Malmössä ryöstöraiskaus-tekijä vei siveyden ja rahat

13

Kuvakaappaus 2017-08-04 16-40-34

 

Kun kiima iskee, se ei katso aikaa ja paikkaa. Malmössa raiskattiin ja ryöstettiin 30-vuotias nainen keskellä avointa katua Limhamnin kaupunginosassa viime yönä. Poliisi ei tutkinnallisista syistä kerro tapahtumista paljoa.

Naisen päälle hyökättiin kesken kävelyn ja tehtiin raiskaamiseen viittaavia toimia. Teon jälkeen raiskaaja syyllistyi ryöstämiseen, tekijä vei naisen mukana olleet rahat.

– Etsimme todistajia ja jos joku on nähnyt tai kuullut jotain niin ottaa yhteyttä, Nils Norling Malmön poliisista kertoo.

Advertisements

11 thoughts on “Malmössä ryöstöraiskaus-tekijä vei siveyden ja rahat

 1. Niin kuin ei ryöstössä tai raiskauksessa erikseen olis tarpeeksi. Seuraavaksi ryöstöraiskaushuijauspetostapponäpistyskunnianloukkausvahingonteko.

  Minua vituttaa rauhanuskontolaiset päivä päivältä enemmän Helsingin katumaisemaa katsoessani. Ihan sukupuolineutraalisti.

 2. Tässähän on ollut selvästi asialla moniosaava pilluvaras. Mutta olisi rasismia olla ymmärtämättä jo syntymästä lähtien geeneihin jumittunutta jatkuvaa seksuaalista hätätilaa. Tuosta kun pilkuvaras vielä kehittää osaamistaan niin siveyden ja rahojen lisäksi viedään vielä henki. On ne vekkuleita keppostelijoita.

  1. Heh, se matujen ja suvakkien yhteinen arvopohja jota survotaan milloin minnekkin…

 3. Useinhan ei ole kyse pelkästä raiskaamisesta vaan myös tytön/naisen nöyryyttämisestä, pahoinpitelystä, ryöstämisestä ja sen päälle vielä usein uhkaamisesta. Siis 5-in-1- rikos josta pitäisi tuomita rangaistusta jokaisesta osasta erikseen ja sokeriksi pohjalle vielä ikuinen ulosajo maasta.

 4. Normijuttu Malmössä. Mitä sitä turhaa…Mitä helvetin tekoa sillä naisella oli tuolla yöllä ?

 5. Poliisin ylismurffi sanoo, yksittäistapaus ja raiskaahan ruotsalaisetkin. Ei toimenpiteitä koska Ruotsi kestää tämänkin ja tähän on vain totuttava.

 6. Raiskaus ja raiskaus.. Kun kyseessä on Ruotsi vuonna 2017 niin kaikki on ROMANTISK IMPULSIV INTEGRATIONSKÄRLEK. Tytön vika, pitikö olla tissit ja pillu?!!! Vittuuksä olit ulkona tisseinesi ja pilluinesi härnäämässä. Vitun lutka.

 7. Ruotsi on maailman suvaitsevaisin maa ja myös maailman raiskauspääkaupunki. Raiskailu on siis yksi suvaitsevaisuuden tärkeimmistä teemoista ja ilmentymismuodoista. Nyt kaikki hypätään joka kerta ilmaan kun joku flirttailee raiskausvastaisuudella.

 8. Trump on ollut aivan oikeassa alusta alkaen, kun ilmoitti pyrkivänsä rajoittamaan maahanmuuttoa islam-poliitikkojen maista. Sitähän jokainen oman maansa kansaa arvostava tekisi muuallakin, niin eurostoliitossa kuin muuallakin, jos arvostaisi omaansa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.