Ruotissa yksintulleet afgaanilapset vaativat Ruotsilta vastuunottoa

12

Kuvakaappaus 2017-08-08 21-06-59

 

Ruotsissa mennään aivan uudelle tasolle mitä lapsi tarkoittaa. Tukholmassa ovat yksintulleet lapset aloittaneet mielenosoituksen pakkopalautuksia vastaan. Allaolevassa kuvassa on muuan yksintullut lapsi afganistanilainen Amir. Hän vaatii, että Ruotsin pitää ottaa vastuu. Kuva on Ruotsin yleisradioyhtiö Sverigesradion tämänpäiväisestä uutisesta.

 

691bc133-3de0-4cce-8b1d-28af5eadb455

 

Afgaanilapsilla on kovat vaatimukset. He osoittavat kritiikkinsä Maahanmuuttoviraston päällikölle Mikael Ribbenhagille ja vaativat, että Ribbenhag tulee paikanpäälle vastaamaan mm siihen, että tietääkö hän kuinka paljon Afganistanissa kuolee ihmisiä joka viikko.

Afgaanit eivät hyväksy Maahanmuuttoviraston vastausta, jonka mukaan Afganistanissa on turvallisia alueita.

– Hänen on pakko tulla puhumaan kanssamme, tuhannet nuoret nukkuvat kadulla. Paperittomat nukkuvat talvella ulkona. Ruotsin on nyt pakko ottaa vastuut, me olemme nuoria ruotsalaisia.

Kuten kirjoitimme aiemmin niin näilläkin lapsilla näyttää siltä, että sijoitus menetetään. He sijoittivat kaiken omaisuutensa Euroopan matkaa varten. Haaveena oli ilmainen ylläpito ja perässä tulevat sukulaiset. Luultavasti jäivät vielä velkaa salakuljettajille. Pantiksi jätettiin äiti tai sisko. Kun nyt on velan maksun aika, alkaa olla paniikki.

Näin bluffi toimii. Kuka tahansa täyspäinen ihminen tajuaa, että kuvassa ei ole mikään lapsi. SR ja SVT ovat ammattimedioita ja heillä on maan parhaat kameramiehet, mutta tällä kertaa kuvista ei ole saatu teräviä vaan jotenkin epäselviä. Joku saattaa epäillä, että ehkä kuvassa sittenkin on lapsi.

Täältä pääsee seuraamaan kuinka afgaanit huutavat raivopäisesti oikeuttaan jäädä Ruotsiin. Live oli päällä ainakin klo 21.25 Suomen aikaa.

 

 

10 thoughts on “Ruotissa yksintulleet afgaanilapset vaativat Ruotsilta vastuunottoa

  1. Mikä ihme se nyt on, että alle 40-vuotiaalta lapselta rintakarvat pursuaa paidan rintamuksen yli.

  2. Keski-ikäisiä lapsia… No sitten minä olen vaikka vauva tai esikouluikäinen jos kerran itse saa päättää mihin ikäryhmään kuuluu.

  3. Vai että nuoria ruotsalaisia?No koirani paska on sitten nuori afganistanilainen – ja aivan täsmälleen samoilla perusteluilla kuin nuo ovat ”nuoria ruotsalaisia”.Selvästi siis sen paskan ihmisoikeus on saada afgaaneilta rahaa.Tietävätkö afgaanit kuinka monta koiranpaskaa jää auton renkaiden alle joka viikko?Afgaanien on nyt pakko ottaa vastuut ja heidän on nyt ihan pakko tulla puhumaan sen kanssa.Muuten se nukkuu paperittomana koko ensi talvenkin ulkona.Oikeus elää!

  4. Tietävätköhän nämä sotasankarit, että ihminen pakostikin kuolee jossain vaiheessa? Ruotsissakin kuolee satoja, jopa tuhansia ihmisiä joka viikko. Koko maailma on yhtä suurta katastrofialuetta, mihinköhän lähtisi pakoon.. saanko Alaskassa öljyrahaa?

  5. Tämä ”lapsi” määritelmä on yksi vitsi Ruotsissa ha Suomessa. 30 vuotiaat esittävät alle 18-vuotiasta ja sitähän ei usko kuin RHC yli-ikäiset vielä kiimoissa olevat suvakit ja kokoomus.

  6. Voi pientä poloista sylivauva-Amiria, antakaa nyt joku tissiä! Joku varttunut suvakkivalas voisi sitten tulla suorittamaan sexual emergencyä ennen iltasadun lukemista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.