Pakkopalautus on palautettavalle sijoituksen häviämistä, rahan menetystä

0

fatemeh-jpg

 

Katsotaanpa vielä kerran mitä on palautusten taustalla, tai miksi tietyt ryhmät eivät halua takaisin kotimaahansa.

Tukholman keskustassa lakkokenraali afgaani Fatemeh Khavari sanoo, että kyse ei ole palautusten lopettamisesta Afganistaniin vaan palautusten lopettamisesta kuolemaan. Samaa virttähän ovat koko vuoden veisanneet myös Helsingin keskustassa notkuneet irakilaiset ja afgaanit.

”Afganistan ei ole turvallinen!” lukee kylteissä, mutta kuten aiemmin todistimme, on Afganistanissa liikenneonnettomuudessa kuolemisen riski suurempi kuin terrori-iskussa.

Mutta näitä ihmisiä voi ymmärtää, se on helppoa. He ovat sijoittaneet suuria summia matkustaakseen Eurooppaan kymmenien turvallisten maiden läpi kuten Serbia, Unkari (silloin kun sieltä vielä pääsi läpi) Saksa jne, päästäkseen Suomeen tai Ruotsiin. He vähät välittävät siitä mitä jossain Geneven pakolaissopimuksessa sanotaan, sillä he ovat sijoittaneet rahaa päästäkseen länsimaisen hyvinvointivaltion ilmaisen ylläpidon piiriin. Tästä on kysymys nyt ja on ollut aina.

Sen jälkeen heidän perässää tulee muu suku. Nyt he ovat harmissaan, koska sijoitus ei tuottanut tulosta. Rahat valuivat hukkaan. Vetänyt arpa ei tuottanut voittoa. Hukkasijoitus vituttaa heitä suunnattomasti.

Oikeat pakolaiset riutuvat jossain rajaseuduilla surkeilla leireillä ja näkevät nälkää resuisissa teltoissa. Mutta Suomeen ja Ruotsiin tulleet turvapaikanhakijat valitsivta juuri sen maan, minkä he valitsivat. Eivät Turkkia tai Saudi-Arabiaa vaan ihme ja kumma juuri ne maat, jossa he voivat elää ilmaiseksi.

Arabien ja afgaanien temput voivat olla todella epätoivoisia saadakseen jäädä Eurooppaan. He saattavat jopa iskeä RHC:stä tolvanoita mummoja ja leikkiä rakastanutta. Sen jälkeen mennään avioon ja yritetään sitä kautta oleskelulupaa. Jokainen täysjärkinen ihminen tajuaa, että nuori parikymppinen mies ei voi olla kiinnostunut 70-vuotiaasta mummosta kun tarjolla olisi samanikäistä freesiä panokonetta. Sellaista nyt ei vaan tapahdu.

Tästä näkökulmasta voi siis ymmärtää afgaanien ja irakien haluttomuuden palata kotimaahansa ja sen, miksi he tykkäävät naurattaa vokeissa vanhoja mummoja.

16 thoughts on “Pakkopalautus on palautettavalle sijoituksen häviämistä, rahan menetystä

 1. Täsmälleen. Tämä hyvinvointimaihin suuntautuva matkustus on saanut kansainvaelluksen mitat. Tieto kulkee kun on monia onnistuneita. Mukanaan he eivät tuo tietotaitoja (ellei siksi lueta islamin uskoa) mutta kyllä monia kroonisia sairauksia, joka onkin monen perheen tulon keskeinen syy. Pakolaisuus on tietenkin eri asia. Kunpa tämä selviäisi kansan syvissä riveissä.

 2. Ilmaiseksi – ja mahdollisimman pitkään..!
  Milloinkahan nuo päättäjämme alkavat ymmärtää tämän asian ytimen? Vie nykymenolla ja EU-pokkuroinnilla tuskallisen kauan ja siksi uskon, että sekä Halla-aholla että Ruotsidemokraateilla varsin hyvä sauma menestyä erittäin hyvin seuraavissa vaaleissa. Muuten monien – vähän julkisuutta saaneiden – gallupien mukaan Ruotsidemokraatit Skoonessa (Malmö!) jo koko kuningaskunnan suurin puolue.

 3. Tarinan juoni menee yksinkertaisesti juuri noin. Se on raadollista ja selvää, mutta vielä joku haluaa sitkeästi uskoa, että tässä olisikin jotain ylevää ja ihmiskuntaa jalostavaa. Sanokaa, missä?

 4. Tänään uutisoi Ruotsin TV ”lakkoilevista” maahantunkeutujista Tukholmasta (Suomen tauti tarttunut?) ja teemana juuri Afghanistan. ”ISIS ja talibaanit vain voimistuvat siellä..” ja ei mitään kommenttia toimittajalta/TV:ltä ISIS:n nurinmenosta – ja vaikka ei olisikaan mennyt nurin, niin juuri näiden ”lakkoilevien” nuorten miesten olisi pitänyt pysyä Afganistanissa ja taistella maan virallisen johdon ja demokratisoimisen puolesta niin ISIS-terroristeja kuin kivikautisia talibaanejakin vastaan. Mutta ei, kivempi protestoida Tukholmassa varmaan – ja tilikin juoksee..
  Eihän tässä touhussa ole mitään järkeä.

 5. Muslimi ei häpeä mitään. Ja tyhmä on se joka maksaa. Ainoa positiivinen asia koko turvapaikkaspektaakkelissa on se että muutama tuhat oikeasti pommituksen keskellä hirveyksiä nähnyt pikkulapsi saa turvallisen elämän. He ovat naurettavan pieni prosentti tässä koko valehteluspektaakkelissa. Tämä on näyttänyt ihmisen huonoimmat puolet kaikessa raadollisuudessaan, aikuiset miehet valehtelevat minkä ehtivät, ikä ja elämäntilanne diibadaaba. Ja miksi? Jotta saavat tulla Suomeen SOSSUJONOON! On asiat ihan upeesti nyt, ei Suomessa mitenkään kivasti elä sossurahoilla, sen ovat jo varmasti kaikki valehtelijat jo huomanneet. Kalja on kallista, bussilipuista pitää maksaa ja raiskaus on rangaistava teko. Uskoivat satuihin ilmaisesta elämästä ja nyt sit kyrpii ihan saatanasti, ja syksykin tulee eikä Suomalaiset tykkää meistä yhyyyyyyy.

  1. Joo sori hei pikkutyttö 6 vee joka olet jo asunut telttaleirissä pari vuotta ja jolta on koko perhe kuollut ympäriltä, meil ois täs nyt 50.000 tervettä nuorta miestä hoivattavana jotka ovat enemmän avun tarpeessa kuin sinä. Me hankitaan niille asunnot ja viinaa, niin ne pääsee dokaa ja panee. Mut voimahaleja sulle! FACEBOOKPEUKKUJA!

  2. Hyvää tekstiä, mutta tuosta pettymys-osiosta olen hieman toista mieltä. Suomen sossurahat moninkertaistavat tulijoiden elintason, ja jos on hieman pelimiehen elkeitä, lisää saa selitettyä kyllä. Jos Lähi-itäkeskuksen Forecan jonossa on joka hetki kansanosaa, josta työssä käy kymmenisen prosenttia, niin eiköhän siellä aika paljon juuri sossurahoja lähetellä kotimaahan. Lisäbonuksena voi tietysti käydä kotomaassa lomailemassa, jossa Suomen tukien ostovoima hipookin jo pilviä.

   Ompun tavoin haluan lähettää jaxuhaliterveisiä sodan keskellä nälkäkuolemaa tekevälle 5-vuotiaalle Fatimalle: kyllä se siitä. Mutta nyt on mentävä puuromiekkariin, koska olen Hyvä Ihminen ja vastustan suomalaisen laitosruoan syöttämistä muille kuin suomalaisille. Moro.

 6. Yhtälö on hieman samanlainen,kun menen töihin niin siitä välitön seuraus on vapaa ajan menetys.

 7. ”Haluamme rahoillemme vastinetta korkojen kanssa! Meillä on siihen OIKEUS!”

  Nämäkin yksinkertaiset mitä lie lukutaidottomat minäminä- pöljät vaativat että Migrin pääjohtaja tulee kadulle henkilökohtaisesti keskustelemaan heidän kanssaan ja antaa heille oleskeluluvat ja maksusitoumukset suoraan käteen.

 8. Valehdelleet sukulaisilleenkin saadakseen kyhnynpaskaa ja muilutus uhkaa kotimaassa? Hyvä peruste turvapaikalle. Se on jollain kumman logiikalla meikäläisen syy, joten Alkoon täytyy kantaa loputkin rahat, että riittää arabille verovaroja.

 9. Tätä sidosta on puitu liian vähän.
  Ovat ostaneet matkan osamaksulla eli salakuljettaja on myynyt matkan parilla tonnilla ja sopinut että pakolaislapsi sitten maksaa sossurahoista takaisin satasen kuussa, yhteensä ehkä 50% korolla eli kolme tonnia. Mutta täällä saakin puurolautasen! Ei ne voi puuroa sinne lähettää ja siksi huutavat monttu auki ”antakaa meille RAHAMME”. Eli luulivat diilin olleen kokonaispaketti.
  Ja jos nyt joutuvat takaisin niin lätty lätisee, kun maksuja ei tule. Siksi paniikki.

 10. No tämähän on ollut päivänselvä jo alusta asti. On uskottu salakuljettajien satuja eurooppalaisista onnenmaista joissa ei tarvitse tehdä mitään, elinikäinen ilmainen ylläpito ja rahaa voi hakea KELAN tapaisista automaateista (osittain totta) Nyt kun euroopan päättäjille alkaa totuus viimein sinne kalloon mennä ja järjen valo ehkä hieman tuikkia, ettei miljoonia elintasopakolaisia voida ottaa, on tukien kiristäminen ja turvapaikkojen hylsyjen jakaminen tosiasia. Tosin seurauksena voi olla levottomuuksia noiden parasiittien taholta.

 11. Muslimi ei häpeä mitään. Suomalaiset protestantit häpeävät isiensä uskontoa. Talvisodan ihme toteutui rukousten kautta. Myöskin jatkossa Jäämereltä etelään Suomi oli ainoa maa, mitä Neuvostoliitto ei miehittänyt.

 12. Hyviä huomioita lyhyissä kommenteissa: eivät nuoret miehemme tosiaan lähteneet Cayman-saarille tai Aurinkorannikolle sotaa pakoon (”sotalapsia”). Äitini sen sijaan: Oulusta Skellefteån Ersmarkiin 6-7 -vuotisena pikkutyttönä ja sinne pikkutilalle heti maatöihin.. Enkä usko, että pahemmin puurosta purnasi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.