Mainokset

Eskilstunan Mälarin sairaala sulki ovet uusruotsalaisten gangstojen vierailujen takia

sjukhusrum_vc3a5ldtc3a4kt

 

Eskilstunassa oli viikonloppuna hyvin rauhatonta. Perjantai-lauantai-yönä ammuskeltiin siten, että yksi uusruotsalainen jouduttiin kuskaamaan Mälarin sairaalaan. Klo 03.00 aikaan tapahtuneessa ammuskelussa 19-vuotias nuorukainen sai jalkoihin useita osumia. Tekijöiden kerrotaan poistuneen paikalta mopedeilla.

Lisäki kylän juna-asemalla puukotettiin 18-vuotiasta nuorukaista, joka myöskin on hoidettavana Mälarin sairaalassa.

Sairaalan henkilökunta ilmoitti viikonlopun aikana, että he pelkäävät. Poliisi järjesti leikkausosastolle, jossa molemmat uhrit ovat hoidettavina, erikoisvartion. Pelättiin kostoa, ts. että murhatyö tullaan hoitamaan loppuun sairasvuoteella, toisaalta sairaalan pihalla ja osastolla notkui suuria määriä gangstoja, jotka tulivat tervehdyskäynnille vierailuajan ulkopuolella.

Sairaala joutui sulkemaan koko osaston. Sunnuntaina tilanne oli niin pelottava, että muut potilaat ja henkilökunta pelkäsivät sairaalassa juoksevia uusruotsalaisia, joten osaston ylilääkäri päätti sulkea koko osaston. Ovet lyötiin lukkoon ja poliisi vahti käytäviä.

Mainokset

3 Comments on Eskilstunan Mälarin sairaala sulki ovet uusruotsalaisten gangstojen vierailujen takia

 1. Meilläkin osataan // 07/08/2017 12:40 // Vastaus

  Meilläpäin ei tarvita varsinaisia gangstoja, jotta osastojen tai terveyskeskusten ovet saataisiin kesäkaudeksi säppiin. Rosvon virkaa hoitavat kunnallispoliitikot.

  Tykkää

 2. KIVAA monikulttuurista pöhinää. Pari kk sitten jouduin yöllä olemaan päivystyksessä ja sinne tuli joku arabi potilaaksi+10 kaveria mölisemään. Vartija tuli paikalle ja painiksihan se meni, kun eivät uskoneet poistumiskäskyjä. Suomea osasivat sen verran, että RASISTI kuului. Tämä siis Mikkelissä.

  Tykkää

 3. Harjoitus tekee mestaajan // 07/08/2017 14:03 // Vastaus

  Löytyy pelkääjäpoliitikkoa, pelkääjätuomaria, pelkääjäpoliisia ja nyt kokonaisia pelkääjäsairaaloita.
  Mutta kansa, etenkään vanhukset, naiset ja lapset eivät saa antaa pelolle valtaa, se olisi rasismia.
  Ainoat jotka eivät pelkää ovat mielenterveysongelmista kärsivät suvakit jotka hokevat että matut eivät ole uhka ja rasite vaan se on rasistien punahilkkasatu ja matut ovat väkivallan uhreja eivät sen tekijöitä…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: