Mainokset

Ruotsin sisäministeri: Terroristeilta ei voi ottaa kansalaisuutta pois

397a9b44-92f4-4896-9b94-99f743e974e3

Uusi sisäministeri Morgan Johansson.

 

Göteborgin poliisipäällikkö esitti viime viikolla, että Ruotsin pitäisi mahdollisesti seurata Britanniaa ja perua isiksestä palaavien terroristien kansalaisuus ja ottaa heiltä Ruotsin passi pois, niiltä joilla se on.

Sisäministeri Morgan Johansson tyrmää kuitenkin idean:

– Me emme voi tehdä ihmisistä kansalaisuudettomia.

Johanssonin mukaan jos henkilöstä on tullut Ruotsin kansalainen niin se myös pätee sen lainsäädännön nojalla mitä asiasta on säädetty. Johansson jatkaa:

– Britannia ei ole säästynyt terrori-iskuilta vuosien varrella, mutta meillä Ruotsissa pitäisi tarkastella muita vaihtoehtoja.

Terrortutkija Magnus Ranstorp on sitä mieltä, että on ”pateettista”, että Ruotsi ei ole keksinyt mitään muita ratkaisuja terrorin ennaltaehkäisyssä.

– Meillä ei ole minkäänlaista kuvaa paikallistasolta, ei ole minkäänlaista tilannekuvausta. Nyt tällainen ääriajattelua on kasvanut hyvin vahvaksi tietyillä alueilla.

Johansson haluaisi, että äärimuslimien kanssa keskusteltaisiin enemmän esimerkiksi sosiaalitoimen ja turvallisuuspoliisin toimesta.

Mainokset

17 Comments on Ruotsin sisäministeri: Terroristeilta ei voi ottaa kansalaisuutta pois

 1. Valtsu // 07/08/2017 15:21 // Vastaus

  Eli terroristien kansallisuusongelmat voittavat luonnollisesti ruotsalaisten edun eli terroristien etu edellä mennään, kuten tähänkin mennessä. Yhtä hyvin voisi sanoa, ettei ole mitään aietta tehdä yhtään mitään – juoksee se liksa ilmankin.

  Tykkää

 2. Suomi Finland // 07/08/2017 15:22 // Vastaus

  ”– Me emme voi tehdä ihmisistä kansalaisuudettomia.”

  Toki terroristit voivat tehdä vanhemmista lapsettomia tai lapsista vanhemmittomia. Terroristit ovat ihmisiä ja heillä on (etu)oikeus ihmisarvoon ja jos pommeja räjäytellään Allahin nimissä niin haudataan me kuolleet ja ihmisoikeusihminen istuu pienen tuomion kunnes jälleen on asettamassa uusia pommeja.

  On suorastaan suuri kansallinen ylpeydenaihe, että rohkeita Isis- taistelijoita asuu Ruotsissa. Käy oikein helvetisti kateeksi näin suomalaisena.

  Tykkää

  • Valtsu // 07/08/2017 15:32 // Vastaus

   Toveri hyvä, älä kadehdi! Kyllä niitä on meilläkin: absoluuttisesti vähemmän, mutta suhteutettuna enemmän! Kyynel valuu onnesta!

   Tykkää

 3. Ei lamppu syty vieläkään // 07/08/2017 15:39 // Vastaus

  Mistäs luulevat löytävänsä sen Väinämöisen, joka terroristit keskustelulla uuvuttaa ja suohon laulaa? Onko naivius ruotsalaisilla geneettistä?

  Tykkää

  • Apuaaaa // 07/08/2017 16:43 // Vastaus

   Väinämöinenhän on suomalaisten salainen ase. Ruotsalaiset voivat taas käyttää vaikka Thore Skogmanin ”Hapansilakkapolkkaa”:

   Tykkää

 4. Numento // 07/08/2017 15:40 // Vastaus

  Diskuteerauskulttuuri aikoo näyttää voimansa ja mahtinsa. ”Johansson haluaisi, että äärimuslimien kanssa keskusteltaisiin enemmän esimerkiksi sosiaalitoimen ja turvallisuuspoliisin toimesta.” Niitä diskuteerauksia olisi kiva olla kuulemassa ja näkemässä kuinka ammattitappajat kyynelehtivät lähtiessään pullahalauksesta suunnittelemaan kepposia. Joutaa tuo Ruotsi kuolla pommeihin. Minä vitut välitän.

  Tykkää

 5. Kyllä ne Juuhanssonin jutut tiedetään // 07/08/2017 16:36 // Vastaus

  Jaa miksi ei? Ovathan monet maahantunkijat jo tullessaan maattomia eli ilman kansalaisuutta.

  Tykkää

 6. Ei toki. Suvaitsevuus on ykkösprioriteetti. Mitähän näille ministereille syötetään ja juotetaan kun tuntuu että se pieninkin järjen hiven on kadonnut.Tänään oli YLE.llä juttua suomen hallituksen budjettineuvottelujen aloittamisesta ja kokoomuksen ykkäsasioita oli maahanmuuton lisääminen. Mikään muu ei tätä selitä kun että EU:ta on tullut kova nootti ottaa noita pakolaismassoja lisää kun itä-euroopan maat eivät niitä ota ja suomi on etunenässä kumartamassa Euroopan todellista johtajaa, Merkeliä.Tämä hulluus saa parin vuoden sisällä Euroopan aivan sekaisin.

  Tykkää

 7. huihai // 07/08/2017 16:41 // Vastaus

  Terroristien kanssa pitää keskustella ydinasein.

  Tykkää

 8. Nimetön // 07/08/2017 17:00 // Vastaus

  Aiiii – kas vain.Islamopaskojen ihmisoikeudet ne ihan vain vaihteeksi taas menevät kaikkien muiden kaikkien oikeuksien edelle.Kukapa olisikaan arvannut.No kohtapa diskuteeraavat asein ruotsistanisssa sitten.

  Tykkää

 9. Jos olisin Obelix, sanoisin ”hulluja nuo ruotsalaiset!”

  Tykkää

 10. Veikko P. // 07/08/2017 17:01 // Vastaus

  Uusi ministeri tuntuu olevan islamille vielä hyödyllisempi idiootti kuin edeltäjänsä.

  Tykkää

 11. Juu ,ja lycka till..Kunhan diskuteeraatte ,terroristien kanssa, varmaakin se tehoaa ..ja muuta paskaa..hurraa ..

  Tykkää

 12. Kansalaisuus pois ja muukalaispassi kouraan, rajoittaa edes matkustelua. Ruotsihan ei halua näköjään heistä luopua. Ja kuinkahan monella noista itse asiassa on kaksoiskansalaisuus?

  Tykkää

 13. Johansson saa puolestani matkustaa Syyriaan keskustelemaan uusien ystäviensä kanssa. Loppuu terrorismi maailmasta, kun pikkuisen rupattelee. Tietysti voi olla niinkin, että Morgan haluaa ruotsalaisten lasten kuolevan, eikä lähdekään. Helpompaa odottaa, että isku tapahtuu ja sitten traumapojan kanssa hieman höpöttelee. Kunhan ei ukon omalla asuinalueella paukahda, niin kaikki on loistavasti.

  Tykkää

 14. Toivottavasti ei tarvitse Grönin Eikan kaksoisvejeä enää katsella runsaan vuoden kuluttua // 08/08/2017 10:54 // Vastaus

  Sossuhallituksen ongelma on sen epäpätevät ja todellisuuttakaihtavat ministerit. Hallituskriisin seurauksena vaihdeltiin ministerien paikkoja mutta eihän pölhö ihminen siirtämällä parane vaan voipi tehdä vielä pölhömpiä juttuja. Johanssonikin siirtyi oikeus- ja migraatioministeristä sisä- jne.- ministeriksi. Eri virka, sama jätkä = pelkkää puppua ja sanahelinää vastaisuudessakin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: