Mainokset

Malmössä Pride-kulkue, vain muslimit puuttuivat

 

Myös Malmössä pidettiin Pride-paraati, johon osallistui satoja henkilöitä. Teemana oli hen-sanan käyttö. Ruotsin kieleesä pronomiinit han ja hon ovat ongelmallisia liikkeelle. Ne ilmaisevat kolmannen persoonan sukupuolen toisin kuin suomen hän. Hen syntyi korvaamaan puutteen.

Myös sotapakolaiset olivat kulkueessa. Tai heitä siis ei ollut, mutta toivoteltiin tervetulleeksi Ruotsiin. On perin kummallista, että homot toivottelevat pakolaisia tervetulleeksi, vaikka nämä haluavat heittää homot katolta.

 

Mainokset

14 Comments on Malmössä Pride-kulkue, vain muslimit puuttuivat

 1. Nimetön // 06/08/2017 21:24 // Vastaus

  Niinno – pakko myöntää että on siinä islamisaatiossa hyvätkin puolensa.Tuon porukan ilveily se loppuu tosiaan taidelentonäytöksiin katoilta ja rhc:n mädättäjähuoratkin yms. pitävät sitten silmät mustina ne typerät läskit turpansa ummessa siellä burqhansa alla.

  Tykkää

 2. Pääasia, että on kivaa // 06/08/2017 21:34 // Vastaus

  Kyllä homokin oppii lentämään matkalla katolta maahan.

  Tykkää

 3. Nahkamuslimi heittää ittensä katolta?

  Musimihomoja on pakko olla ihan järjetön määrä. Komeita, ulkonäöstään huolehtivia nuoria miehiä, jotka ovat lähteneet vaimojaan pakoon.. mitä heistä pitäisi muka ajatella?

  Tykkää

 4. Eastenders // 06/08/2017 21:43 // Vastaus

  Paristakin suunnasta olen ymmärtänyt, että esim. Lontoossa on muslimihomojen joukko, jos ei ny ihan yhteisö..

  Tykkää

 5. Qroquius Kad // 06/08/2017 21:52 // Vastaus

  Vielä omituisempaa on, ettei tämä Ruotsin HLBTQloputaakkoset-väki ryhtynyt etsivään uusruotsalaistyöhön lähteäkseen kiertelemään VOKeissa ja uusruotsalaisten lukuisissa Ruotsin kaupungeissa asuttamilla alueilla ovelta ovelle houkutellen heitä liittymään tähän Kaikinpuoleisen Äärimmäisen Suvaitsevaisuuden Riemujuhlaan?

  Ymmärtää ei voi; vaikka kuinka vimmatusti järjestetään tietyille vähemmistöille, joihin HLBTQaakkosten lisäksi luetaan lähtökohtaisesti myös maahantunkeutuneet 20-30 -vuotiaat arabi- ja afrikkalaismiehet ihanaakin ihanampia suvaitsevaisuusparaateja, eivät viimemainitut niihin halua osallistua. Outoa on?

  Mistä ihmeestä se voi ollenkaan johtua? Ei varmaankaan muusta kuin valtaväestön heteromiesten ilvoksuttavasta rasssismista, joka huokuu heidän ihohuokostensakin läpi vaikka olisivat kilometrien päässä! Niinpä Ruotsissa lienee lähitulevaisuudessa odotettavissa Pride-vero:

  jokainen Prideen osallistumaton kansalainen on velvollinen suorittamaan vuotuisista verotuloistaan Pride-veroa vähintään määrän, joka on keskituloisellekin kansalaiselle tolkuton summa. Itsestään selvää on, ettei ko. vero koske HLBTQaakkoset-väeksi ilmoittautuneita (josta joku saattaisi pohtia jo pukinsorkan näkymistä…) eikä tietenkään uusruotsalaisia! Eiväthän he voisi lähtökohtaisestikaan osallistua tuollaisin perversioihin; johan heidän kulttuurinsa perustan muodostava Koraani sen kieltää!

  Tykkää

 6. Valtsu // 06/08/2017 21:56 // Vastaus

  Kai tämän toiminnan itsetuhoisuus on se suurin mysteeri: kaikki tietävät, ettei homoille ole mitään sijaa islamissa, mutta silti muslimit ovat ehdottoman tervetulleita.

  Mutta saihan kotimainen imaamikin käydä tv:ssä kertomassa homouden palkan olevan kuolema – ei tullut tuomiota, ei mitään. Kai islam on sitten se korkein valtti, jolla voittaa kaikki muut: tasa-arvon, lain, suomalaisen moraalihistorian…

  Tykkää

 7. Kaikkea maailmaan mahtuu // 06/08/2017 22:01 // Vastaus

  Kun on rehellisiä varkaita ja syyttömiä murhamiehiä, niin mikä ettei muslimihomoja.

  Tykkää

 8. Näkevät tekevänsä palveluksen,homohan joutuu helvettiin jos se ei saa lento herätystä. // 07/08/2017 00:34 // Vastaus

  Ei siinä mitään että tiput katolta mutta se kun jäät henkiin ja tulevat kivittämällä lopettamaan.

  Tykkää

 9. Nyt Malmössa iso tulipalo Länsisatamassa, poliisi epäilee sytytetyksi. Voipi olla kiitokseksi Pridesta: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/brand-i-vastra-hamnen-i-malmo

  Tykkää

 10. Pinttynytkin muslimi kääntyy vaikka homoksi jos saa turvapaikan, näin ainakin suomessa.

  Tykkää

 11. Kannatetaan! // 07/08/2017 08:17 // Vastaus

  ”Defend Europe”- porukkaa pitää tukea! Varmaan ainoa paatti Välimerellä, joka yrittää puolustaa Euroopan rajoja, on Defend Europe ’n laiva C-Star. T-paita maksaa 20€:

  https://www.facebook.com/DefendEuropeID/?hc_ref=ARS9PHZy_ViYNoylGi-jv0SpabmFVodrN4F48HZlr6dNTCT8BI9lSJSVgcKWr6qcNUw&fref=nf

  https://www.facebook.com/pg/DefendEuropeID/shop/?rid=157953414753253&rt=6

  Tykkää

 12. Jorma Jörpötin // 07/08/2017 11:13 // Vastaus

  Tuntemani musliminainen raivostuu aina silmittömästi kun kysyn ”Entä jos sinun mahdollinen tuleva lapsesi on homo, niin etkö hyväksy häntä tuolloin?” Ei kuulemma ole mahdollista että hänen lapsesta tulee homo, koraanin mukaan on väärinkin, hän kasvattaa lapsensa jne. jne. tulee vastaukseksi. Sitten kun vastaa että on muslimeissakin homoja, niin jo pitää vaihtaa puheenaihetta.
  Acehissa muutama nuori mies jäi kiinni homostelusta (Jakarta Globe vai oliko Jakarta Post siitä kertoi), siellä vanhemmat laittoivat nuoret pojat uskonnolliseen vieroitushoitoon, kuulemma parantaa? Jakartassa on LGTB porukkaa ja heitä vainotaan ”tiettyjen tahojen” toimesta aika lailla, vaikka maan laki on sitä vastaan. Jonkinlaista mielenosoitustakin ovat pitäneet ja puolestapuhujiakin on, mutta vastapuolen agitaattorit saavat äkkiä isot kouluttautumattomat joukot liikkeelle uskon varjolla.
  Viha ja suvaitsemattomuus on syvällä.

  Tykkää

  • Eurooppa pilataan // 07/08/2017 11:31 // Vastaus

   Muitten pitäisi kunnioittaa ja tykätä kaikkea mitä muslimit tekevät mutta muslimit itse eivät tykkää mistään eivätkä kunnioita ketään kun tosipaikka tulee (jotkut tosin näyttelevät). Järkyttävää että olemme saaneet niskaamme tänne täysin sopimattoman uskonnon joka leviää kuin invasiivinen rikkaruoho.

   Tykkää

 13. Harjoitus tekee mestaajan // 07/08/2017 11:27 // Vastaus

  Ylepropaganda on taas muslimien asialla.
  Tv näyttää ihkuja ohjelmia kivoista polyamorisista moniskunnista, haastattelijakin on aivan innoissaan ja täpinöissään tästä tulevaisuuden trendistä ja muoti-ilmiöstä.
  Ei tunnu haittaavan yhtään vaikka moniskunnan miehistä osa jää aisankannattajaksi ja kotiorjaksi.
  Tässähän ei varmaankaan yritetä kotouttaa suomalaisia ihkuun muslimiperhekulttuuriin?

  Polyamorinen avioliitto on looginen lisä sukupuolineutraalille avioliitolle, tulevaisuudessa Suomen ev.lut kirkon avioliittovalikoimasta löytyy myös:
  lukumääräneutraali polyamoria-avioliitto(4vaimoa on ihkua),
  ikäneutraali(9v),
  eloneutraali(ei musu sykettä kaipaa),
  lajineutraali(lempikamelit, tammat ja aasit ovat loistavaa avioliittomateriaalia), teknonneutraali(aavikon ratsastajat luovat kaihoisia katseita erityisesti mustangeihin).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: