Kuinka muuan vanhus hirtettiin monikulttuurisuuden alttarilla

13

Hind Ahmas wears a niqab, despite a nationwide ban on the Islamic face veil, outside the courts in Meaux

 

Seuraava tapahtuma kuvaa sitä, miten ihminen hirtetään monikulttuurisuuden alttarille. 

Tällä kertaa uhriksi joutui muuan 69- vuotias ruotsalainen Hans.

Hans meni Malmön Limhamnin SEB- pankkiin hoitamaan pankkiasiaansa. Kun hänen vuoronsa tuli, joutui hän tiskille, jossa oli tavallinen pankkivirkailija ja hänen vierellään tiskityöskentelyä seuraamassa harjoittelija, muuan Sarah (nimi muutettu). Sarah oli siis pankissa töissä toista viikkoa harjoittelijana. Sarah on syvästi uskovainen muslimi ja hän käyttää uskolleen ominaista kasvot peittävää huntua. Toisin sanoen vain Sarahin silmät näkyvät.

Tämä kohtaaminen johti siihen, että Hans sai syytteen kunnianloukkauksesta.

Kuulusteleva poliisi kysyy poliisikuulustelussa Hansilta mitä tapahtui. Hans vastaa, että ei mitään erityistä.

– Toimitin pankkiasiani nopeasti ja kun olin virkailijan kanssa valmis, sanoin hänelle, että jatkossa en halua asioida tuollaisten naamioituneiden henkilöiden kanssa, sillä he voivat olla sekä terroristeja ja itsemurhapommittajia. Sanoin tämän virkailijalle, en sille naamioituneelle naiselle.

Sen jälkeen kuulusteleva poliisi kysyy useita kertoja mitä Hans tarkoitti naamiolla. Tarkoittiko hän muslimeja. Kuulustelija hakee esille jotain sellaista, joka antaa viitteitä mahdollisesta islamfobiasta. Hans pitää itsepintaisesti kantansa, hän vastaa:

– En halua toimittaa pankkiasioita naamioituneiden henkilöiden kanssa. He voivat olla terroristeja.

Kuulustelupöytäkirjaan kirjataan kun Hans kysyy kuulustelijalta mitä tämä luulee pankkihenkilöiden sanovan, jos hän menisi pankkiin huiviin naamioituneena.

Sarah taas kertoo itse olleensa tiskillä ja Hansin suunnaanneen sanansa suoraan hänelle. Sarah kertoo menneensä shokkiin ja sanoo, että Hans on rasisti ja islamfoobikko.

– Hän oli erityisen vihamielinen minua kohtaan ja mulkoili kummallisesti.

Omituisinta jutussa on, että itse tapahtuma tapahtui 30.3.2016, mutta Sarah teki rikosilmoituksen vasta 11.5.2016, eli pari kuukautta tapahtuman jälkeen.

Mistä on kyse? Luultavasti tässä on takana se, että itse tapahtuma oli harmiton tilanne, mutta joku muslimijärjestö yrittää ratsastaa Sarahin kokemalla rasismilla.

Jutun tiimoilta Hans on käynyt kolmeen eri otteeseen kuultavana asiasta ja kuulustelijan kanssa on käyty joka kerta samankaltainen keskustelu. Vastauksien ollessa sama. Hans kiistää olevansa rasisti tai muukalaisvihamielinen. Hän kertoo, että vaimonsa on argentiinalainen ja hän on kiertänyt työnsä puolesta paljon maailmaa, eikä missään nimessä ole rasisti. Hän ei vain halua asioida naamioituneiden ihmisten kanssa.

Kun juttua ollaan nyt väännetty vuoden 2016 keväästä asti- ja tapahtuman tiimoilta on yritetty kaivaa esille kaikki valvontakameratallenteista alkaen, niin Hansia vastaan nostettiin lopulta syyte kiihoittamisesta. Tuomio tällaisesta olisi pikkusakot, mutta koska ollaan monikulttuurisuuden alttarilla, ei asia ole ihan yskioikoinen.

Juttua ei nimittäin vieläkään ole saatu päätökseen vaan oikeus jatkaa istumistaan.

 

 

rikosilmoitus

Advertisements

31 thoughts on “Kuinka muuan vanhus hirtettiin monikulttuurisuuden alttarilla

 1. Tämä islamin edessä kumartelu saa koko ajan aina vaan surullisempia piirteitä. Kuinkahan kauan menee, että moskeijat todella saavat ruveta perimään veroa kansalaisilta?

  1. Kyllä ne naamioituneet ihmiset näihin saakka pankeissa on olleet tiskin asiakkaiden puolella ja sieltä ne on komentaneet KÄDET YLÖS.
   Kun rahaa pankissa käsitellään,jokainen pitää olla tunnistettavissa olipa asiakas tai pankkivirkailija.
   Joka niin syvästi on uskonnollinen,että ei halua häntä tunnistettavan asiakaspalveluksessa ollessaan,on taatusti väärässä paikassa töissä.

   Mahottamaksi on menny ruotsalaisilla perseen-nuolenta,ei se näin voi jatkua.

 2. Jos omaan pankkiini tulee naamioituneita henkilöitä niin minä vaihdan pankkia.

  1. Joo, siinä kohtaa kun missä tahansa asiakaspalvelussa joku naamioituu tunnistettavuuden ohi, käännyn ovelta ympäri ja haen samanlaisen naamarin itselleni ennen asiointia.

  2. Käsittämätöntä, että pankkirosvon lailla varustautunut ulkopuolinen henkilö saa edes olla pankissa, varsinkaan asiakkaan tiliä seuraamassa. Itse en asioisi ollenkaan tuollaisen pankin kanssa ja ko. Hans oli harvinaisen avoin ja suvaitseva, poikkeuksellista siinä iässä.

   1. Mutta jos ei ole vaihtoetoja,kaikilla pankeilla on naamioituneet asiakaspalvelijat.
    Kai silloin sopii asiakkaidenki naamioitua ??????????????
    On siinä taas setvimistä politikoilla ja turha luulla, että se on muslimi joka periksi antaa.

  3. Tämä naamioituminen tuomosessakin paikassa kun pankin kassan asiakaspelvelija,on selvää vallan-näyttöä siitä muslimeilta kuka määrää täällä.
   Ei siinä ole enää uskonnosta kysymys.

 3. Ei kovin kauaa, kunhan vain tajuavat vaatia sellaista kovaan ääneen. Vihjailu mahdollisesta rasismista myös auttaa niljakkaiden poliitikkojen taivuttelussa…

 4. Entäpä jos kaikki pankissa työssä olevat olisivat naamioituneita? Ei ole poissuljettua sekään, että tulevaisuuden pankkikonttorissa jokainen virkailija olisi syvästi uskonnollinen. Olisi se aikamoinen näky.

  Sitten varmaan asiakkaatkin voisivat tulla naamioituneina ja kaikki olisi ihan OK.

  1. Naamioituneen uskontoa tunnustavat naamioituneet voivatkin mennä pankkiin naamioituneena.

 5. Ihmisten tulee alkaa boikotoida liikkeitä ja pankkeja, jotka sallivat työntekijöidensä naamioitua. Itse käännyn jo ovelta pois, jos näen kaupassa huivipäisen myyjän, ei tarvitse olla naamioitunut, huivi riittää karkottamaan minut. Tällaiset Malmön tapaukset ovat ikäviä, mutta osoittavat kuinka pitkällä islamisaatio ja länsimaisen sekulaarin yhteiskunnan tuho on menossa, ja nostattavat ihmisiä vastarintaan totalitarismia vastaan.

 6. Tsekkaako ne pankissa kuka siellä kaavun sisällä tulee duuniin? Tuollaiseen pankkiin joka ottaa lakanavaraston duuniin/harjoitteluun, ei kannata jäädä asiakkaaksi. Naamioituneet voivat mennä musujen konttoreihin töihin. Lycka till Hans! Toivottavasti selviää ilman suurempaa vainoa ja fyysistä rangaistusta.

 7. Ton vanhuksen pitäisi mennä seuraavalle pankkireissulle itse burkaan pukeutuneena…
  – kun eikö Ruotsissa ole niin, että sukupuolten olemassaoloonkaan ei edes enää uskota, vaan kaikki on vaan jotain sosiaalista konstruktiota – ja ihmiselle on ainakin oikeus valita sukupuolensa itse, jos näin haluaa ja niin poispäin…

  Hans voisi myös sanoa pankkivirkailijoille, että kutsukaa minua Hannaksi tänään…

 8. Tällaisessa tilanteessa kannattaa heti äänestää jaloillaan, jos vain on muunlaisia palveluntarjoajia. Mutta parasta on toimia tätä matuhulluutta vastaan, Hansin kannattaa äänestää ruotsidemokraatteja.

 9. Jokin terroristi järjestö menneinä vuosina kehotti mies puolisia iskijöitäänkin pukeutumaan burkaan.

 10. Milloin ihmiset oppivat käyttämään samaa kieltä noiden kanssa? Valehtelua kehiin vaan! Kirkumista ja huutamista, että ”tuo” tönii, lyö, loukkaa kunniaa, ym, Hammurabin laki on joskus paikallaan. Voi myös valehdella, ettei ymmärrä ja vaatia toisen hlön paikalle. Pankaa iso risti kaulaan killumaan myös.

 11. Kommandopipo päähän, pankkiin, kolminkertainen Allahu akbar-huuto, repun heitto ja pako paikalta saattaisi olla paikallaan tuon konttorin suhteen? Kerran viikossa käy, niin pysyvät tyytyväisinä, varsinkin terroristin näköinen mikälie.

 12. ”Omituisinta jutussa on, että itse tapahtuma tapahtui 30.3.2016, mutta Sarah teki rikosilmoituksen vasta 11.5.2016, eli pari kuukautta tapahtuman jälkeen.”

  Eräs mahdollinen selitys, jos valvontakameratallenteita ei ollut käytettävissä.

  Naamiokultin johto oli selvittänyt, onko tapahtuma tallentunut valvontakameraan. Kun kävi ilmi, että niin on käynyt, naamiokulttilaiset selvittivät aikarajan, jolloin tallenne pyyhkiytyy automaattisesti pois. Kulttilaiset uskottelivat Sarahille, että asiaa selvitellään ja hänen täytyy olla kärsivällinen. Kun oltiin varmoja, että Hansille edullinen tallenne on pyyhkiytynyt pois, Sarah laitettiin tekemään rikosilmoitus. Sarah ei itse tajunnut miten häntä käytettiin hyväksi, koska ÄO85 ja serkusavioliitot.

  Rikosilmoitus tarvittiin, koska sen arvioitiin edistävän kultin tavoitteita.

 13. Tarkotuksellista vastaikkain asettelua by freemason! mutta tehän ette tajua kuinka syöpä vallannut kaikki yhteiskunnan asteet! ihmettelettte vuodesta toiseen! tyhmä gojimi tuo hanskin!

 14. Uhataanko EU maiden päättäjiä, kun alistuvat islamin edessä. Vai mistä tuo omien kansalaisten syyttely kiihottamisesta kansanryhmää kohtaa oikein johtuu. Minä kiihotun epäoikeudenmukaisuudesta, jonka kohteeksi olemme joutuneet.

 15. Kuten aiemmin olen kommentoinut, Ruotsin hallitus ottaa jo ohjeita isalmisteilta ja muslimisuursmurrffeilta. Ei tätä hulluutta muuten voi selittää. Sääliksi käy ja pelkään että myös Suomi kiristää vainoa järkevien ihmisten mieleipiteitä ja ajatuksia muslimeista. Ainakin poliisisuurpääpäälikkö on huolissaan Suomalaisten ajatuksista ettei monikultturisuus todellakaan sovi joka maahan ja ainakaan jos se on kiihkoislamilaista ja joka pyrkii muuttamaan maata omien mieletymystensä mukaiseksi lakeineen, naisten alistamiseen ja kaikkeen muuhun paskaan mikä liittyy isalmiin.

 16. Järkyttävää tämä matujen valuminen Ruotsiin: kesäkuussa tuli yli 2300 uutta asylyrittäjää, samoin heinäkuussa. Tänä vuonna on kaikenkaikkiaan tullut noin 14.000 uutta sotapakolaista. Vanhojakaan koijareita ei ole vielä selvitetty ja uutta porukkaa lappaa sisään taukoamatta:

  https://www.migrationsverket.se/download/18.4100dc0b159d67dc6146d7/1501583468022/Inkomna+ans%C3%B6kningar+om+asyl+2017+-+Applications+for+asylum+received+2017.pdf

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.