Huhtasaaren presidenttiehdokkuutta arvostetaan Pohjoismaissa

13

Laura_HuhtasaariLaura Huhtasaaren predidenttiehdokkuutta pidetään hyvänä asiana mm. maailmalla hyvin suositun Tundra Tabloidin mielestä. Lehti kirjoittaa:

– Tämä on erinomainen kehitys suomalaisessa politiikassa ja joka antaa selkeän vaihtoehdon konsensuspolitiikalle.

Lehti siteeraa Jussi Halla-ahoa, jonka mukaan Perussuomalaisten puheenjohtajalla ja Huhtasaarella ei ole suuria eroja arvojen suhteen. Halla-ahon kerrotaan lehdessä mm. suojelevan suomalaista elämäntapaa ja kulttuuria, joka nähdään arvostettavana asiana. Lisäksi Halla-ahon mielipidettä, jossa hän näkee Huhtasaaren kovana vastustajana, arvostetaan.

Advertisements

37 thoughts on “Huhtasaaren presidenttiehdokkuutta arvostetaan Pohjoismaissa

 1. No jos meille aikoinaan kelpasi suvakkilesbo joka ei saanut mitään muuta aikaiseksi kuin nauruja Conan O Brien showssa niin annetaan tervet arvot omaavalle naiselle mahdollisuus, ei Huhtasaari voi epäonnistua huonommin kuin nämä viimeisimmät mitäänsanomattomat vellipersepresidentit. Täältä Lauralle ääni, hep!

 2. Siinäpä semmoinen pressa, jota ei sovi Pietariin lähettää. Puuttini pöllii Puuttinaksi hyvinkin ripeään tahtiin. Sitten yhdessä hallitsevat Suur-Suomea ja tiikerillä matkustavat pitkin tundraa. Mitä peliä se semmoinen olisi? Teerenpeliä, sanon minä. Saadaan ydinaseet pydinaseet kumminkin!

  Ja sama Eesti keeles. ,

 3. Laura on ihan paras 🙂
  Menee heittämällä toiselle kierrokselle. Toinen kierros on sitten tiukempi, mutta voittoon on mahdollisuudet.

 4. TÄMÄKÖ israelin huora huhtasaari meinaa kansallistaa keskuspankin ja ottaa median pois valitun kansan ohjaksista saati kieltää vapaamuurariuden???? Vitut sanon minä ja räkäisesti nauran teille pelleille!!

   1. Sinulle puliukko nauravat kaikki , minäkin olen aivan tikahtumaisillani. Miten joku sinunkaltaisesi homo tulee tänne huorittelemaan meidän pressaehdokastamme, voisin kertoa kaiken ajatukseni sinulle myös viitomakielellä.. Missäs nähdään ruskianreijän ritari..

  1. Joka kääntää selkänsä Israelille, sille Jumala kääntää selkänsä. Tiedoksi ihmiselle, joka ei ole vieläkään huomannut, miten maailma makaa. Toiset on Israelin puolella, toiset kannattaa islamia.

 5. Mitä toi tahnanaama Niinistö on tehnyt SUOMEN EDUKSI? Juu vaimolla on nätit mekot sinne ja tänne, ja koirakin on hauskan näköinen. 50 vuotta tästä päivästä, mikä on Niinistön muisto? Aivan: hassu koira. Tämä maa tarvitsee PaasikiviKekkosta ennenkuin laivamme uppoaa. Joku joka YHDISTÄÄ KANSAN! Halla-Aholla on arvot ja kehtaa sanoa vaikka väkivallalla uhkaillaan, rohkea mies. Ikävä kyllä IMAGO on tänä päivänä tärkeää, Laura saa äänet koska Laura on valokuvauksellinen. Ei haittaa, kunhan saamme maamme takaisin! Monikulttuuri on SYÖPÄ, ei mulla muuta.

 6. Aion äänestää (akka lupasi myös) ihan vain vittuilleksani Lauraa ja niin tekee moni muu Sale hehkutukseen kyllästynyt.Kokoomus kanattajat keräsivät salekiimassa kannatuskortteja eräässä toritapahtumassa ja tarjosivat minullekin. Oli akan ilme kun kommentoin että kuka helvetin täysjärkinen lähtee tuohon porvarikiimaan mukaan ja onko suomessa asiat jo niin hyvin. Se eukko oli vielä sairaanhoitaja ja heitin vielä lopuksi kevennykseksi että oletko tyytyväinen palkkaasi ja niihin heikennyksiin mitä kokkarit ovat tehneet viimevuosina palkansaajille.

  1. Juuri näin. Kerrankin on naisehdokas jota mieskin voi äänestää. Valtamedia tulee kokemaan jättiyllätyksen Lauran suosiosta.

  2. Nohnoh – Sale on sentään ryhdikkäästi vastustanut kakanvärisen nekruvaltterin kokemaa rasismia tämän myöhästyessä linja-autosta.Sale myös tiedostaa tehokkaan katumisen tärkeyden stalinististen näytösoikeudenkäyntien yhteydessä.Vahvaa valtiomies ainesta.

   1. Sauli Niinistön suhteen heräsi toivonkipinä tolkkupuheessa, mutta ei.
    Piti oikein ruveta pitämään presidentillistä puhetta Waltterista vaikka tuhansista suomalaisista ajaa bussi joskus ohi. Pelkkää suvakkien kosiskelua.
    Viimeinen niitti oli ruveta puhumaan Perussuomalaisten arvopohjasta. Siinä vaiheessa suuri osa suomalaisista käänsi kelkkansa Niinistön suhteen.
    Isänmaallisuuden on oltava taas ylpeyden aihe niinkuin Laura sanoi. Niinistö on pelkuri pupujussi joka työntää pään pensaaseen suvakkimafian edessä.

    1. Unilukkari ihmeellisesti heräsi, kun vaaleista alettiin puhua. Hänen ikäiset kuuluvat kiikkustuoliin eläkepäiviä viettämään. Globalisaationkannattajat haluavat vanhuudenhöperön pressaksi, kun häntä on helppo ohjailla.

 7. Naisia ilmeisesti närästää että nainen voi olla kaunis ja viisas samaan aikaan.Luulis naistenki äänestävän Lauraa pääosin,kun kerta on nainen, mutta kaikki peräkylän akat haukku sen kun kerkee.

  1. Minä en koskaan äänestä nuorta naista. Piste.
   Joten turpa tukkoon ja lue, mihin vastaat.

   PT: ”Lehti siteeraa Jussi Halla-ahoa, jonka mukaan Perussuomalaisten puheenjohtajalla ja Huhtasaarella ei ole suuria eroja arvojen suhteen.”

   Ei ole suuria eroja? Minä en siedä pientäkään eroa.
   Juuei kiinnosta kuulla seliselejä.
   Halla-ahokin nostaa palkkaa. Tekee KÄYTÄNNÖSSÄ niinku ei mitään.

   Herätys, periksen pojat.

  2. Naisen kateus on karmeeta. Siiderivalaat ei äänestä Lauraa. Jännä kun noi otukset luulevat kaikki olevansa jotain erityisiä pikku lumihiutaleita. Pillu se o hylkeelläki. Me miehet tajuamme että me olemme käveleviä kikkeleitä ja maksumiehiä, ei me luulla itsestämme paskaakaan. laura voittaa vaalit sata nolla, sillä tällä kertaa me kaikki pienimunaiset luuserihomot menemme vaaliuurnille ja KOSTAMME mitä te helvetin puuhalaajahinaajat olette maallemme tehneet!

   1. Samat sanat ! Laura on kaunis ja viisas. Naisena en tunne kateutta hänen kauneudesta, päinvastoin olisin ylpeä kauniista presidentistämme. Voin vain kuvitella, kuinka Trump ja Putin mielellään kutsuisivat hänet valtiovierailulle.

  1. Dear Dr. Lecter, I have followed with enthusiasm the course of your disgrace and publical shaming. My own never bothered me, but you may lack perspective.

   Your typo is showing, Doctor Lecter. FINISH PEOPLE? No, I much prefer us the way we are, Finnish people. We will be NOT finished whether Laura being elected the next President of Finland or not.

   So you fly back to your school, Dr. Lecter. Fly, fly, fly. Run away with your impeccable kin!

 8. Laura on nainen joka ei pelkää mitään, kävi maidanillakin 😀

  Ja tässä eduskunnasta suorasanaista puhetta.

 9. …sen sijaan että miettisit vaikka itse ketä tuo aivan helvetin tyhmä juutalaiset sitä ja juutalaiset tätä hourailusi mahtaa hyödyttää?

 10. Eipä eroa ainakaan järjeltään muistakaan pressaehdokkaista, voi olla ihan hyviä ajatuksia mutta jos on kreationisti niin eiköhän kaikki muukin hihhuleiden syöttämä maailmankuva mene uppoa yhtä hyvin. Tyhmä hörhö siis jonka luonontieteiden tietämys on tasoa kastemato.

 11. Laura Huhtasaari on meidän perheen valinta ja huom! emme ole persuja, äänestämme edustavaa, loistavaa artikulointia, täpäkkyyttä ja jämäkkyyttä. Kaikkialla missä liikumme, puhmme Huhtasaaren puolesta. Huhtasaari toi toivon pilkahduksen tähän pakkomonikulttuuristamissekoiluun ja uskon siihen, että ehkä vielä joku päivä olisimme taas itsenäisiä.

 12. Persuilta taitava veto kuin mikä. Edellytykset uuteen Haavisto-ilmiöön, tosin eriväriseen. Huhtasaarella ulkoiset avut kunnossa ja vetoavat maneerit esiintymisessä. Ei ole vaikeaa olla vaihtoehto, varsinkin kun muut puolueet heittävät kehään harmaita, ketä-kiinnostaa ehdokkaita, joilla taakkana toteutettu perseilypolitiikka. Ja persuthan panostavat vaaleihin isolla kassalla ja tosissaan. Huhtasaaren menestys on paras käyntikortti ja ponnahduslauta vuoden 2019 ek-vaaleihin. Pressavaalien käsikirjoitus tulee olemaan mielenkiintoinen.

  1. Miksi kukaan ei ole kysynyt presidenttiehdokas Haavistolta, kumpi heistä laittaa huivin päähän, kun menee puolisonsa kanssa valtiovierailulle islamilaiseen valtioon.

 13. Huhtasaari on paras mahdollinen ehdokas.
  Edistää femakkokulttuuria, ja sitten pässejä viedään taas narussa.

  Nyt ei kuulkaa ole enää leikin aika. Aika loppuu.
  Loppuaikaa ei pidä pelata väsyneillä korteilla niinku nuori nainen.

 14. ”Persuilta taitava veto kuin mikä.”
  Siis aivan huikea. Mitä enemmän sitä ajattelee sitä parempi.
  Vaikka vanhan median hyökkäys tullee olemaan armoton se kääntyy vaan Lauran hyväksi. Natsirasisti tykitys ei tule toimimaan Lauran kohdalla.
  Ei ole mitään jakoa Haavistolla sun muilla. Tämä on käytännössä kaksintaistelu Lauran ja Saulin välillä.

  1. Sauli ”minulla ei ole mielipidettä, ellei teillä ole ensin. Jolloin olen samaa mieltä” Kermaperse ottaa Lauralta pataan niin että jytisee. Niinistö ei ole jäätä eikä tulta, pelkkää haaleeta vettä koko mies. Presidentti, PÖH! Laivojen kastaja ja lehmämarkkinoiden avajaispuheenpitäjä eikä mitään muuta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.