Mainokset

Tekikö Ylen Mäntymaa ns. feikkiuutisen agendan sokaisemana?

20246320_327933897654927_7838873448219414423_n

 

Tutkiva kansalaisjournalisti Arre Arre Kougappi paljastaa taas kerran Yleisradion Eero Mäntymaan horinoita. Mäntymaa nielaisi syötin ja agendan sokaisemana julkaisi jutun Ylessä.

Yleisradio levittää feikkiuutisia:

 

Jutun jakoi ensimmäisen kerran Nuor Dawood-niminen miekkonen jo kaksi viikkoa sitten. Dawood yksi Helsingin keskustan laittomien mielenosoituksen kantavia hahmoja. Dawood on useaan otteeseen ollut eri medioissa kertomassa juttujaan.

Kun katsoo videota, ja kuvaa, jossa mies makaa sängyllä niin selviää, kuva on tekaistu. Esimerkiksi miehen tippaletku ei mene minnekään. Tippa laitetaan yleensä kämmenselkään, hyvin harvoin kyynärtaipeeseen. Nyt letku menee vain jonnekin miehen alle.

Mäntymään ilmoittamat lähteet eivät läpäise minkään valtakunnan journalistista tutkintaa: irakilaisen lääkärin lausunto ja röntgenkuva, jotka eivät tosiasiassa kerro yhtään mitään. Kuten tuli ilmi, röntgenkuvia voi ostaa ja arabiankielinen lääkärinlausunto voi olla mitä ikinä tahansa ja kenen tahansa kirjoittama.

Yhtäkaikki Mäntymaa tosiasiassa ehkä tajuamattaan kertoo irakilaisen todellisen syyn pakoon:

”Hussein oli vuonna 2015 lähtenyt vaimonsa ja tuolloin yksivuotiaan poikansa kanssa Irakista yllättäen, mikä oli raivostuttanut puolison perheen… Hussein kertoo, että vaimon perheenjäsenet olivat uhanneet tappavansa Husseinin lentokentälle, mikäli tämä palaisi Irakiin ilman vaimoaan.”

Onko perheriita turvapaikkaan oikeuttava peruste?

Mainokset

19 Comments on Tekikö Ylen Mäntymaa ns. feikkiuutisen agendan sokaisemana?

 1. Könö // 02/08/2017 10:32 // Vastaus

  Selvää feikkiä. Ja vaikka olisi tottakin niin mitä siitä jos joku saa kotimaassaan turpiinsa? Saavathan suomalaisetkin turpiinsa joskus mutta eivät sen takia pakene Irakkiin loisimaan.

  Tykkää

 2. Jarppa // 02/08/2017 11:20 // Vastaus

  Kyllä on taas niin säälittävä ”kupitsavankkurikuva” kuin vaan voi olla. ”Tippa” tosiaankin menee jätkän alle, naamassa tai oikeassa kädessä ei vamman vammaa. Ne perinteiset, sideharsoa kuuppaan ja toinen käsi pakettiin jekut vain muistettu tehdä. Harvinaisen tyhmää jengiä vaikka epäilemättä koko henkinen kapasiteetti on ollut pelissä, äärirajoja myöten.
  Se, että suomalainen toimittaja tarttuu noin paskaan täkyyn kertoo toimittelijan omasta kapasiteetista tai vain syvästä vakaumuksesta. Ei anneta totuuden pilata hyvää tarinaa.

  Tykkää

  • Valtsu // 02/08/2017 11:50 // Vastaus

   Tämä Mäntymaa on yksi pahimmista: toimittajan etiikka ei merkitse mitään oman ideologian rinnalla. Eihän näitä tarinoita pysty mistään oikeasti todentamaan, mutta kun se sopii omaan ideologiaan, se on totta. Se näissä mäntymaissa on hyvä puoli, että he eivät tajua, että jos jollain ei mene kivasti, se ei ole peruste turvapaikalle ja menevät sitten töräyttämään totuuden – aika monta kertaa on ottaa kerrottu, miten turvapaikanhakija on paennut asepalvelusta…

   Se on tietysti triumfi masokismille, että me kaikki maksamme siitä, että Mäntymaa kertoo, miltä maailma hänestä näyttää – tai paremminkin miltä sen hänestä pitäisi näyttää.

   Tykkää

 3. Sisar Hento // 02/08/2017 11:26 // Vastaus

  Jos suomalainen lääkäri(?) toteaa jonkun tarvitsevan psykiatrista hoitoa, niin on melko varmaa, että ”potilaan” käytös kiihkeämmässä seurassa kotimaassa aiheuttaa turpaansaamista.
  Jos Irakiin palautetusta kusipäästä saadaan pikapikaa röntgenkuva, niin maassa toimii terveydenhuolto loistavasti.

  Epäilen myös, että syksyllä 2015 Ruotsista Suomeen siirrettyihin jihadistipataljooniin on ujutettu myös Ruotsissa jo ennen oleskelleita mielenterveyspotilaita ja rangaistusvankeja.

  Tykkää

 4. Arvi Lindistä on jo aikaa - valitettavasti // 02/08/2017 11:28 // Vastaus

  En halua, että valtion lypsäviä lehmiä myydään, mutta omana yksittäisenä asiana Ylen joutaa yksityistämään. Se lypsää kansaa. Urheilutkin voin katsoa netistä.

  Tykkää

  • Valtsu // 02/08/2017 12:47 // Vastaus

   Jos valtion sähköverkon voi myydä ulkomaisille pääomasijoittajille, niin sitten voi vihervasemmisto-ladatun mediayhtiönkin.

   Tykkää

  • Suomi Finland // 02/08/2017 13:06 // Vastaus

   Yle on hyvä säilyttää valtiolla, mutta maahanmuuttomyönteinen agenda pitää poistaa sen valikoimista täysin. Yksittäisten Suomesta poistettujen irakilaisten tarinat eivät kuulu suomalaiseen uutisointiin olivatpa ne totta tai eivät. Suomessa on päätetty että he eivät ole turvapaikan tarpeessa ja thats it.

   Tykkää

   • Valtsu // 02/08/2017 14:49 // Vastaus

    Noinhan se asia todellisuudessa on: vaikka suolletaan aivan karseaa monikulttuurisuuspropagandaa, YLE tekee myös hienoa työtä vaikka lastenohjelmissa. Ja jos ei olisi YLEä, joissain genreissä kaikki suomalainen tuotanto putoaisi pois. On kuitenkin tärkeää, että Suomessa tehdään (lapsille) suomenkielisiä (lasten)ohjelmia, jotka ovat maan parhaiden osaajien tekemiä (Suosalo, Sella, Petelius etc.). YLE on kaikesta huolimatta tärkeä suomalaiselle kulttuurille – ottaapahan vain nämä Mäntymaat joskus aika helvetin koville.

    Tykkää

 5. Numento // 02/08/2017 11:29 // Vastaus

  Taattua Mäntymaata. Tällainen toimittelija ei saisi töitä kuin korkeintaan HS eli hyysäristä. Jätkä oikein säteilee vihervasemmistolaisuutta ja ilkkuu sillä että voi tehdä millaista paskajournalismia huvittaa. Kun kerran voi. ”Mutta se oli enne se, Jussi. Nykyään meille maksetaan juuri oman poliittisen ideologisen julistamisesta somessa eikä mistään muusta ” Näin Mäntymaa vastasi Halla-aholle 28.1.2017 kysymykseen tutkivasta journalismista. ( merkintarkka lainaus kuvakaappauksesta )

  Tykkää

  • Eihän TV:ssä enää urheilua näytetä, jos ei oteta pesäpallokisoja huomioon. Formulakisatkin näytetään koosteena myöhäisillassa.

   Tykkää

 6. Olisi kiva tietää mikä on se taho tai henkilö, joka saa Ylen ajamaan monikulttuurisuusagendaansa ja toimittajat taipumaan valheellisten uutisten toimittamiseen.

  Tykkää

  • Valtsu // 02/08/2017 11:57 // Vastaus

   Kyllä se monikulttuurisuus on poliitikkojen toimesta YLEn ”toimintasääntöihin” pantu – jotain pilkun paikkaa säännöstä kai muutettiin 2016 kesänä persujen toimesta, mutta joka tapauksessa sieltä löytyy. Monikulttuurisuus on siis ihana ideologia, jota kaikkien tulee kannattaa, tai voi mennä työpaikka alta. #kivapuhe

   Tykkää

 7. Tiputtaja // 02/08/2017 12:03 // Vastaus

  Tipan voi laittaa toki kyynärtaipeeseen tai vaikka päähän.
  Muutama huomio; tippaletkuston suljin on kiilattu kiinni, kyseinen suljin näkyy hieman pussin alapuolella. Näyttää myös, että letkun pää tai tippaneula on kyynärpään takana piilossa, joku liitäntä sieltä erottuu. Eikä näyttäisi olevan mitään teippiä/sideharsoa kyynärtaipeessa neulan kiinnityksenä. Tämän kuvan yleisilme on lavastetun oloinen. Terveisin Tiputtaja (tiputushommia 25v takana)

  Tykkää

 8. Huono mikä huono // 02/08/2017 12:19 // Vastaus

  Huonosti tehtyä propagandaa. Tuskin omatkaan ovat ylpeitä. Kukapa arvostaa tai tarvitsee yli-innokkaita sössijöitä? Jäävät housut kintuissa kiinni ja nakertavat muultakin hienovaraisemmalta valehtelulta uskottavuutta rotan lailla.

  Tykkää

 9. Valtsu // 02/08/2017 12:43 // Vastaus

  Mielenkiintoista olisi tietää kuinka Irakista raportoivat länsimaiset toimittajat liikkuvat toimialueellaan. Että ollaanko tauotta jossain panssariautossa vai miten ihmeessä länsimainen ihminen voi selvitä hengissä ’varmasta kuolemasta’? Kuolemahan on täysin varma jo joukkoon uppoavalle irakilaiselle, niin miten hitossa joku Kuuhun asti erottuva Virtanen kykenee selviämään sekuntiakaan!

  Tykkää

 10. Nimetön // 02/08/2017 17:40 // Vastaus

  Muistakaa kiittää kyseistä mädättäjää henkilökohtaisesti oksettavasta propagandastaan kun jossain näette..

  Tykkää

 11. törkeä huijari // 02/08/2017 23:40 // Vastaus

  Tuo Mäntypistiäinen on menettänyt täysin uskottavuutensa toimittajana. Pitääpä antaa palautetta moiselle musulmaanien ahterinnuolijalle ja räikeälle valehtelijalle. Siihenhän meillä kaikilla veronmaksajilla on oikeus sillä tuo loisii meidän rahoilla ja valehtelee räikeästi.

  Tykkää

 12. YLE, viimeisiä propaganda linnakkeita jonka suojissa voi suoltaa vaikka minkälaisia valheita ja mitä suvakimpi toimittelija olet sitä paremmin pysyt leivän syrjässä kiinni. Onneksi on nämä vaihtoehtoiset jotka paljastavat ”uutisten” todellisen puolen. Sääli vain että lähes kaikki joutuvat rahoittamaan YLE:n satuja ja tarinoita.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: