Sotapakolaiset tappelivat verissäpäin Ikeassa-kaupassa paniikki

13
f1ddb222-779d-40a5-b5df-d37ba7a6a2d8.jpg
Kuva Aftonbladetista.

 

Kalmarin Ikeassa koettiin tänään kauhunhetkiä. Tilanne on tavallaan huvittava. Kaksi somalimiestä sai kilarin kaupassa sisällä lounasaikaan ja laittoivat painiksi. Miehet tappelivat tosissaan, kyse ei silminnäkijöiden mukaan ollut mistään keppostelusta vaan mies miestä vastaan tappelusta.

Kun tappelun rytinässä hyllyiltä rytisi alas tavaraa ja väki pyrki tilanteesta pois, jotta eivät jäisi jalkoihin, syntyi kaupassa paniikki. Monille tuli ensimmäisenä mieleen muslimien terrori-isku. Ihmiset ryntäsivät paniikissa ulos kaupasta. Lopulta henkilökunta painoi palohälytintä, sillä kukaan ei uskaltanut mennä tappelevien somalien väliin.

Sen jälkeen Ikean kauttimista pyydettiin väkeä poistumaan rauhallisesti ulos, koska: ”TEKNINEN HÄIRIÖ!”. Tavaratalossa kuulutettiin siis tekninen häiriö kahden somalin tapellessa verissäpäin hyllyjen välissä.

Poliisi saapui paikalle kuitenkin nopeasti ja toinen sotaa, vainoa ja kidutusta paennut kuskattiin putkaan, toinen sairaalaan.

 

Advertisements

11 thoughts on “Sotapakolaiset tappelivat verissäpäin Ikeassa-kaupassa paniikki

 1. Ihan doubleplusgood mädättäjäloogistahan se on että kyseessä oli vain häiriö.Eikös se somalin murhaama nainenkin ikeassa ollut vain tekninen vika?Häiriö on sellainen pienimuotoisempi tekninen juttu.

 2. Ymmärrettävää, että alennusmyynneissä rauhallisempikin somali voi menettää buddhalaisen mielenrauhansa.

 3. Luinkin asiasta Ilta-Lehdestä ja hieman tuli taas kerran tunne, että ihan kuin ei kerrottaisi kaikkea ja nähtävästi oli jotain pientä tekijäpuolesta unohdettu mainita. Mutta kerrankos tai tuhannennen sitä jotain unohtaa ja väärän klaanin edustaja tai väärin uskontoa tulkitseva tai muuten vain ärsyttävä kanssaihminen saa hermot menemään. Tällä kierroksella ei kuitenkaan sivullisia tapettu.

  1. Yritin laittaa viestiä sinne, mutta kulttilaisille ei kelpaa totuus, joten ovat taas bannanneet mut.

 4. Milloin nuo ruotsalaiset lampaat alkavat toimia? Uskaltavatko edes äänestyskopissa painaa muuta kuin sitä punavihreää nappia?

  1. Sepä se kun ei edes äänestyskopissa vastusteta kehitysmaalaistumista, ei asiat voi olla tarpeeksi huonosti. Joo äänestysliput sitä tätä – sekö oikeuttaa äänestämään konsensuspuolueita, v**un lampaat.

  2. Ruotsalaiset aikansa painoivat sitä punavihreää nappia, niin tulos on silmin nähtävissä ja korvin kuultavissa joka helvetin paikassa.
   Mutta sitä punavihreää nappia niistä suuri osa painaa seuraavissaki vaaleissa ,vaikka
   kehitysmaalainen viidakkoveitsi alkaa olla soppatorvella.

 5. Kun näitä matu-apinoita koijataan, niin ne kyllä ottavat kaiken tilan röyhkeydellään. Jos noita paskoja tapettais toreilla aloittaen pahimmista, niin kummasti apinat alkaisivat totella. Tosin hyödyttömiä paskoja ne silti olisivat.

  Ruotsalaiset väistävät itsensä vapaaehtoisesti ihan nurkkaan romahdukseen asti. Jokaisen maan on välillä luotava uudestaan nahkansa tai ylitse kävellään. Nyt ovat ruotsalaiset valinneet jälkimmäisen vaihtoehdon.

  15 vuoden päästä joka neljäs ”ruotsalainen” on muslimiapinapaska ja maa täysin hajalle ajettu suvakkipolitiikalla.

 6. Tämä maailma on aika kummallinen nykyään. Matutuksen ja ylitsevuotavan suvaitsevaisuuden takia asiat menevät päin prinkkalaa. Aivan kuin joillain päättävillä ihmisillä ei olisi järkeä laisinkaan asioita hoitaessaan.
  Ehkä elämmekin Matrix elokuvan kaltaisessa virtuaalitodellisuudessa ja Ikean tapaus olikin oikeasti TEKNINEN HÄIRIÖ!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.