16-vuotias raiskattiin, jota säestettiin rautaputkella uhkaamisella

13

Kuvakaappaus 2017-08-04 23-34-59.png

 

Ruotsalaisten naisten raiskaamistavat vain pahenevat. Tässä tarinassa uhriksi joutui 16-vuotias tyttö, joka tappouhkauksien säestämänä raiskattiin Tukholman eteläpuolella Vårbergissä heinäkuun 8. päivä.

Tapahtumat alkoivat siis heinäkuun toisena lauantaina kun 16-vuotias tyttö epäonnekseen kohtasi 15 ja 16 vuotiaat sotalapset. Tyttö tunsi joltiseltaan pojat. Tyttö eksyi puolivahingossa kotibileisiin, jossa pojat olivat. Kun tilanne bileissä meni siihen pisteeseen, että olisi pitänyt levittää jalkoja, tyttö päätti häipyä. Nimittäin tyttö ilmoitti, että ei halua ryhmäseksiä kolmen puolituntemattoman miehen kanssa.

Tästä seurasi, että pojat, ylivoimalla, ottivat tytön puhelimen ja bussikortin ja pakottivat tämän läheiseen pensaikkoon, jossa sitten väkivaltaa käyttäen ja sitä myös tehden raiskasivat tytön.

Raiskausta säestettiin sellaisilla lauseilla, kuten ”Vitun huora, jos et ole hiljaa niin me hakataan sut muussiksi!” ja ”Vitun huora, älä itke tai me hakataan sun kallo paskaksi rautaputkella!”. Kun yksi pojista raiskasi niin toinen taputti kädellä tahtia ja toinen kuvasi tapahtumaa kännykällä.

Teon jälkeen miehet vielä uhkasivat tappaa tytön, jos tämä inahtaakaan asiasta.

Nyt kolme poikaa tuomittiin törkeästä raiskauksesta ja uhkailusta (övergrepp i rättsak, joka tarkoittaa jotain sellaista, että kun uhria uhkaillaan) kahdeksasta kymmeneen kuukauteen nuorisohoitoa ja pieniin rahallisiin vahingonkorvauksiin. Pojat kiistivät asian, mutta oikeuden mukaan tytön kertomus, jota DNA-tutkimus tuki, osoitti, että tekijät syyllistyivät tekoon.

Huomautettakoot tähän, että raiskauspaikalta tosiaankin löytyi rautaputki, josta löytyi poikien sormenjälkiä.

Koska ruotslaiset mediat eivät ole suostuneet kertomaan tekijöiden etnisyyksistä mitään, Pt-media selvittää asian maananataiksi.

 

Advertisements

17 thoughts on “16-vuotias raiskattiin, jota säestettiin rautaputkella uhkaamisella

 1. Kiitos kun jaksat vaivautua selvittämään asian.

  Pyydän anteeksi ettei ole rahaa avustaa sinua, mutta heti kun tulee rahaa niin lähetän sinulle.

  1. Kyllä suvakkien ja pakoloisten pitää nyt viimeistään ottaa käyttöön rikosnimike ”kunniaraiskaus”, jottei nämä tapaukset näy tilastoissa niin karmeina ja ruåtsalaiset saa syytä ihmetellä.

  1. Olisivat ne kivikaudella vesiputken rakentaneet, jos jostain sitä putkea olisi ilmaantunut. Putki-insinöörit tajuavat ainoastaan raiskauskäytön. Ei lähde henki, kun tankoa ei ole saatavilla. Innovaatio!

 2. Mä oon SATAVARMA että pikkupoikien nimet ovat Olle, Pelle sekä Gustav! Eikä suinkaan Mohammed, Mohammed sekä Mohammed. Jokainen syntynyt 1.1.2000

  1. Ruotsissa voitaisiin ottaa pakolliseksi poikien etunimeksi Mohammed – ehkä lievät varioinnit sallien – ja syntymäajaksi 1.1., niin saataisiin tämäkin ongelma hämärrettyä ja ikään kuin hoidettua.

   1. Miksi maailmalla ei uutisoitu silloin kun 1.1.2000 oli muslimimaailmassa kaaos sairaaloissa kun samaan aikaan syntyi 50 miljoonaa poikalasta???!!! Miksei semmoinen piikki lasten syntyvyydessä saanut mitään huomiota!??? Mikäköhän islamilainen sexifestari oli 9kk ennen sitä..joku panoramadan tai joku

    1. Miksi kaikki muslimit haluavat elokuvabisnekseen?
     He ovat kuulleet että siellä on panoraama…

 3. Mikään ei paranna kansakunnan nuorison henkistä tilaa niin hyvin kuin joukkoraiskaukset.
  Satojen ruotsalaistyttöjen ensi kerta on ollut väkisinmakaaminen molottavien arabien tai afrikan neekerien toimesta. Montaahan sataa ruotsalaistyttöä pannaan päivittäin koulujen vessoissa etc kun vastuulliset aikuiset leikkivät että kaikki on hyvin?

  Miten eheä henkinen kehitys onkaan luvassa kun kasvaa nuoruutensa niin että minkä nurkan takaa tahansa saattaa tulla 1-12 hengen väkisinmakuu? Näin kasvatetaan vahvoja ja itsenäisiä naisia. Ihan kutrn saudeissa tai Irakissa.

  Onneksi valkoisille ei tule traumoja. Jos tulisi, niin olisivathan nämä jakamattoman ihmisarvon puolesta huutavat jo puuttuneet asiaan,

  1. Onhan siinä kerrottavaa jälkipolville, että nuoruudessa harrastettiin seksiä vankiloista ja mielisairaaloista vapautuneiden arabien kanssa samalla kun poliisi jahtasi niitä ketkä eivät nähneet asiaa oikealla tavalla eivätkä uskoneet näiden raiskaavien ali-ihmisten olevan sotaa paossa. Tai kuten Sanni-tyttö sanoi, he ovat väkivallan uhreja.

 4. RHC tunti sitten:
  ”Koska tässä ryhmässä edelleen korostetaan turvapaikanhakijoiden tekemiä niin sanottuja raiskauksia, haluan toistaa oman paikkakuntani poliisin ilmoituksen , joka oli lehdessäkin: ”PUHUMINEN JA HYMYILEMINEN TOISELLE IHMISELLE EI OLE RIKOS.””

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.