Päivän rasmus: rasistiset pohjois-karjalalaiset

13

Tutkitaanpa hieman rasisminvastustelun ja rasmuslaisten luonnetta. Muuan rasmuslainen jakaa ryhmässä seuraavan uutisen. Sitä säestetään pahaenteisillä saatesanoilla. Aloittajan päivityksen tarkoitus paistaa Tuupovaaraan asti. Rasismia, rasismia ja vielä kerran rasismia. Joku on siis kohdellut marjanpoimijoita huonosti.

 

Kuvakaappaus 2017-08-09 11-18-10.png

 

Sen jälkeen leikkiin yhtyy Rasmuksen yksi kantahenkilö, rasisminvastustelun aatelinen:

 

Kuvakaappaus 2017-08-09 11-18-24

 

Muut rasisminvastustelijat komppaavat:

 

Kuvakaappaus 2017-08-09 11-18-51

Kuvakaappaus 2017-08-09 11-19-24

 

Kun lukaisee uutisen, selviää, että paikallinen metsästysseura järjesti majoituksen kerhonsa tiloissa, koska marjastajilla ei ollut yöpaikkaa. Metsästysseura majoitti ja ruokki nelisenkymmentä ulkomaalaista hyvää hyvyyttään.

Kun metsästysseuralaiset kävivät muutaman päivän päästä majalla, olivat ulkomaalaiset häipyneet. Kukaan ei tiedä minne he ovat lähteneet eikä kukaan alueen marjatukkuri tiedä keitä he olivat.

Mitä oikeastaan tapahtui?

Rasisminvastustelijat menivät otsikon klikkiansaan eivätkä ehtineen kiimassaan lukea koko juttua. He näkivät otsikossa rasismia ja ilman jutun lukemista kiirehtivät huutamaan maailmalle RASISMIA. He olivat aivan täpinöissään, jes, saatiin kunnon rasistinen makupala. Rasistinperkeleet jättivät ulkomaalaiset ruuatta syrjäkylälle.

 

Advertisements

14 thoughts on “Päivän rasmus: rasistiset pohjois-karjalalaiset

 1. Ehkä metsämiesten olisi pitänyt järjestää mustikanpoimijoille veloituksetta hotellimajoitus täysihoidolla?
  Hätämajoittaminen metsästysmajalle on ilmeisesti rassissmia.

  1. Miksi aina pitää sysätä maahantulijat mitä he sitte kulloinkin onkaan niin sanottujen” rasistien” vastuulle,eikö joskus tämä punavihreä populistiväki vois ottaa nuita ruokittavakseen.
   Tulispahan kerranki ulkomaalaisilta kehut suomalaisten loistavasta tarjoilusta.

 2. Tiedä vaikka olisivat olleet niitä vihreän professori Pulliaisen aikoinaan Lappiin kutsuneita elämäntapaintiaaneja, jotka tulivat kokeilemaan uudestaan elämistä luonnonantimilla ja -ehdoilla. Ei se kyllä onnistunut silloinkaan ja porukka häipyi lopulta maasta huiputettuaan hyväuskoisia ihmisiä.

 3. On muuten vekkulia kun kaikki ulkomaalaiset (yli 7 miljardia) on vähemmistö, RHC:n mielestä.

 4. Lehtitietojen mukaan jotkut eksoottisia kieliä puhuvat rajaloukkaajat ovat alkaneet haalimaan lisätienistejä marjastamalla. Jokamiehenoikeudet koskevat Suomen kansalaisia ja maassa laillisesti oleskelevia. Muut heti helvettiin ja sassiin sieltä metiköistä! Ei muuallakaan Euroopassa toisen maita oikeudettomasti hyödynnetä.

 5. Rasmus on näköjään omaksunut ajatusmaailman, jonka mukaan ihan jokainen ulkomaalainen kuuluu elatusautomaatin piiriin. Eroa ei tehdä pakolaisten, turvapaikkashoppailijoiden, duuniin tulevien tai turistien suhteen. Millä helvetin lääkityksellä se sakki toimii, haluaa samanlaiset tropit.

  1. Taitaa tulla trippi, jos heidän purkeillaan käyt. Kaleidoskoopin kautta tutkailet maailmanmenoa ja sen kivoja värejä. Sitten tuleekin poliisi.

 6. Sattuipa päivän Karjalainen epähuomiossa päiväkahvilla käsiin.
  Karjalaisen mukaan siellä on ollut noin 40 marjastajaa (37 ukrainalaista ja 3 virolaista) liekkö joku ollut puolikas tai muuten vajaa, tai ylimääräisellä käsiparilla varustettu?
  Marjastajat Suomeen kuskannut ja heitteille jättänyt yrittäjä on ulkomaalainen, jutun mukaan etunimestä päätellen ”pensas neuvostoliittolainen”.
  Kyllä myö ollaan niin rassissteja.

 7. Onhan se hirveää rasismia, että ihmiset hyvää hyvyyttään järjestävät jätetyille marjastajille pöperöä ja yösijan, pyytämättä miltään hyväntekeväisyystaholta vitusti tonneja.

 8. Iltapaskassa oli että parikymmentä oli ”löytänyt” muita töitä.Joku paikallinen yrittelijä iski ja tarjosi varmaan pari euroa tunnille työstä matilalla ym.vastaavalta. Suomi nousuun sanoisi sipilä ja orpo. Ja loikkari vartiainen komppaisi kroppa tutisten vieressä.

 9. PT-Media poikkesi omasta säännöstään: avohoitopotilaiden henkilötietoja ei julkaista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.