Uusruotsalaiset yrittivät auttaa ruotsittarelta vaatteita viime yönä Eskilstunassa

13

silogirlEskilstunassa lienee liikeellä raiskaajia, joilla on fiksaatio pyöräileviin ruotsittariin. Viime yönä muuan nainen pyöräili pienessä simassa kohti kotia kun polkupyörän eturatas lipsahti alta ja nainen kaatui pöpelikköön.

Onneksi lähistöllä oli avuliaita uusruotsalaisia miehiä, jotka loihe auttamaan ruotsitarta. Kello oli tuolloin 00.30. Auttamisella oli tässä tilanteessa voisiko sanoa hieman erilainen käsitys. Nimittäin koskapa ruotsitar makasi jo nurmikolla, tämä oli kutsu uusruotsalaisille, jota he eivät miehisinä miehinä voineet vastustaa.

Auttaminen sai uusia ulottuvuuksia. Naiselta yritettiin nyt auttaa vaatteita päältä ja ruskeat kädet työnnettiin paidan alle ja housuihin. Olisiko homma jatkunut matematiikka-apuun, eli laskemiseen – sisäänlaskemiseen – luultavasti olisi, mutta naisen tuttava sattui tulemaan perässä ja näin keskeytti alkaneen auttamistoimen. Uusruotsalaiset poistuivat paikalta.

Yhtä kaikki auttamistoimi keskeytyi, mutta siitä kirjattiin poliisin sinikantiseen merkintä ja poliisi tutkii asiaa rikoksena.

Advertisements

6 thoughts on “Uusruotsalaiset yrittivät auttaa ruotsittarelta vaatteita viime yönä Eskilstunassa

  1. Naisen kannalta tietysti hiton hyvä juttu, että toimitus keskeytyi.

    Sääli vaan se, että koska rikosta ei tehty rankemman kautta ovat nämäkin tyypit tuota pikaa tarjoamassa apuaan monelle muullekin ruotsalaiselle naiselle. Liberaali oikeuskäsitys pitää tästä huolen.

    Elikkä kun sotaa ja vainoa on paettu ja toiset ovat hyvää hyvyyttään (vaiko tyhmyyttään) ottaneet heidät luokseen, niin kyllä luottamuksen vähäisemmästäkin rikkomisesta tulisi aina seurata karkoitus takaisin paskastaniaan.

  2. Paikalle sattui siis hienoja herrasmiehiä. Tuommoinen polkijatar kun lähtee kaatumaan, niin useampi apukäsi on tarpeen.

  3. Karvakämmenillä ei päässä muuta liiku kuin se. Meidänkin bussilinjalla ajaa yksi irakkilainen kuski joka flirttailee joka naismatkustajan kanssa, melkein syö heitä silmillään. Hänellä on kotona vaimo ja oma äiti jotka molemmat kulkevat musta kaapu päällä. Toinen haisee kaikenlisäksi aina hielle.

  4. Siis lopettivat väärinkäsityksen ja lähtivät pakoon? Mitä ihmettä, sehän viittaisi siihen että tiesivät sen olevan väärin?! Tässä on nyt joku väärinkäsitys, sillä muslimi ei todellakaan erota länsimaista väärää oikeasta. Muslimi on opetettu tekemään aina oikein! Televisiossakin nähdään kun potilas tuodaan ensiapuun niin ensin potilas riisutaan ja sitten lääkärit yksitellen laittavat siittimensä potilaan ruumiinaukkoihin, estämän verenvuotoa ja semmoista! Jos potilas on hysteerinen niin lääkärit voivat myös häntä kuristaa ja vähän skalpellilla uhkailla, potilaan omaksi hyväksi. Muutenhan toimenpiteeseen voi herrajestas kuolla. Ehkä tässäkin tapauksessa avuliaat, viattomat muslimit vain siirtyivät sivuun auttamasta kun naisen maanmies saapui paikalle, sillä hän voi auttaa paremmin kun ymmärtää kieltäkin? Miettikääpä sitä! Tämä artikkeli on rasismia!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.