Tutkimus: 81 % nuorista uppsalalaisista naisista kokee turvattomuutta kaupungilla

12

Uppsala_resecentrum_08_w

 

Uppsala on noussut viimeisen parin vuoden aikana yhdeksi Ruotsin pahimmiten invaasioituneeksi kaupungiksi, joissa sotapakolaisten tuomat ongelmat näkyvät hyvin selvästi.

Vuonna 2013 tehdyn tutkimuksen mukaan 45 % nuorista 16-20-vuotiaista opiskelijoista ilmoitti tuntevansa olonsa kaupungilla kun tänä vuonna lukema on tippunut 19 prosenttiin. Toisin sanoen 81 % nuorista naisista kokee olonsa turvattomaksi. Tutkimukseen vastasi 3 900 nuorta, tutkimuksen järjesti Region Uppsala, joka vastaa alueen sairaan- ja tervydenhoitopuolesta.

Uppsalan poliisista komissario Daniel Larsson kertoo, että kaupungilla voi olla turvatonta etenkin tytöille.

– Olen antanut omille teini-ikäisille tyttärille ohjeet välttää Matkakeskusta iltaisin.

Komisarion mukaan hänen tyttäriään ollaan ensisijaisesti häiritty maahantulijanuorukaisten toimesta.

– He tekevät hyvin julkisia yhteenottoja, ts. viheltävät perään ja huutelevat. Olen saanut tyttäriltäni puheluja, joissa he kertovat pelkäävänsä, sillä heitä seurataan ja kysyvät mitä tehdä tilanteessa.

Uppsalan Matkakeskus on kaupungin pahimpia paikkoja, jonne koko epätoivoinen monikulttuurisuus kulminoituu. Matkakeskuksessa notkuu kymmeniä kolmansista maista tulleiden nuorten miesten joukkioita, jotka systemaattisesti häiriköivät siellä oleskelevia naisia. Häiriköinti on jollain tapaa harrastus, jota kokoonnutaan harrastamaan joka päivä. Mitä röyhkeämpi joku on, sitä enemmän tulee kavereilta rispektiä.

– Kerran tyttäreni otettiin joukolla kiinni ja häntä pidettiin kiinni, mutta hän onnistui paeta viereiseen ravintolaan, muuan asukas kertoo.

Mielenkiintoista on, että tilastojen mukaan rikosilmoitukset ovat vähentyneet. Erilaiset väkivaltarikokset ovat puolittuneet ja seksuaalisista häiriköinneistä tehdyt ilmoitukset ovat vähentyneet. Sosiaalitoimesta Hilde Wiberg kertoo:

– Luultavasti turvattomuuden tunne vain on lisääntynyt, mutta rikokset eivät ole lisääntyneet. Tämä johtuu siitä, että asioita käsitellään mediassa.  Lisäksi kyse voi olla kaupunkikuvan muuttumisesta. Nyt siellä on enemmän yksintulleita lapsia ja EU-kerjäläisiä, joka osaltaan voi aiheuttaa turvattomuutta.

Joten, luultavimmin uppsalalaiset tyttölöiset taas kerran rasismiuttaan liioittelevat asiaa.

14 thoughts on “Tutkimus: 81 % nuorista uppsalalaisista naisista kokee turvattomuutta kaupungilla

 1. ”Komisarion mukaan hänen tyttäriään ollaan ensisijaisesti häiritty maahantulijanuorukaisten toimesta.”

  Samaan aikaan on varsin todennäköistä, että komisario kokee monikulttuurisuuden rikkautena. Poliisin täytyy vain useammin pullakahvitella ns. monihaasteellisen nuorison kanssa. Sitäpaitsi matkaa 100 prosenttiin on vielä toistakymmentä pinnaa.

  1. Enpä ihan jaksa uskoa tämän komisarion ainakaan enää tuolla tavalla ajattelevan. Mutta mitä hän voisi tehdä? Syöminen kun on komisarionkin pääasiallinen elinkeino, ja se vaikeutuu oleellisesti työttömyysturvan peruspäivärahalla: eipä tarvitse ruotsalaisen poliisin näinä lopunajan päivinä välttämättä edes tosiasiallisesti tehdä mitään ”rasistista”, epäilykin sellaisesta riittää viemään virkamerkin.

   Sen jälkeen on turha enää suunnitella uutta uraa yksityisellä turvallisuusalalla. Pahimmassa tapauksessa voi käydä niin kuin Aarne ”Marokon kauhu” Juutilaiselle, jonka elämä oli sodan jälkeen kiertämistä pätkätyöstä toiseen, joista kommunistit hänet savustivat aina uudestaan kilometritehtaalle.

 2. Sitten kun turvattomuus on täysi 100%, voidaan sanoa, että kysymys on pelkästään subjektiivisesta tunteesta. Jos ei nyt nuoria tyttöjä suorastaan pahoinpidellä, raiskata ja/tai tapeta niin diskuteeraamalla jatketaan.

 3. Oppiiko sosiaalitoimi sonnanpuhumisen asiakkailta vai sisältyykö oppiaineena koulutukseen? Taas selitys etsitty ulkoavaruudesta. Turvattomuuden tunne onkin harha-aistimus. Kaikki menee kohti parempaa, mutta 81% ei osaa lukea ympäristön viestejä oikein. Sosiaalitäti ei kidutuspenkissäkään suostu käyttämään päätään normaalisti.

  1. Tunnen useamman hyvinkin selväpäisen sosiaalitädin, mutta näissä haastatteluissahan käytetään aina lähdettä, joka tukee toimittajien monikulttuurisuuspalvontaa. Ja virastojenjohtajat eivät edes olisi virastojenjohtajia, jos joka toinen virke ei ylistäisi multikultia ja islamia ja niiden fantastista antia ihmiskunnalle.

   Ja sitten kun multikultietuudet on viety sääntöihin ja pykäliin, niin sosiaalitädillä ei ole mitään mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin – siihen kansallispukuun on pakko myöntää rahat, koska yhteiskunta eli rakkaat päättäjämme, niin edellyttävät. Kukaan ei tosin tietäne, miksi jonkin ryhmän kansallispuvat ovat veronmaksajien maksettavia, mutta niin se vain menee.

 4. Turvattomuuden tunne kasvaa suoraan suhteessa islamisaation edistymiseen alueella.

 5. Uppsala on iso opiskelijakaupunki. Jos ei siellä ensi vuonnakaan tapahdu SD-jytkyä, ei turvallisuus kuitenkaan kuulu naisten ja lapsiperheiden prioriteetteihin. Jatkakaa vain ruotsalaismiesten mätkimistä feminismin varjolla, mutta se on oikean ongelman väistelyä.

  1. Vuonna 2013 55% Uppsalan nuorista opiskelijanaisista koki turvattomuutta kaupungilla.
   Vuoden 2014 valtiopäivävaalit, Uppsala Mellersta: Sverigedemokraterna 6,01%, Feministiskt initiativ 8,14%

 6. ” Mielenkiintoista on, että tilastojen mukaan rikosilmoitukset ovat vähentyneet. ”

  Niin.Onpa helvetin mielenkiintoista että ovat kun niitä ilmoituksia on A täysin turhaa tehdä koska ne eivät johda mihinkään ja B poliisi ei enää edes ota pikkujutuista ilmoituksia vastaan koska se lähinnä keskittyy ydintehtäviinsä eli rasismin etsimiseen sekä parempikulttuurisen herrakansan keppostelujen peittelyyn.Mädättäjähuoralle kyseinen väheneminen toki on kuitenkin vain kiistaton osoitus siitä että monikulttuurinen paratiisi on aivan oven takana ja kultamunat ovat juuri kuoriutumassa.

  1. Silppuri on edelleen keksitty. Ilmoitukset tippuvan nollaan, ellei poliitikon tytärtä joku vahingossa käpälöi.

  2. On selvää että häirinnästä ilmoittaminen laskee. Ei kukaan viitsi ravata poliisilaitoksella harva se päivä, varsinkaan kun huomaa ettei siitä ole mitään hyötyä. Tapaukset päätyvät vain tilastoihin. Mitään muuta hyötyä ilmoituksen tekemisestä ei ole.

   Ei poliisi oikeasti tee mitään konkreettista, ja jos poliisi tekisikin, niin tuollaisista teoista saa korkeintaan sakkoa. Ja sakonhan maksaa sosiaalihuolto, eli käytännössä rangaistuksella ei ole mitään vaikutusta.

 7. Puppua. Fake news.

  Useimmat suomalaiset rautatieasemat ovat vaarallisempia kuin Uppsalan matkakeskus.

  Jos tutkimuksen otos olisi kattava, tulokset olisivat lähempänä totuutta. Jos mitään tutkimusta edes on tehty, lähdettä kun ei ole mainittu.

 8. Kun uutiset päivästä toiseen kertovat (siis todelliset, ei valtamedia) kuinka yhä nuorempia ja siis lapsia joukkoraiskataan pitkin pöheiköitä, niin kummalta tuntuu nämät 11% jotka kokevat olonsa turvalliseksi. Ehkä kyseessä on ryhmä siiderivalaita. Niin tai näin, pelkkä poskensoitto ei enää piisaa. Mikään ei muutu sillä että seisoskellaan nyrkit taskuissa., Paavo Susitaivalta lainaten AKTIVISTI EI HELLITÄ!

 9. 81 % naisista pelkää. Juu siksi niin monet ruotsalaisetkin neidot hankkii uusruotsalaisen miehen. Sen kanssa uskaltaa liikkua kaupungilla, kanta svedun kanssa ei. Hurjia nämä höpölöpö tarinat kuinka naiset pelkää. Miksei puhuta asioista rehellisesti niin kuin ne on. Elikkä kantaväestö tai oikeastaan kaikki pohjois eurooppalaiset pelkäävät näitä etelän tulijoita. Ihan sukupuolesta riippumatta, miehet ja naiset. Poikkeuksia toki löytyy, mutta keskinmäärin näin. Ei ne täällä hilluis ja käyttäytyis miten sattuu jos meillä kantiksilla ois vielä pallit tallessa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.