Tukholman keskustassa kiivas tunnelma-Nordisk Ungdom vastamielenosoitukseen afgaanilapsia vastaan

13

Tunnelma Tukholman keskustassa oli iltatuimaan kiihkeä kun Nordisk Ungdom-järjestö kävi hieman näyttäytymässä mieltään osoitteleville yksintulleille afgaanilapsille. Muutaman ruotsalaisen nuorukaisen joukko huusi mm:

”Abdullah, Mohammad go away!”

 

Filmi kannattaa ehdottomasti katsoa niin saa ensinnäkin käsityksen kuinka lapsia nyt mieltään osoittelevat lapset oikeastaan ovat. Ja toiseksi, kuinka poliisi on olevinaan niin kovaa. Surkeimmatkin naispoliisit pitävät pamppuja niin tomerasti esillä.

Kuvia lapsista. Media siis kertoo mielenosoittajien olevan lapsia:

 

Ruotsalaiset refugees-clubin tytöt olivat tehneet partalapsille kylttejä:

 

 

”VI VILL LEVA UTAN DOM”

Advertisements

13 thoughts on “Tukholman keskustassa kiivas tunnelma-Nordisk Ungdom vastamielenosoitukseen afgaanilapsia vastaan

 1. Puolustavatko oikeutta istua katukiveyksellä? Ja kotimaa Afganistanhan on täynnä kiveä, jolla istua.

 2. Armeijakarkurit pilaavat Tukholman kaupungin turistinähtävyyden, kenen luvalla? Laiton kokoontuminen; toivottavasti poliisit kuskaavat nämä mongoolit vaikka lähimmälle kaatikselle. Älkää tehkö poliisit samaa virhettä kuin Helsingissä. Leiri on hajoitettava heti.

 3. Tämän pienimuotoisen mielipiteenesittämistilaisuuden tunnelma enteilee suurempia ja vielä tunnelmallisempia tapahtumia Pohjolaan.

  1. Eipä nyt hyökkäillä feministisellä raivolla miesten kimppuun: siellä on sodittu niin kauan kuin alueelta tunnettua historiaa löytyy – ja se on kylläkin miesten hommaa. Välillä on oltu kaikki kaikkia vastaan, välillä sodittu eri komboilla. Eikä maailman raakaoopiumin päätuottajaksi ihan istuskelulla päästä. Kaikkensa on tehty, että maailma olisi huonompi paikka seuraavalle sukupolvelle – ja hienosti on onnistuttu!

 4. Niin tämä ”kuvituskuva” antaa hyvän esimerkin siitä miksi nuo muslimimaat ovat vielä kivikaudella jos peilaa läntistä maailmaa.Arvostellaan ja valitetaan vääräuskoisten tavoista mutta hyvin tuntuu kelpaavan autot,aseet ym länsimainen hapatus.Taas mitä tapahtui sen jälkeen kun nämä Wanhat kulttuurit kukoistivat verrattuna muuhun maailmaan joskus kivi ja kirves. Tuli joku kahjo ja keksi uskonnon jolla rajoitetaan lähes kaikki naisten tekeminen ja alistetaan. Nippu sääntöjä joiden varjolla on mukava zillailla ja poltella vesipiippua, pelailla noppaa palmujen varjoissa kun akat palvelevat ja tekevät töitä ja tuovat ruokaa näille tyhjäntoimittajille.

 5. Wau ! Olisihan se kertakaikkiaan ihanaa jos tuonne syntyisi pitkäaikainen leiri telttoineen. Ajatella, suomalaiset suvakkiakat voisivat tehdä kulttuurivierailuja ja viedä tietotaitoa sekä osaamista ruotsalaisille siskoilleen ja kenties leiriin ilmestyisi musta salaperäinen teltta syksyn kylmetessä jossa tapahtuisi lyhyitä romansseja. Itkettäisiin yhdessä Afghaanien puolesta ja läheteltäisiin vastuuministerille ja virkamiehille tiukkasanaisia kirjelmiä. Pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä parhaimmillaan stop deportation hengessä suomalaisen esikuvan mukaisesti.

 6. Tuo kuvassa oleva kyltti RÖR INTE MIN KOMPIS! sopisi erinomaisesti ruotsalaisille kesäfestareille. Tai kenties vielä paremmin muodossa TAFSA INTE MIN KOMPIS!

  1. Hyvinkin mahdollinen kehityskulku mokuttavalle EUtanasia-liittovaltio-kalifaatille.
   Ainakin jos ”vastuunkanto” jatkuu nykyisellä mallilla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.