Tukholman Akallassa yöllä ampumataistelu

0

Kuvakaappaus 2017-08-03 11-24-46

 

Tukholman Akalla käytiin viime yönä sota, jossa ainakin yksi henkilö sai useita osumia. Poliisi sai paniikkihälytyksen yöllä kolmen jälkeen, että Akallan Helsingforsgatanilla oli ammuttu useita laukauksia. Mutta kun poliisi saapui paikalla, oli alueella hiljaista kuin mitään ei olisi tapahutnut.

Sen jälkeen odoteltiin. Odoteltiin, että mistä sairaalasta soitetaan, että heillä on rullasängyllä ampumahaavapotilas. Puolen tunnin päästä pirahtikin Karoliinisesta soitto, että heille oli tuotu mies, joilla oli useita luoteja kehossaan. Uhri jäi henkiin-

Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä. Tapahtumapaikka oli Oxhagin koulun pihamaa. Akalla sijaitsee Tukholman pahan akselissa Husby-Rinkeby-Tensta bermudan kolmiossa.

6 thoughts on “Tukholman Akallassa yöllä ampumataistelu

  1. Mielestäni Ruotsin alasajettu puolustuslaitos syyllistyy valtavaan rasismiin kun keppostelijat eivät edes onnistu ampumaan toisiaan hengiltä, laaki ja vainaa periaatteella.
    Armeijan tulisi kouluttaa ja aseistaa ganstat, kyllä ne siitä sitten luonnonvalinnan kautta vähenee.

  2. Bermudan tilalle voisi suoraan laittaa ’kehitysmaa’, koska termi tulee kuitenkin vakiintumaan.

    Kun puhutaan Tukholman kehitysmaakolmiosta, tiedetään tarkalleen mistä puhutaan.

  3. Kuinkas paljon niitä ammuskeluja,räjäytyksiä,yms. kepposteluja pitää olla 100k asukasta kohti että voidaan alkaa puhumaan jonkinasteisesta aseellisesta konfliktista?Ruotsistanissa kun niitä tuntuu päivittäin tapahtuvan – ai mutta niin,ehkä ihmiset vain nykyään ilmoittelevat herkemmin mm. räjähtäneistä kranaateista rappukäytävissä.No eipä sitten mitään…

  4. Olisi hauska tietää minkälaiset tunnelmat on Ruotsin poliisilla, kun tilanne pahenee kaiken aikaa. Itse tunnen yhden eläkeputkeen jääneen poliisin ja sanoi aika suoraan mitä mieltä on tästä matu vyörystä.Kentällä kuulemma kuohuu kun suut tukitaan ja uhkaillaan, jos aukaisee sanaisen arkkunsa julkisesti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.