Päivän kuva: Arvatkaa missä oheinen kuva on julkaistu

13

Oheinen kuva esittää, kuten näkyy, lettipäistä miestä. Tai naista. Tai henkilöä. Arvatkaa missä oheinen kuva on julkaistu 1.8.2017. Se, joka osaa vastata lonkalta, on Ruotsintuntija. En kerro missä, se selviää kuvaa klikkaamalla. Mitään vihjeitä ei anneta vaan ensin arvaus, ja kuvaa klikkaamalla ohjautuu alkuperäiseen lähteeseen.

HUOM! Turvallinen linkki.

lovin-pride.jpg
Anna otsikko
Advertisements

24 thoughts on “Päivän kuva: Arvatkaa missä oheinen kuva on julkaistu

 1. Oikeanpuolimmainen on Ruotsin varapääministeri Isabella Lövin (MP). Lettipäinen rintava mies on varmaan hänen äitinsä!

 2. Varmaan sieltä alimmasta Helvetistä. Mä taidan lopetan ryyppäämisen ja muun syntisen elämän, etten joutuis tonne noiden hullujen seuraan.

 3. Vasemmalla varmaankin miss ruotsistan 2017 ja oikealla hänen 3-vuotias suloinen ja reipas neekeripoikansa Mohammed.Taustalla oleva lasikulho identifioi itsensä transkumisaappaaksi ja on kokenut siksi julmaa rakenteellista rasismia josta he diskuteeraavat hienostuneen tiedostavasti.Kuva on siis todennäköisesti vuosikymmenen ansioitunein humanistinen pro gradu tuotos ruotsistanista?

 4. Ei kai Ylellä ole julkaistu? Transu och Wiccan?

  Olen 130kg mies = Olen hieno ja sensuelli nainen. MV?!

 5. Huomatkaa Isabella Lövinin ihaileva katse ja ymmärrätte miksi ruotsin poliitikot ovat ajaneet maan helvettiin.

 6. Minun puolestani Jonas saa aivan vapaasti letittää päänsä ja kokea olevansa mitä vain – se kun ei ole keltään pois. Ongelma on se, että suvikset eivät tajua – tai halua tajuta -, että Abdullah heittäisi mieluiten Jonaksen katolta alas. Vastakkaisia ideologioita ei periaatteessa voi kannattaa. Ja jos täytyy valita mekollisen Jonaksen ja salafistisen Ibrahimin välillä, ensimmäinen ilman muuta.

 7. Olisiko julkaistu samassa yhteydessä missä ex ministeri (mies) puristeli miesten etumuksia, näytti ja halusi vertailla kikkeliään ja haukkui naisia? Eli perussvenskin saaristojuhlista?

 8. Lövinillä ainakin kivat hinkit ja hyvän näköinen runko muutenkin.

  1. Ymmärsin viimein klikata kuvaa. 🙂

   Sehän on alunperin julkaistu Ruotsin hallituksen verkkosivuilla. Vastaa Suomen valtioneuvostoa. Luultavasti tämä sama kuva on päässyt moniin ruotsalaisiin valtamedioihin (gammalmedia).

 9. Olen kuluttanut tämän viikon aikaa rämpiessäni lakkasoilla ja siellä hiljaisuudessa hyttysten ja paarmojen seurassa, on aikaa miettiä kaikkia asioita. Pohdittuani tätä nykyistä maailmamenoa, olen ihan sata varma että sivilisaatiomme on matkalla kohti loppua. Toivottavasti omalla kohdallani loppu on mahdollisimman nopea ja tuskaton.

 10. Kait toi kuva on otettu jostain ”tiedostavasta tilaisuudesta” Ruotsissa, joku seksuaalivähemmistöjen kokoontumisajo/konferenssi?

  Ironisinta asiassa lienee se, että kun Ruotsi on kunnolla islamisoitu, niin nämä vasemmanpuoleiset henkilöt ovat ensimmäisiä jotka ”katoavat” silleen hassusti….

  1. Todella ironista, sillä onnettomat eivät tajua sitä, että ovat ensimmäisinä rivissä, kun puhdistukset alkavat. Facebook varoitti minua käyttämästäni vaarallisen Afrikkalaisen tartuntataudin nimeä maahan laittomasti tulleiden kuvan yhteydessä. Ihmetyttää kun tämän taudin nimi on usein mainittu uutisissa ja muissa tiedotusvälineissä. Varoitus tuli luultavasti PT mediaa kommentoituani, joten ollaan valppaina meitä tarkkaillaan. Muuten oli ensimmäinen varoitus minulle 5 vuotisen Facebookissa olo aikanani.

 11. Voi sentään sinnekkö Tulholmaan se Martta eksyki kun piti mennä Lontooseen.

 12. Här kommer Pippi Långstrump.. no siinähän on selvästi äiti ja poika. Valtion hommissa vielä, hyvällä palkalla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.