Pyörävarkaat talon takapihalla-kamera kuvasi tunkeilijat

13

Uusruotsalaiset saivat pöllittyä vain yhden polkupyörän Tukholman eteläpuolelta Haningesta talon takapihalta. Viime yönä kuvattu tapahtuma  vähän ennen viittä. Uusruotsalaiset yrittivät ensin saada mopedia liikkeelle, mutta ottivat sitten vain pyörän.

Pihoillamme liikkuu tunkeutujia.

 

 

 

Advertisements

10 thoughts on “Pyörävarkaat talon takapihalla-kamera kuvasi tunkeilijat

 1. Kaikki viedään mikä irti vaan saadaan. Naapurini laittoi rikkimenneen pesukoneensa takapihalle ja se seisoi siinä useamman kuukauden. Sitten sen joku varasti eli kaikki kelpaa. Toivottavasti yrittivät pestä sillä…

 2. Matut ovat todistaneet osaavansa tunkeutua maahan, veronmaksajien tilipusseihin, pihoihin ja erinäisiin ruumiinaukkoihin. Oikeita moniosaajia!

 3. Tämä ei nyt liity tähän artikkeliin, mutta ajattelin, että töitä paiskovat ihmiset voivat olla välillä kevennyksen tarpeessa. 😀

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/66554-jussi-halla-ahon-blogi-raivostuttaa-teen-rikosilmoituksen

  ”–Toimeentulotukea voi hakea, kantaväestökin, ihan suullisella hakemuksella. Suullinenkin ilmaisu on hakemus. Tätä ei ymmärretä, Syrjäläinen sanoo.

  Hän korostaa, että monet turvapaikanhakijat ovat luku- ja kirjoitustaidottomia.”

  VS.

  ”Somalit ovat koulutettua ja sivistynyttä joukkoa”

  https://imgur.com/qxjmUEG

 4. Toivottavasti jättävät minut ja akan rauhaan jos suomeen rantautuu tällaista.Mulla on hyvä varkaudenesto keino. Päästän vain tuon sakemamannin ja laumanvartijan ottamaan vieraat vastaan.Taatusti ullattuvat. Huvittavinta että tuo pienin (Kiinanharjakoira vahtii ja haukkuu niin maan perkeleesti jos joku taahailee tontilla yöllä, lähinnä jänikset)

 5. Meilläpäin laahusteli vielä jokunen vuosi sitten kerjäläisjengejä ja taulukauppiaita . Joihinkin alueella oleviin taloihin mentiin keskellä päivää kun isäntäväki oli kauppareissulla. Nyt ei ole näkynyt ketään aikoihin.
  Meikältä meinattiin viedä grilli takapihalta pari vuotta sitten. Ihan alkuillasta ihmettelin, että naapuriko se tulee piipahtamaan mutta kun huomasin grillini saavan ns jalat allensa menin katsomaan. Kaksi, ilmeisesti Ronanian/vast herrasmiestä roikotti meikän Weberiä kuin omaansa.
  Ilmoitin, että herrat lähtee grilli jää. Herrat jäi, grilli jäi. Vapaanliikkuvuuden tuotokset annoin sopivan tervetuliaistoivotuksen jälkeen poliisin huostaan, grilli voi hyvin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.