Muuan iraki valittelee toisen negan jälkeen ihmisoikeuksien puutetta

0

Muuan Suomeen tullut irakilainen tötterötukka kiittää Suomea toisesta kielteisestä. RHC:ssa jaettu päivitys on ironinen, ”Tässä ovat ihmisoikeudet!”.

 

Kuvakaappaus 2017-08-08 15-15-47

 

Moni muistanee jutun, jossa kerroin sijoituksesta. Suomi, Ruotsi tai mikä tahansa länsimaa on geelitukalle sijoitus. He sijoittavat isoja rahoja tulevaisuuttaan varten jossain sellaisessa länsimaisessa yhteiskunnassa, jossa voi elää lunkia elämää tekemättä mitään muuta kuin sukia tukkaa.

Tämänkin irakiaanon Facebook on tutkimisen arvoinen. Aika ennen Suomeen tuloa ja sotapakolaiseksi alkamista on kaikkea muuta kuin itkua, hammastenkiristystä ja kidutusta. Yhdessäkään päivityksessä ei ole pienintäkään vihjettä sodasta. Päinvastoin kuvat Irakista ovat parhaissa villapuvuissa päivitettyjä iloisia selfieita frendien kanssa suurilla illallisilla.

Ennen Suomeen tuloa iraki kävi Turkissa lomailemassa. Siellä otettiin löyheviä rannikkoristeilyjä ja vesipiippu paloi.

 

 

Jos mies olisi sotapakolainen, miksei hän jäänyt Turkkiin? Tietenkin siksi, että siellä ei saa ilmaista ylläpitoa kuten Suomessa.  Toiseksi arabian kielessä ei ole mitään sellaista käsitettä kuin ihmisoikeus. Näin ollen kun hän puhuu ihmisoikeudesta, se tarkoittaa jotain sellaista, että hän ei saanut sitä ilmaista ylläpitoa, johon hänellä, aatelisella, on oikeus.

Toivotamme turvallista kotimatkaa tällekin irakille.

15 thoughts on “Muuan iraki valittelee toisen negan jälkeen ihmisoikeuksien puutetta

 1. Hyvä Paavo – täys kymppi ja papukaija-merkki tästä(kin) jutusta! Toivottavasti viesti leviää – tämä on sen luokan törkeää Pohjoismaiden hyvinvointivaltioiden mädättämistä, että vaatisi itse asiassa muutakin kuin vain koneen tankkaamista.

 2. Sori mutta pistän tämän kommenttini uudestaan, koska Pate on just oikealla asialla.

  Tätä sidosta rahantuloon vs. palautus on puitu aivan liian vähän.
  Ovat ostaneet matkan osamaksulla eli salakuljettaja on myynyt matkan parilla tonnilla ja sopinut että pakolaislapsi sitten maksaa sossurahoista takaisin satasen kuussa, yhteensä ehkä 50% korolla eli kolme tonnia. Mutta täällä saakin puurolautasen! Ei ne voi puuroa sinne lähettää ja siksi huutavat monttu auki ”antakaa meille RAHAMME”. Eli luulivat diilin olleen kokonaispaketti, Suomea sitova.
  Ja jos nyt joutuvat takaisin, niin lätty lätisee, kun maksuja ei tule. Siksi paniikki.

  1. Niinpä, se on voi voi kun kaveri on veikannut väärää hevosta ja kotimaahan palatessaan on tilinteon hetki. Tulee Neuroopan Uunionin seikkailuretkelle hintaa, mutta eihän niitä ilmaisia lounaita olekaan.

   Ja kuten Paavo totesikin, enpä voi oikein muuta kuin toivottaa myös omalta kohdaltani ”trevlig resa tillbaka” ja tervemenoa jälleenrakentamaan omaa kotimaatasi uuteen kukoistukseen. Luulisi öljyrahoilla onnistuvan…?

 3. No eikö kukaan lähiövalas ole vielä halunnut kihlata tätäkin partalasta? Sehän kortti on vielä kääntämättä..

 4. Kerrassaan murheellinen tarina elintason laskusta. Amoorin kurjistumiskehitys alkoi, kun Suomeen eksyi. Poljetut ihmisoikeudet, sää kehno, ruoka kurjaa, hintataso korkea, mielipaha negoista. Paiseet puuttuvat listasta. Toipuukohan koskaan? Ei taida edes matkavakuutus korvata. Nyt Amoor on jo lähtötelineissä ja kun kuulee ”hep”, syytä kiiruusti kipasta matkaan.

  1. Ehkä tällä liian kovat lastuvaatimukset.
   Mua kyllä naurattaa nää suomalaiset lähiöladyt miten ovat onnettoman aivottomia näiden öljytukkien perään jotka vedättää heitä satanolla.
   On aivan tavallista että jos tänään öljytukka tulee tutkittamaan avioliiton estettä lady X:n kanssa huomenna voikin tulla lady Y:n kanssa ja kertoa että löyty vähän parempi hoito tarkoitukseen. Näiden kaikenlaisia huijausyrityksiä työssäni nähnyt riittämiin siksi en voi muuta kuin oksentaa

 5. Hienoa että Paavo pitää tätä sivustoa. Olen neuvonut eukollekin tämän sivuston ja ihmettelee että voiko tämä kusetus ns. turvapaikanhakijoiden osalta olla totta. Olen ”käännyttänyt” jo monta tyyppiaä seuraamaan muita kuin valtamedian sivustoja. Nuo matut ovat muuten pirun tyhmiä kun jättävät selvät jäljet ja todisteet someen, idioottia kun ovat. Jatkakaa……

 6. Sanookos se pää(tön)ministeri näistä koskaan mitään? Tai joku muu? Ovatko hiljaa vaan?

  1. Sanovat toki: esim. Petteri Orpo aiemmassa toimessaan rajoja apposen auki pitävänä sisäministerinä raivosi eduskunnassa olevan rasismia edes epäillä maahantunkeutujien hädänalaisuutta. Opetusministerinä Iltalehden toimittelijattaren pätevyydellä istuva Sannigranni Nappisilmä julisti silmät teevadin kokoisina: ”He ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä!”

   Eivätkä muutkaan hallituksen suunnasta tulleet lausunnot ole juuri tuota järkevämpiä olleet. Mutta minkäs tälle voi. Kansalla on juuri niin hyvät hallitsijat kuin se ansaitsee.

 7. Nämä ovat ihmisoikeudet.
  Hyvä että kuitenkin hokas lopulta että ihmisoikeudet ei huijareille kuulu.

 8. Amoor voi mennä Irakiin keikistelemään. Mä en ole adoptoinut moista kusipäätä, joten en halua kustantaa hänen keikarin elämää Suomessa.

 9. olen kierrellyt laivalla maailmaa
  ja aina etsinyt kotiani uudestaan
  olen nähnyt sotaa ja vainoa
  niinkuin karjalaiset aikoinaan

  Täällä taivas on sininen ja valkoinen
  meil on geelipurkkeja tuhansittain
  läpi euroopan metsien
  kuljemme elintasoshoppaillen ihmisoikeuksia

  veronpunaiset vokit ne maatamme somistaa
  joka ikisen niistä hyysärit omistaa

  vaikka kuinka meitä suvakit ravittaaaaaa
  ei meitä tarpeeksi hyysätä koskaaaaaaan

  ei meitä (pakko)palauttaa saa

  hyysäri stubidot ne edustossa päivittäin
  hyysäävät onnesta elämässäin
  he mahtavatko ymmärtää itsekään
  mitä ryhtyivät elättämään

  ne kalastavat (eu)virkojaan ahneimmin
  jotta pakoon pääsevät mädätystä

  paratiisimme discoissa
  elämme unelmasssa
  huumassa monikulttuurimaaaaaaaan

  veronpunaiset vokit
  mun unelma lakastuu
  jos iphoneni jäätyy ja rikkoutuu

  vaikka kuinka meitä hoivataan ja rakastaa
  ei meitä tarpeeksi hyysätä koskaaaaaaaan

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.