Satoja afrikaanoja ryntäsi eilen Marokosta Espanjan puolelle yön pimeydessä

0

Kuvakaappaus 2017-08-08 21-38-10

 

Tältä näyttää kun sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet miehet ryntäsivät Pohjois-Afrikassa Marokosta Espanjan Afrikan puoleiselle osalle Ceutaan. Ceuta on Melillan tapaan aidattu. Afrikaanot pääsivät yön tunteina tunkeutumaan Espanjan puolelle ja kuten filmistä näkyy oli afrikaanojen riemu huipussaa.

Tätä sieltä on tulossa, ei mitään muuta. Aidsisia, likaisia mölyapinoita. Meinaatko osata pitää puolesi heidän kanssa?

 

18 thoughts on “Satoja afrikaanoja ryntäsi eilen Marokosta Espanjan puolelle yön pimeydessä

 1. No kauan Ceuta kestikin. Nyt äkkiä sementtiä ja piikkilankaa paikalle ja muurintekoon ja kp- vartijat torneihin.

  1. Asennepuolellehan se muutos tarvittaisiin: se että joku kykenee laittomasti puskemaan eurooppalaiselle maaperälle, ei pitäisi olla minkään sorttinen juhlinnan vaan kotiinpaluun odottelun paikka.

 2. Videon tykkäysjakauma ja kommenttiosio ovat toivoa herättäviä. Tässä yksi hyvin oivaltava:

  ”They’re just women and children escaping war!”
  ”Okay, maybe they’re not escaping war, but they are still families looking for a better life!”
  ”Okay, they’re not families, but these men will bring their poor families after they made sure everything is fine!”
  ”Okay, maybe they’re leaving their families behind, but they will contribute to the economy by working!”
  ”Okay, they don’t work, but they’re poor and exhausted from the long way!”
  ”Okay, they have plenty of energy, but what would you do in their position? You would seek a better life too!”
  ”Okay, they’re not seeking a better life, they commit massive amounts of crime but that’s only the first generation! They will assimilate soon!”
  ”Okay, they will never assimilate, but just let them in because I feel sorry for them!”

  ”Okay, they’re not escaping danger, they don’t save their families, they don’t work, they commit crime, and they won’t ever thank you for what you’re doing for them. But now it is too late.”

  ”Okay, it’s not too late. We can still reverse what they have destroyed, we can still send them all back. We just have to work together as Europeans and strive for the same goal.”

 3. Vartiaisen työvoimareservi se siellä juhlii. Kännääjistä, huumekauppiaista, pummeista, mölyapinoista, rikollisista, ja seinien tukipilareista meillä onkin huutava pula. Lisäksi saamme uuden terroristien ammattikunnan Suomeen.

 4. Näyttävät tuovan sivistyksen tullessaan. Montakohan kuukautta menee, että ehtivät Suomeenkin asti? En malttaisi odotella. Joku sanoi noita olevan miljoona tulossa tuota reittiä, eikö ne parempaan pysty?

 5. Montako lääkäriä tuossa mölyapinajoukossa on? Ai ei yhtään,

 6. Ei helvetti mitä villi-ihmisiä. Noita kun tulee miljoonia niitä ei pidättele pienet piikkilanka-aidat vaan järeä sähköaita.Tulevaa työvoima reserviä hoitamaan vanhuksia ja lapsia sanoo orpo ja vartiainen sätkii vieressä hyväksyvästi kokoomuksen toiveena. Sääliksi käy isojen kaupunkien asukkaita sillä sinnehän nuo tulevat rikollisliigat rantautuvat. Onneksi itse asun niin syrjässä että täällä näkee ainostaan susia ja karhuja ja niiden kanssa kyllä pärjää.

 7. *Tullaan laittomasti maahan ja jäädään turvapaikanhakijana sisään. Kuka helvetti keksi näin järjettömän systeemin?

 8. Tämän videon jälkeen ymmärtää jotenkin helpommin, miksi Afrikan maat kulkevat kriisistä toiseen. Ei vain tullut hallittu demokratia ensimmäisenä mieleen.

 9. Tulevia Kempeleen poikia.Pipilän unelma sakkia.Panee kaikkea mikä päästää lämpimän paskan.

 10. Ei muuta kuin 5 minuutin kirjekurssi niin nuo tulevaisuuden toivot siirtyvät kaarnalaivojen veistämisestä suoraan aivokirurgin ja raketti-insinöörin hommiin. Kädetöntä touhua oikeesti. Tuo touhu loppuisi helposti muutamalla PKM: sarjalla ja työvoimanpaikkaajat luikkisivat takaisin savanneille pitämään neekerikekkereitään. Elukoita koko sakki.

 11. On se nyt aika merkillistä, että rajan yli tullaan juosten, eikä sitä pystytä estämään! Aika avutonta meininkiä. Vaikka vain ilmaan ampuminen olisi voinut innokkaimmat saada miettimään, tuleeko seuraavaksi kohti.

 12. Ceutasta on vielä aika pitkä matka mantereen puolelle. Toivottavasti Espanja saa aikaan pikakäännytyksen, sillä tällainen onnistuminen ruokkii vain intoa uusille tulijoille, joille ei loppua näy. Jos Libyassa miljoona odottaa pääsyä Eurooppaan, tuolta suunnalta löytyy lähtijöitä varmaan ainakin saman verran ja joka vuosi syntyy Afrikkaan 40 miljoonaa uutta ihmistä, joilla ei ole siellä mitään tulevaisuutta. Tämä on oikeastaan myös länsimaiden vika; jumalansanan jakamisella, kehitysavulla ja rahan kaatamisella tuottamattomiin projekteihin vuosikymmenien ajan ei ole saatu aikaan kuin muutama upporikas heimopäällikkö sukulaisineen ja lisää köyhiä ja onnettomia. Ainoa, mitä tuohon ilmansuuntaan pitäisi viedä, on laivakontillinen kondomeja pienin väliajoin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.