Uusruotsalaisen rikastumisyritys kosahti invaasion loppumiseen-muut maksumiehiksi

13

5400467_w

 

Muuan etninen henkilö Kadir Tosun päätti rikastua maanmiestensä sotapakolaisuudella ja ostaa paukautti keväällä 2016 Ruotsin Ylitorniolla sijaitsevan kiinteistön, jossa sijaitsi hotelli Tornedalia. Tosun otti hotellitoiminnan haltuunsa ja jo tuolloin hotellissa majaili edellisen invaasiosyksyn aikana tulleita sotapakolaisia. Maahanmuuttovirasto oli vuokrannut hotellin täydellä ylläpidolla sotapakolaisille, johon kuului ruoka kolme kertaa päivässä, välipalat, viikonloppuisin pientä viihdykettä yms.

Kadir Tosun otti kiinteistön hallintaansa huhtikuussa 2016 ja sopimukseen sisältyi siis aiemmin Maahanmuuttoviraston kanssa tehty sopimus sotapakolaisten paijaamisesta.

Hyvä bisnes.

Maahanmuuttovirasto kuitenkin irtisanoi sopimuksen tammikuussa 2017, sillä tulijoiden määrä oli romahtanut eikä hotellin tiloille ollut enää käyttöä vastaanottokeskuksena. Tästä seurasi, että hotelli jäi tyhjilleen. Hotellin käyttöasten oli jo ennen vastaanottokeskukseksi muuttamista pieni, siinä rajoilla, että kannattaako hotellitoiminta ylipäätään. Vastaanottokeskuksena toimimisen jälkeen käyttöasten oli täysi nolla.

Kadir Tosun joutui tilanteeseen, jossa käteen jäi iso kiinteistö ja tuhottu hotelli, jota ei voi käyttää hotellinakaan ennenkuin sotapakolaisten jäljet remontoidaan. Tulojakaan ei ole. Näin ollen sähkölaitos katkaisi sähköt hotellista, koska sähkölaskua ei voitu maksaa.

Ongelma tulee siinä, että hotelli oli kiinteistön ikäänkuin päätoiminta ja kiinteistössä oli myös muita osia, kuten elokuvateatteri ja kokoustiloja, joita taas hallinnoi Folkets Hus-niminen yritys. Lisäksi kiinteistössä on ravintola. Nyt myös näiden toiminta joudutaan ajamaan alas, koska kiinteistön sahkö oli Kadir Tosunin kontolla. Sähkö kuului Folkets Husetin ja ravintolan sopimuksen mukaan vuokraan, joten heillä ei ole mitään velvoitteita sähkölaskun suhteen.

 

20160929_170727

 

Molemmat yritykset työllistivät useita henkilöitä, jotka ovat nyt lomautettu.

Kadir Tosin on sitä mieltä, että asia ei ole niin yksioikoinen.

– Kun rahaa tuli Maahanmuuttovirastolta, maksoin sähkölaskut. Nyt kun tuloja ei ole, en maksa heidän sähköjä.

Siis vaikka vuokrasopimksen mukaan sähkö kuuluu kiinteistön omistajalle.

Näin siis ahne etninen yritti käyttää tilannetta hyväksi kuppaamalla ruotsalaisia veronmaksajia hänen majoittaessaan maanmiehiään hotelliin. Kun toiminta lopahti, joutuivat muut maksumiehiksi.

Advertisements

10 thoughts on “Uusruotsalaisen rikastumisyritys kosahti invaasion loppumiseen-muut maksumiehiksi

 1. ”Ahneella on paskanen loppu” sanoo sananlasu. Jokainen siivotkoot itse omat jälkensä ja kustannuksensa.

 2. Kaipa tuo häiskä tekee piakkoin täyden konkurssin ja joku muu taho ottaa ohjat. Noiden muiden toimijoiden takia toivotaan, että asiat tapahtuvat hyvää vauhtia.

  ’Muslim and single?’

  – please stay that way

 3. Ööh.. eikös noita vastaanottokeskuksia ole syttynyt palamaan uusnatsien toimesta pilvin pimein ? Mitä sitä turhaa……

 4. Kadir on aikaansaava. Lyhyessä ajassa levittää taloudellista tuhoa laajalti. Ei niin satu, kun muutkin kärsivät. Kadir tulee ilmeisesti maasta, jossa sähköttömyys tai sähkökatkot ovat osa normaalia arkipäivää. Ravintola nyt ainakin voisi tulla vähän vastaan: kynttilät pöytiin. Elokuviahan jo muutenkin näytetään sali pimeänä.

 5. Karma puree persuksii aina. Jos ei aikaisemmin niin lujempaa myöhemmin.

  Pahat teot kostetaan aina.

 6. Nämä elokuvateattereiden ym sulkemiset ovat maahanmuuton reaalitaloudellisia oheiskustannuksia, joita ei missään tilinpidossa kerrota. — Ensimmäisenä tietenkin suljetaan nämä vähiten kannattavat toiminnot; viimeisenä kuninkaan linna.

 7. ”Maahanmuuttovirasto oli vuokrannut hotellin täydellä ylläpidolla sotapakolaisille, johon kuului ruoka kolme kertaa päivässä, välipalat, viikonloppuisin pientä viihdykettä yms.”
  Niinpä, sama ylläpito Suomessakin matuille.

  Ja näin köyhät suomalaiset joutuvat sitten hankkimaan ruokansa
  ”Nainen kuoli leipäjonossa Kuopiossa
  ………
  Noin 70-vuotias nainen oli saapunut ensimmäisten joukossa hakemaan ruokakassia, kun hän oli kaatunut maahan suorilta jaloilta.
  Lähellä ollut nuori nainen aloitti välittömästi elvytyksen ja soitti hätäkeskukseen.
  …………….
  Tolppanen arvelee, että jonottajat eivät väistäneet, koska olivat uteliaita, ahneita ja nälissään. Myös pelko ilman ruokaa jäämisestä saa pitämään omasta jonopaikasta tiukasti kiinni.

  http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Nainen-kuoli-leip%C3%A4jonossa-Kuopiossa-jonottajat-eiv%C3%A4t-antaneet-tilaa-ensihoitajille/808017

  1. Suomessa matuilla ei ole pelkoa että jäävät ilman ruokaa vaikka puuro onkin paskaa ja ennen ruokailua pidetään parin tunnin nälkälakko.
   Suvaitsevaisto voikin käydä suomalaisissa leipäjonoissa kertomassa vähäosaisille että nälkiintymisen pelolle ei saa antaa valtaa – nälkä nyt vain kuuluu kantasuomalaisten kulttuuriin(suvakin mielestä olemattomaan).
   Rikastettu ja laajennetusti ymmärrettävä suvakkikulttuuri edellyttää että matut etusijalle, kantisten vastuunkanto ja palkkamaltti…
   Duunari ei saa olla ahne sillä matut, suvakkibisnes ja johtajat ovat kaikki oikeutettuja repimään duunarin selkänahasta 20-30 kertaiset tuotot – se on vastuunkantoa ja kun johtajien 20% palkankorotukset ja lisäeläkkeet on jaettu on taas duunareiden kansallistalkoiden paikka…

 8. Ja olikohan tuossa Ruotsin Ylitornion matuhotellin tapauksessa jotakin yllätystäkin joillekkin ??? ?????? Oli muuten siisti hieno rakennus ennen kun siihen sijoitettiin näitä kehitysmaalaisia, ,jotka ei todellakaan kotimaassaan ole tuomosissa oppineet asumaan.
  Mutta kuka maksaa remontin,,, nooh onhan ne veronmaksajat niillähän on rahaa ja halua maksaa matujen temmelykset.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.