Ruotsin raiskausluvuissa hirvittävä nousu viime vuodesta ensimmäisellä vuosipuoliskolla

13

våldtäkt-76362

 

Ruotsin raiskausluvut ovat hulppeita, mutta niin ovat myös selitykset. Vuoden ensimmäisen vuosipuoliskon aikana tehtiin rikosilmoitus 3 430:stä raiskauksesta. Se on 431 enemmän kuin vuosi sitten samalla ajanjaksolla. Kun vuoden ensimmäisellä puoliskolla on 181 päivää niin raiskauksia tehdään 19 raiskauksen päivätahtia.

Kriminologi Nina Rungin mukaan asiaan on monenlaisia selityksiä:

– Meillä on huvittelukulttuuri, jossa nuoret juovat paljon alkomahoolia. Ihmiset tapaavat helposti sovellusten avulla ja menevät yhdessä toistensa koteihin. Lisäksi meillä on paljon eriäviä mielipiteitä siitä mitä oikein tapahtui. Mies sanoo, että seksi oli vapaaehtoista kun nainen väittää, että kyse oli päällekarkauksesta tai hän oli aivan liian humalassa tai jopa nukkui.

 

Suurimmaksi syyksi lisääntyviin raiskauksiin selitetään vuoden 2005 lakimuutosta, jolloin rikostermi ”seksuaalinen hyväksikäyttö” poistettiin ja se sisällytettiin raiskaus-nimikkeen alle. Edelleen vuoden 2013 lakimuutos lisäsi ilmoitettuja raiskauksia. Tuolloin passiivisesti maanneesta naisesta tuli uhri. Tai jotain sellaista.

Tilastot eivät kuitenkaan tue väitettä:

 

Kuvakaappaus 2017-08-02 14-21-50.png

 

Kuten huomaamme raiskaukset lähtivät jyrkkään nousuun jo ennen vuoden 2005 lakimuutosta. Niin ikään vuoden 2013 lakimuutoksella ei ole ollut mitään sellaista merkittävää piikkiä tilastoissa, jotta sen voitaisiin olevan selittävä tekijä raiskausten suuressa määrässä.

 

Yhdessä asiassa kriminologi Nina Rung on kuitenkin varma:

– Lisääntyneet rikosilmoitukset eivät tarkoita välttämättä sitä, että teot ovat lisääntyneet. Se tarkoittaa sitä, että meillä on nyt uutta tietoa ja emme enää normalisoi seksuaalirikoksia kuten ennen tehtiin.

Ja suurella rikosten määrällä on hyvät puolensakin:

– Oikeastaan ilmoitusten pitääkin lisääntyä, sillä haluamme jokaisen tapauksen päivän valoon.

Advertisements

16 thoughts on “Ruotsin raiskausluvuissa hirvittävä nousu viime vuodesta ensimmäisellä vuosipuoliskolla

 1. Lisää ählyäijiä ruotsiin.Vielä ei olla lähelläkään sitä pistettä,että pottunokka sanois ei enää.Ruotsidemokraattien kannatus, kun nousee yli 50% ollaan jo lähellä sitä pistettä,että riittää.Muutama miljoona ählyäijää mahtuu vielä siis.Kannattaa ottaa huomioon myös se,että ählyt äänestävät puolueita, jotka kannattavat ählyinvaasion jatkumisen puolesta.Tulevaisuudessa on hankalaa muuttaa enää suuntaa varsinkin,kun ählyt sikiävät kuin rotat.

  1. Ei ne aisurit sano muuta kuin että Ruotsiin saa aina tulla töihin, kun yrittää puhua haitallisesta maahanmuutosta ja keskustelu päättyy siihen.

   Töihin hyvinkin joo.

 2. Olisi mielenkiintoista tietää raiskattujen iät nuorimpien ja vanhimpien kohdalta. Kirjoitettiinhan esim. muutama vuosi sitten vanhasta naisesta 80-90+ joka meni avaamaan kun ovikello soi. Sisään ryntäsi musta matu ja raiskasi hänet. Kun mies sai pussinsa tyhjennettyä ja lähti soitti mummo lapsilleen itkien aivan paniikissa ja jäi odottamaan lastensa tuloa. Hetken kuluttua ovi soi, mummo luuli että se oli lapset ja meni avaamaan. SAMA musta matu oli siellä taas, tunki taas sisään ja raiskasi mummon vielä toistamiseen. Juttu löytyy netistä sinnikkäästi hakemalla.

  1. Oudointa on se, että syyksi voi nähdä minkä tahansa muun, muttei raiskausten määrän lisääntymistä. Optulan tutkimus, jossa kerrotaan Itä-Afrikan ja Lähi-idän lahjojen 17-kertaisesta yliedustuksesta Suomen raiskaustilastoissa kertoo kyllä aika tarkkaan kaiken.Toki sitäkin yritettiin selittää ilmoitusalttiudella ja muulla höpöhöpöllä selittää, mutta luvut ovat niin kylmääviä, ettei niitä muuksi selitä millään.

 3. Eikun sehän menee niin että ILMOITETUT raiskaukset ovat räjähtäneet käsiin, koska rasismi, mutta oikeasti raiskaukset ovat vähentyneet kymmentuhatprosenttisesti matuvyöryn jälkeen. Kaikki tietävät että muslimimies ei koskaan harrasta minkäänmuotoista seksiä ennen naimisiinmenoa ja senkin jälkeen tunnollisesti ainoastaan oman vaimonsa kanssa. Eli kaikki nämä mukaraiskaukset ovat valheita joita kiimaiset Routsalaisnaiset ja miehet levittävät koska HALUAISIVAT seksiä muslimimiesten kanssa, mutta harmikseen eivät saa muslimiesten järkkymättömän itsekurin takia. Muslimimies, päinvastoin kuin Ruotsalainen mies, KUNNIOITTAA naisia ja heidän itsemääräämisoikeuttaan sekä koskemattomuuttaan. Sitten tämä turhautuneisuus manifestoituu raistisena, häpeällisenä loanheittokampanjana! HÄVETKÄÄ RUOTSALAISET!!!!

 4. Aika hyvin – ottaen huomioon että ne lukemat olivat jo aiemmin erittäin kovaa afrikkalaista kärkitasoa.

 5. Totta sekin, että v. 2016 tehtiin raiskauksia vähemmän kuin koko 1990-luvulla yhteensä. Maallikko tulkitsee käppyröitä helposti harhaisesti, kunnes asiantuntija selittää, ettei ne mistään mitään kerro. Kriminologi Rungista tulisi hyvä veroexpertti. Osaisi joka vuosi vääntää selvityksen siitä, että menot ovat tuloja suuremmat, vaikka äkkiseltään toisin näyttääkin.

  1. Joo ja vielä pystyy vertauksistakin kiristämään: 1900-luvulla tehtiin enemmän raiskauksia kuin tänään nanosekunnissa. Luulisi jonkun feministijärjestön jo hieman ärähtävän tätä raiskausvähättelyä.

 6. Miten vittu voi olla nämä ruotsalaiset viranomaiset noin saatanan suvakkisekaisin?! Joku ”selitys” löytyisi sillekin, jos musta matulla olisi käsi syvällä näiden omassa perseessä.

  Yhteiskunnallinen romahdus Ruotsissa tulee olemaan karmea jossain vaiheessa ensi vuosikymmenen aikana. Näitä roskaelättejä on vaan verotuloihin nähden jo nyt aivan liikaa.

 7. Raiskausten määrä siis VIISINKERTAISTUNUT 90-luvun alusta samalla kun väkimäärä kasvanut 8,6 miljoonasta 10 miljoonaan. Tuota ei mikään lakimuutos selitä vaan maailman feministisin valtio on päättänyt toteuttaa äärimmäisen naisvihamielistä politiikkaa. Suurimpina kärsijöinä mamutettujen alueiden tytöt ja nuoret naiset, joiden elämän vanhemmat sukupolvet ovat tuhonneet.

 8. Kansakunnan laajuinen Tukholman-syndrooma. Ratkaisuna on ollut tähän mennessä mm. naisten festarit ja naisten pysytteleminen kotona. Hieman vaikuttaisi kuin Ruotsissakin olisi vielä eri sukupuolia olemassa – tiedä sitten montako, mutta kuitenkin.

 9. ”I den feministiska regeringens böljande land:
  • ”Fick halsen avskuren”: Kvinna mördad på öppen gata i Surahammar
  • Kvinna skjuten i nacken i Enskede
  • På tisdagsmorgonen rånades och höggs en kvinna i 60-årsåldern med ett okänt tillhygge på Eriksfältsgatan i Malmö
  • Polisen JO-anmäls efter balkongfall. Polisen höll inte några förhör eller gjorde ingen brottsplatsundersökning när en ung kvinna avled efter ett fall från en balkong i södra Stockholm [2015]
  • Kvinnan som brann fortfarande ett mysterium — Vi kan inte utesluta brott, säger förundersökningsledaren
  • Misstänkt våldtäkt i Nässjö
  • Kvinna utsatt för våldtäkt i Tranås
  • Misstänkt våldtäktsförsök mot 9-årig flicka i centrala Örebro
  • Minderårig flicka misstänks ha våldtagits av pojke i Järfälla
  • För en vecka sedan utsattes en kvinna för en misstänkt våldtäkt i Skolparken i Enköping. I natt anmäldes ännu en överfallsvåldtäkt i Enköping
  Detta ur senaste veckan rubriker, eller ”anekdoter” som det heter. I framtidens mardrömsutopi kommer alla vara genuscertifierade feminister, men kvinnor vågar inte gå ut ensamma.” kirjoittaa Tino Sanandaji

 10. Luin rivien välistä, että Ninan mielestä nukkuvan, tai humalaisen naisen paneminen ei mitenkään ole rikos.

  Ennen vanhaan raiskauksia ei katsottu pahalla, mutta parempikulttuuriset aiheuttivat sen, että nykyään katsotaan?

  On sitä monenlaista vipeltäjää vapaudessa. Jossain päin Ninan kaltaiset ovat laitoshoidossa?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.