Poliisi hyökkäsi Nordisk Ungdom-järjestön kimppuun Tukholma Pridessä

0

Tukholman Pridessa nähtiin joitakin hienoja tapahtumia. Esimerkiksi kun kymmenet poliisit yrittivät poistaa Nordisk Ungdomin ”Pelastakaa Lapset”-mielenosoituksen. Kymmenet poliisit käyttivät kovia otteita rauhanomaista mielenosoitusjoukkoa vastaan.

Merkittävää jutussa tietenkin on se miten poliisi uskalsi kymmenen hengen voimalla käydä muutamien mielenosoittajien kimppuun kun esimerkiksi talvella Rinkebyssä poliisi pelkäsi ja ei uskaltanut lopettaa mellakkaa.

Vanha sananlasku kuuluu, että häkissä olevalle karhulle on helppo huudella.

 

 

10 thoughts on “Poliisi hyökkäsi Nordisk Ungdom-järjestön kimppuun Tukholma Pridessä

 1. Taitaa olla oikea nimi nordisk ungdom,mikä tämä porukka on, jyytuubissa paljon ko kerhon videoita.

 2. Paikka on keskellä kaupunkia ja kirkasta päivää. Silloin on helppo olla kekkava ja esittää tehokasta ja tuffia. Toista se on kun ollaan pimeällä viidakossa missä vallitsee viidakon laki eikä Ruotsin. Silloin uskaltaa korkeintaan istua autossa tai seisoa kulman takana pupu pöksyissä.

  1. Kuka hullu nyt palavassa autossa istuisi!? Kannatta olla menemättä ollenkaan. Aamulla voi käväistä vilkaisemassa, että ”on siinä liekkiä ja pommia ollut, mutta ei niitä tekijöitä nyt enää kiinni saa, kun kukaan ei suostu edes puhumaan meille.”

 3. Pride-kansan lopullinen arvostus saavutetaan vain tehostamalla pampun käyttöä.

 4. Asiasta toiseen.
  Viime päivinä on meedioissa ollut Italian tuhkarokkoepidemiasta ja 07.08 aamu-TV:ssäkin THL:n erikoisasiantuntija on selittelemässä tapausta, mutta onko älyn puutetta vaiko mitä, kun ei mainitse epidemian todellista syytä.

  http://areena.yle.fi/1-3854124
  6:46 alkaen.

  Minä voin kertoa että Afrikasta Italiaan rantautuneet elintasopakolaiset ovat tuoneet taudin tullessaan.
  Herää kysymys onko rokotebisnes hyväntekeväisyyttä vai ponsoroiko se kehitysmaalaisten Eurooppaan tuontia?

 5. Tuohan on itsestään selvä että taudit jotka olivat häviämässä Euroopasta tai saatu kuriin, leviävät kulovalkean tavoin noiden kehitysmaalaisten mukana. Eurooppalaisilla on vastustuskyky todella huono noihin supertauteihin ja lääkkeet tehottomia.Veikkasin jo muutama kk.sitten että tästä voi tulla todella paha ongelma ja voi kehittyä todelliseksi pandemiaksi. Huvittaa kun valtamedia ja ainakin YLE:llä on valehdeltu tämän johtuneen normaalista ihmisten matkustelusta ja todelliseen syyhyn ei kosketa pitkällä tikullakaan.

 6. Tällä tavalla saadaan vanhukset nopeammin turpeen alle, kun heidän lapsena saamansa calmette-rokotus ei enää anna suojaa tuberkuloosia vastaan. Jo kouluissa alkava aivopesu monikulttuurista ja sen myötä syntyvästä sukupuolisesta ja rodullisesta sekasotkusta auttaa pääsemään päämäärään, jossa tavoitteena on mahdollisimman tyhmä ja ajattelukyvytön kansa. Sitä on helppo hallita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.