Mainokset

Jokkmokk SK:n ja FC Munkanin potkupallopeli päättyi tuomarin turpaavetämisellä

Kuvakaappaus 2017-08-07 13-18-29

 

Pohjois-Ruotsissa käytiin sunnuntaina kiihkeä potkupallopeli Jokkmokk SK:n ja FC Munkanin välillä. Tuomaria vedettiin turpaan ja kun tämä yritti juosta karkuun niin kolme pelaajaa juoksi hänen perässään yrittäen saada tätä kiinni.

Peli alkoi jo kiihkein tunnelmin. FC Munkan sai rangaistuspotkun ja teki 1-0 maalin. Puoliajalle oli tuomari nostellu viisi keltaista korttia. Kaaos lähti käyntiin toisella puoliajalla kun FC Munkan sai vapaapotkun teki 2-0 johtomaalin. Tästä seurasi, että Jokkmokin pelaajat menivät keskustelemaan tuomarin kanssa tilanteesta. Yksi alkoi sitten lyömään tuomari kasvoihin ja potkaisi jalkaan.

Tuomari yritti juosta tilanteesta pois, mutta hänen peräänsä lähti kolme muutakin pelaaja yrittäen saada tuomaria kiinni. Linjatuomarit taas yrittivät suojata päätuomaria, joka joutui hyökkäyksen kohteeksi.

Jokkmokin valmentaja Afnan Khabiri kertoo:

– En halua mennä yksityiskohtiin, haluan vain sanoa, että meitä hävettää ja tapahtuma oli todella todella kiusallinen.

Jokkmokk SK aikoo ottaa asian viikolla puheeksi hallituksessa ja keskustella mitä tästä eteenpäin.

Miksipä ruotsalaiset potkupalloilijat noin äityivät ölisemään? Ruotsalaiset? Ohessa joukkuekuva Jokkmokk SK:sta. Jokkmokk sijaitsee Pohjois-Ruotsissa ja on vanha saamelaiskylä. Ohessa kuva joukkueesta. Montako ruotsalaista löydät joukkueesta.

 

jokkmokks_sk_futsal_lag

 

Jokkmokin joukkue on tosiasiassa kasattu yksintulleista sotalapsista ja valmentaja Afnan Khabiri voitti taanoin monikulttuurisuuspalkinnon. Tarkoittaako monikulttuurisuus sitä, että joukkueessa pelaa yksi ruotsalainen?

Mainokset

9 Comments on Jokkmokk SK:n ja FC Munkanin potkupallopeli päättyi tuomarin turpaavetämisellä

 1. Islamissa on testoo ja munaa // 07/08/2017 13:29 // Vastaus

  Edessä 2. vasemmalta on saamelainen. Saamelaiset ovat likaisia ja naamaltaan mustia, koska notskin savu, joka karkoittaa sääsket ja mäkärät.

  Tykkää

 2. Tuomari on puolella tai vastaan // 07/08/2017 14:06 // Vastaus

  Nuorilla futareilla mahtaa olla niin erilainen oikeustaju kuin meillä. Ovat lähtöisin vahvasti korruptioituneista maista. Jokainen päätös on ostettavissa. Kielteinen päätös on aina väärä ja muutettavissa. Nega on vain osoitus lahjonnan epäonnistumisesta.

  Tykkää

 3. Harjoitus tekee mestaajan // 07/08/2017 14:31 // Vastaus

  Olen jo tottunut siihen että kun matu ylittää pohjoismaisen rajan niin hänestä tulee välittömästi etuoikeutettu uusaatelinen/eliitin jäsen/uusruotsalainen tai uus-suomalainen, de facto parempi kansalainen mutta että vielä saamelainenkin?
  Joko kalastus/metsästys ja laidunnusoikeudet on jaettu paremmille uusSaamelaisille, porotokasta vähintäänkin käyty hakemassa jitzya-rästit kebabiin?

  Sipilähän painajainen on tullut todeksi, Sipilä kun pelkäsi niin helvetisti saamelaisterroria kun muslimit lanasivat vääräuskoisia, uusi kauhistuttava uhka nousee horisontista – Tsingis Kaanin mongolilaumojen lailla kaiken jyräävä uusSaamelaisten sopulivaellus tanssiravintoloihin, kapakoihin, kelaan, teinifestareille, rautatieasemille ja toreille…

  Tykkää

 4. Valtsu // 07/08/2017 14:32 // Vastaus

  Niinhän se menee, kuten Persestaniassa kuuluukin mennä: ei ole oleellista saada mitään aikaan vaan selittää, huutaa, raivota, valittaa ja uhriutua – ja jos kaiken pystyy sävyttämään väkivallalla, voi olla täysin tyytyväinen. Jos jotain kehitystä havaitaan tapahtuneen, mufti tuomitsee toiminnan jyrkästi.

  Tykkää

 5. Bansku // 07/08/2017 16:42 // Vastaus

  Kyllä apinakin suuttuessaan heittelee kakkaa!

  Tykkää

 6. Saamelaisia neekereitä…

  Tykkää

 7. - Soomepois Eestist - // 08/08/2017 18:23 // Vastaus

  Huoh aina kun nämä ns. parranpäristäjä-kylddyyreistä tulevat jampat potkivat palloa, niin siellä alkaa jossain vaiheessa kiehua. Yksinkertainen ratkaisu (ei sentään ”Endlösung”), heitetään niille kentälle banaani ja voittaja syököön….

  Tykkää

 8. Ruotsalaiset puhdistavat vanhaa suomalaisaluetta etnisesti etevämmällä väestöllä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: