Hän ärjäisi lopulta: ”Mitä väliä sillä on minkä ikäisiä he ovat! Ja mitä se haittaa jos valehtelevat! Ei se sinulta ole pois!” Aivan liian moni ajattelee näin ja ovat helvetin väärässä tajuamatta sitä itse.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.