Mainokset

Satakunta yksintullutta sotalasta osoitti mieltään Tukholmassa

ac84aff4-7b0e-41ac-824b-b674ff73752e

Tukholmassa lakkoilevia lapsia.

 

Muutama kymmenen yksintullutta turvapaikanhakijalasta osoitti eilen sunnuntaina mieltään Tukholman keskustassa Mynttorgilla Ruotsin eduskuntatalon kupeessa. Lapset vaativat palautusten lopettamista Afganistaniin.

Lapset ovat kirjoittaneet ulkoministeriölle avoimen kirjeen, jossa kysytään miten on mahdollista, että ulkoministeriö kehoittaa ruotsalaisia välttämään matkustamista Afganistaniin turvallisuuteen vedoten, mutta samaan aikaan Ruotsi palauttaa henkilöitä sinne.

”Jos Ruotsi on todellakin moraalinen maa niinkuin sanoo, niin miksi ruotsalaisia kehoitetaan olemaan matkustamatta sinne, mutta meille nuorille afgaaneille maa on turvallien. Tämä ei ole inhimillistä.”

Lakkokenraali Fatemeh Khavari kertoo:

– Istummen täällä niin kauan, että saamme vastauksen. Mutta me kohtaamme vihan rakkaudella. Me pakenimme vihaa ja haluamme antaa rakkautta. Emme ole huonoja ihmisiä.

Mainokset

12 Comments on Satakunta yksintullutta sotalasta osoitti mieltään Tukholmassa

 1. warren Beatty // 07/08/2017 12:34 // Vastaus

  Ullatus😒

  Tykkää

 2. Sadekin piiskaa vainottuja // 07/08/2017 12:51 // Vastaus

  Suomesta ei kyetä lähettämään miehistövahvistuksia, mutta kelpaisiko pari vähällä käytöllä ollutta löhöpatjaa Kiasman kulmilta

  Tykkää

 3. Nimetön // 07/08/2017 13:04 // Vastaus

  Missä ne lapset on noissa kuvissa?

  Tykkää

 4. orbanisti // 07/08/2017 13:16 // Vastaus

  Matkustuskehoite johtuu siitä, että afgaanit ovat itse törkeitä rasisteja ja ryöstelevät valkoisia turisteja. Afganistan on afgaaneille turvallinen maa, koska se koostuu afgaaneista. ”Sotalapset” itse tietävät tämän hyvin, mutta käyttävät sitä perusteena kun suvakeille ei painu kaaliin yksinkertaisinkaan asia.

  Liked by 1 henkilö

 5. Islamissa on testoo ja munaa // 07/08/2017 13:25 // Vastaus

  Jatko edelliseen kommenttiin, että siellä on suomalainen hoitsu kidnapattuna, josta vaaditaan isoja lunnaita. Suomessa on varaa, mutta afgaania aika turha kidnapata Afganistanissa.

  Tykkää

 6. Pirkko // 07/08/2017 14:04 // Vastaus

  Ulkoministeriö kehoittaa ruotsalaisia välttämään matkustamista Afganistaniin turvallisuuteen vedoten useasta eri syystä.

  Ruotsalainen ei ole yleensä ole muslimi ja näin ollen hän voi joutua uskon vainon kohteeksi Afghanistanissa, koska siellä ollaan hiukan ei-niin-suvaitsevaisia kuin ruotsissa.

  Toisekseen Ruotsalainen tai aivan kuka tahansa länsimaalainen on hyvää valuttaa kidnapattuna, koska länsimailla on ollut tapana maksaa lunnaita, mikäli oma kansalainen on joutunut kidnapatuksi.

  Nämä ’pakolaiset’ eivät itse ole tätä mielenilmausta keksineet, vaan astettaa tyhmemmän ruotsalaiset, jotka ovat usuttaneet ’pakolaiset’ osoittamaan mieltä muka hyvin perustein.

  Samalla logiikalla voitaisiin kysyä, että voiko ruotsi ottaa vastaan pakolaisia, koska poliisi on antanut heille tietyissä kaupungeissa ulkonaliikkumiskieltoja tai vähintäänkin kehoitteita välttää ulkonaliikkumista illan tullen. Onko siis ruotsi turvallinen paikka? Voidaanko ruotsiin ottaa yhtään ’pakolaista’ jos eivät omatkaan kansalaiset ole turvassa?

  Tykkää

 7. Harjoitus tekee mestaajan // 07/08/2017 14:07 // Vastaus

  ”Sotalapset” haluavat antaa etenkin ullatusrakkautta…

  Tykkää

 8. Totuus // 07/08/2017 14:46 // Vastaus

  Ei ne rakkaudesta piittaa vaan rahoista. Nimittäin meidän rahoistamme.

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 07/08/2017 15:02 // Vastaus

   Arabi antaa ”rakkautta”, suvakki antaa rahaa…
   Oliko tämä sitä arabiperseen myyntiä, eikös se ole Ruotsissa rikos ja sekä arabi että suvakki pitäisi vangita?

   Tykkää

 9. Suksikaa // 07/08/2017 17:39 // Vastaus

  He ovat vihaisia koska ovat investoineet ehkä 50.000 kr päästäkseen tänne ikuisen elatuksen ja hyvinvoinnin nauttijoiksi. Investoinnin tarkoitus oli tuottaa heille ja koko suvulle pysyvät oleskeluluvat ja mahdollisuuden olla kuin Ellun kanat ainakin seuraavat 100 vuotta.

  Uutisissa kerrottiin eilen ettei hallituksen kokoonkyhäämät, valtion subventoimat aloittelutyöpaikat kelpaa maahantunkijoille koska ne eivät johda automaattisesti pysyvään oleskelulupaan. Sen sijaan että yrittäisivät tosissaan päästä yhteiskuntaan sisälle työpaikan kautta valitsevat matut mielummin mielenosoitukset, soffamakoilun ja kahvilassaistuskelun, valonaroista puuhista puhumattakaan.

  Tykkää

 10. Puosuvaari // 07/08/2017 21:44 // Vastaus

  Eikö tuo sama ilmiö ole leviämässä kulovalkean tavoin myös Suomessa?

  Tykkää

 11. itkupotkuraivari kokous taas. Noh, yöt kylmenee.. eiköhän tämäkin lopu yhtä hauskasti kun se yks kaveri joka oli nälkälakossa pari päivää..saatana kun maha rupesi kurnimaan niin että joutui menemään ambulanssilla syömään ilmaista sairaalasafkaa pariksi viikoksi. noi on hurjia filmaajia noi muslimit, varmaan upeita fudismatseja keskenään..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: