Kutosdivarin katastrofiottelu-linjatuomarikin esitteli puukkoa

0
IMG_20160806_174648_500
Dulgad IK.

 

Somalialaiset potkupallonpelaajat näyttivät taas parastaan viikonloppuna kun kutosdivarin Linköpingin Dulqad IK kohtasi kotiottelussa sunnuntaina Hägerstads IF:n.

Hägerstadin valmentaja Jesper Wahlström kertoo, että koko peli oli surrealistinen tapahtuma ja heidän pelaajien päälle käytiin monta kertaa.

Peli alkoi näyttää ns. somalialaiselta kenttäturnaukselta noin tunnin pelin jälkeen, jolloin afrikaanot alkoivat hiiltymään. Ensin he alkoivat tappelemaan keskenään vaihtoaitiossa. Riita syntyi, kun yksi pelaajista kutsuttiin vaihtoon, mutta tämä olisi halunnut jatkaa peliä. Wahlström sanoo, että luultavasti vaihopenkille joutunut oli niin vihainen, että pisti riidanhaastoksi.

Tästä vartin päästä peli jouduttiin keskeyttämään kokonaan. Viisi somalia juoksi yllättäen  vaihtoaitiosta kentälle pelaamaan. Mutta ei siinä kaikki. Sen jälkeen selvisi, että linjatuomari, joka normaalisti pelaa somalijoukkueessa, kantoi puukkoa housun taskussa ja esitteli sitä vastapuolen pelaajille. Wahlström ei osaa edes arvata miksi linjatuomari kantoi puukkoa pelissä.

Hägerstadin pelaajat alkoivat siinä vaiheessa olemaan kyllästyneitä leikkimiseen ja muutamat pelaajat kieltäytyivät enää pelaamasta. Peli käytiin jotenkuten loppuun somalijoukkueen voittaessa 5-4. Kun peli loppui, Hägerstadin joukkue pakkasi kamansa suoraan autoon ja poistui paikalta vaihtamaan vaatteita ja suihkuttelemaan muualle. Pelaajia ei yksinkertaisesti enää saatu jäämään paikalle.

Wahlström kertoo, että tätä tämä on, ja on kyllästynyt tilanteeseen:

– Tämä ei ole ensimmäinen kerta. Viime kerralla homma oli aivan samanlaista kun olimme täällä. Kaikki divisioonan muutkin joukkueet sanovat aivan samaa. Pelit ovat alusta loppuun yhtä suurta kaaosta. Jalkapalloliitossakin tiedetään mikä on tilanne, mutta sieltä ei uskalleta puuttua asiaa, koska ne ovat pelkureita. Yksi asia on varmaa, me emme pelaa enää heitä vastaan.

Dulqad on siis somaleiden oma jalkapalloseura.

http://www.vimmerbytidning.se/sport/fotboll/skandalscener-i-lokal-fotbollsmatch—motstandarnas-linjeman-hade-kniv-i-byxlinningen-

13 thoughts on “Kutosdivarin katastrofiottelu-linjatuomarikin esitteli puukkoa

 1. Ruotsalaisen yhteiskunnan tulevaisuudenkuva kompaktissa 90 minuutin pienoisnäytelmässä: uudet isännät paitsi määrittävät oikeat säännöt myös päättävät onko niitä heidän mielestään noudatettu. Sääntöjen oikeanlaista tulkintaa opetetaan tarvittaessa kättä pidemmällä.

  1. Ei, suvaitsevaisto tietää vaihtoehtomedian valehtelevan ja yhteislaulelmana pelin loppuun halaillun Kumbaijaan vastaavan parempaa todellisuutta.

 2. Läpileikkaus keskiverto somalin mielenmaisemasta? Tätä samaa lapsellista, mutta väkivaltaisen primitiivistä käytösmalliahan he kaikkialla muuallakin edustavat.

  Eikö somalit saa pidettyä edes yhtä joukkuetta sen vertaa organisoituna että onnistuisi pelaamaan kokonaisen pelin?

  Muistan joitain vuosia sitten kun joku loihe lausuman että somalit on vaan niin taitavia rahankäytössä, kun ihmeteltiin miten sompuilla riittää rahaa vaikka suomalaisilla ei ole.

  1. Noh, ei se nyt ihan väärä arvio ollut. Aika harva onnistuu maksattamaan holtittoman lisääntymisensä maapallon toisen puolen asukkailla.

 3. Joukkoeissa on kutakuinkin sama määrä miehiä, Ruotsin pojan ei tarvitsisi automaattisesti alistua. Vanhemmat kasvattavat lapsistaan niin pehmeitä, että he eivät osaa pitää puoliaan edes kun kokevat selkeää vääryyttä. Jalkapallon alasarjoissa on täysin vastaava meno Helsingissä, pakolaisjoukkoeet käyttäytyvät kuten viidakonykä käyttäytyy.. stadissa ei ihan vielä jousten joudu kuitenkaa poistumaan peleistä.. myös somput tietää saaneensa sukille pelin jälkeen

 4. Jalkapallo on ihan surkea peli muutenkin. Varsinainen silmänpalvojien toivelaji jossa hyvät näyttelijänlahjat ovat tarpeen. Sopii siis hyvin tiettyjen kulttuurien edustajille.

 5. Se on RASISMIA että joutuvat pelaamaan kutosessa! Eiköhän paikkansa ole automaattisesti Allsvenskanissa saatana, saisivat parempaa fyrkkaa ja heille automaattisesti kuuluvat julkkisstatukset. HÄPEÄ RUOTSI HÄPEÄ!

 6. Somaliseura on tervetullut Hyrynsalmelle Suopotkupallon MM-kisoihin, kunhan lupaavat olla sytyttämättä suota tuleen. Kyrönpolttoa voi harrastaa sitten kotopuolessa.

 7. Käyhän tuo noinkin. Tiedä, onko säännöissä luovutusvoittoa kirjattuna, mutta kirjataan pois, niin Ruotsi voittaa maailmanmestaruuden. Tai sitten Ruotsin somalimaajoukkue peittoaa ensin vastustajat henkihieveriin ja jatkaa tyhjään maaliin lopun ajan? Tietysti saattaa olla, ettei vaikkas Brasilia pelkää rasismia ja kolhii takaisin päin? Innovaatio on joko hemmetin hieno, tai helkkarin huono.

 8. Ilmankos somput sopivat niin hyvin tänne ja varsinkin Suomeen koska ovat aitoja Härmän Häjyjä. Ikäänkuin uushäjyjä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.