Skip to content
Mainokset

Päivän kuva: Arvatkaa missä oheinen kuva on julkaistu

Oheinen kuva esittää, kuten näkyy, lettipäistä miestä. Tai naista. Tai henkilöä. Arvatkaa missä oheinen kuva on julkaistu 1.8.2017. Se, joka osaa vastata lonkalta, on Ruotsintuntija. En kerro missä, se selviää kuvaa klikkaamalla. Mitään vihjeitä ei anneta vaan ensin arvaus, ja kuvaa klikkaamalla ohjautuu alkuperäiseen lähteeseen.

HUOM! Turvallinen linkki.

lovin-pride.jpg

Anna otsikko

Mainokset

23 Comments »

 1. Oikeanpuolimmainen on Ruotsin varapääministeri Isabella Lövin (MP). Lettipäinen rintava mies on varmaan hänen äitinsä!

  Tykkää

 2. Varmaan sieltä alimmasta Helvetistä. Mä taidan lopetan ryyppäämisen ja muun syntisen elämän, etten joutuis tonne noiden hullujen seuraan.

  Tykkää

 3. Vasemmalla varmaankin miss ruotsistan 2017 ja oikealla hänen 3-vuotias suloinen ja reipas neekeripoikansa Mohammed.Taustalla oleva lasikulho identifioi itsensä transkumisaappaaksi ja on kokenut siksi julmaa rakenteellista rasismia josta he diskuteeraavat hienostuneen tiedostavasti.Kuva on siis todennäköisesti vuosikymmenen ansioitunein humanistinen pro gradu tuotos ruotsistanista?

  Tykkää

 4. Huomatkaa Isabella Lövinin ihaileva katse ja ymmärrätte miksi ruotsin poliitikot ovat ajaneet maan helvettiin.

  Tykkää

 5. Minun puolestani Jonas saa aivan vapaasti letittää päänsä ja kokea olevansa mitä vain – se kun ei ole keltään pois. Ongelma on se, että suvikset eivät tajua – tai halua tajuta -, että Abdullah heittäisi mieluiten Jonaksen katolta alas. Vastakkaisia ideologioita ei periaatteessa voi kannattaa. Ja jos täytyy valita mekollisen Jonaksen ja salafistisen Ibrahimin välillä, ensimmäinen ilman muuta.

  Tykkää

 6. Olisiko julkaistu samassa yhteydessä missä ex ministeri (mies) puristeli miesten etumuksia, näytti ja halusi vertailla kikkeliään ja haukkui naisia? Eli perussvenskin saaristojuhlista?

  Tykkää

  • Ymmärsin viimein klikata kuvaa. 🙂

   Sehän on alunperin julkaistu Ruotsin hallituksen verkkosivuilla. Vastaa Suomen valtioneuvostoa. Luultavasti tämä sama kuva on päässyt moniin ruotsalaisiin valtamedioihin (gammalmedia).

   Liked by 1 henkilö

 7. Olen kuluttanut tämän viikon aikaa rämpiessäni lakkasoilla ja siellä hiljaisuudessa hyttysten ja paarmojen seurassa, on aikaa miettiä kaikkia asioita. Pohdittuani tätä nykyistä maailmamenoa, olen ihan sata varma että sivilisaatiomme on matkalla kohti loppua. Toivottavasti omalla kohdallani loppu on mahdollisimman nopea ja tuskaton.

  Tykkää

 8. Kait toi kuva on otettu jostain ”tiedostavasta tilaisuudesta” Ruotsissa, joku seksuaalivähemmistöjen kokoontumisajo/konferenssi?

  Ironisinta asiassa lienee se, että kun Ruotsi on kunnolla islamisoitu, niin nämä vasemmanpuoleiset henkilöt ovat ensimmäisiä jotka ”katoavat” silleen hassusti….

  Tykkää

  • Todella ironista, sillä onnettomat eivät tajua sitä, että ovat ensimmäisinä rivissä, kun puhdistukset alkavat. Facebook varoitti minua käyttämästäni vaarallisen Afrikkalaisen tartuntataudin nimeä maahan laittomasti tulleiden kuvan yhteydessä. Ihmetyttää kun tämän taudin nimi on usein mainittu uutisissa ja muissa tiedotusvälineissä. Varoitus tuli luultavasti PT mediaa kommentoituani, joten ollaan valppaina meitä tarkkaillaan. Muuten oli ensimmäinen varoitus minulle 5 vuotisen Facebookissa olo aikanani.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: