Helsingissä yliajon yritys keskellä kaupunkia jalkakäytävällä

13

Helsingissä tapahtui iltatuimaan Kalliossa Pengerkadulla jonkinlainen yliajon yritys, jossa isolla BMW-maasturilla ajanut henkilö ajoi jalkakäytävää pitkin ja kuljettaja selvästi yritti ajaa ihmisten yli.

Tapahtuneesta löytyy lyhyt videonpätkä:

 

 

Juuri ennen tätä filminkuvaushetkeä jotkut tai joku yritti jollain tapaa lyödä tai hakata auton ovea. Mahdollisesti estää ajon jatkumista tai saada kuljettajaa kiinni.

Poliisi on hyvin vaitelias tapahtumista.

Joitakin tietoja löytyy mm. Homman ketjusta. Sekä tekijä että muut osapuolet olivat ulkomaalaistaustaisia henkilöitä. Ennen yliajon yritystä olivat ulkomaalaiset miehet tapelleet ja pitäneet älämölöä alueella.

Poliisi pysäytti auton hetkeä myöhemmin ja otti kiinni kolme henkilöä. Yksi henkilö vietiin sairaalaan. Silminnäkijöiden mukaan osapuolet eivät puhuneet suomea.

Muutama parkeerattu auto sai osumaa.

 

Bemarista voidaan päätellä jotain. Ainakin se, että kyseessä ei ollut mikään juuri-maahan-tullut sotapakolainen, ainakin jo maassa pidempään oleskellut.

Ohessa filmi kun Bemari pysäytetään ja kuljettaja otetaan kiinni:

 

 

Auton rekisteriin merkitty haltija on Al-Jaf Halmat Othman Ali ja omistaja rahoitusyhtiö. Osapuolet olivat irakilaisia.

Jos olit paikalla ja sait kuvia tai filmiä niin ota yhteyttä:

tajukangas@mail.com

Advertisements

11 thoughts on “Helsingissä yliajon yritys keskellä kaupunkia jalkakäytävällä

 1. Kummasti näitä nykyään tapahtuu ja melkein joka päivä jossakin. Eipä tapahtunut aikaisemmin muuta kuin harvoin ja silloinkin aina vahingossa. Siis silloin vanhoina HYVINÄ aikoina jotka nyt ovat muisto vain.

  1. Kulttuuri on rikastunut. Tuo yliajokurvailu on kuitenkin ”tuontitavaraa.” Kas, kun auto ei ollut pommilastissa itämaiseen tyyliin.

 2. Tehneet iät ja ajat kaikkensa, jotta auto julistettaisiin synniksi ja polkupyörä pyhimykseksi. Nähdyn kaltaiset ongelmat ratkaistaan nostamalla polttoaineverotusta.

 3. Entäs ne muut rähisevät matut, ottiko poliisi kiinni tai veikö poliisi heitä mihinkään kuulusteluun, jos oli keppikin heilunut ja pahoinpidelty? Vai onko turvapaikanhakijoillakin diplomaattien koskemattomuus? Luulisi, että nekin olisi päässyt maijaan, jos maidanilaisilla kiinniottoon on riittänyt vain penkillä istuminen tai väärällä kadulla kulkeminen.

 4. Taas viharikos. Suomalaiset natsi-ihmiset yrittivät selvästi kävellä rasistisesti matujen autoa päin.
  Oikeasti matuvyöry on niitä pahimpia onnettomuuksia mitä länsimainen maa voi kohdata.

 5. Tuo rafla vaikuttaa nuorten ählyjen notkumismestalta. Usein tulee käveltyä ohi, eikä siellä suomalaisia näytä olevan pitsalla. Bemarimies saattanee olla nimestä päätellen kurdi. Kaikenlaista paskaa tuolla näkee, kun työkseen paljon alueella kävelee. Eri ryhmillä vastakkainasettelua, ja sitten epämääräistä notkumista. Mausteena suomalaiset päihde- ja mielenterveysongelmaiset, sekä Balkanin rikolliset. Ei ole mukavaa nähdä, kun suomalainen menee ostamaan huumeita afrikkalaiselta. Ei matut ole pelkästään pummeja ja huijareita, vaan ne myös ihan konkreettisesti myrkyttävät suomalaisia, ja rahastavat siitä. Tuo alue on oikeasti hirvittävä läävä, jonne ei kannata mennä.

 6. Jaa`a milloin alkaa autot palamaan ym. mitä näiden apinoiden kulttuuriin kuuluu. Helsinki on ottanut oikein loikkia monikultuurisuuden rikastaman elämäntyylin suuntaan. Vähän kuin Sipilän tuottavuusloikat mutta eri merkityksessä. Sipilä on onnellinen kun kutsuhuuto maailmalle 2015 alkaa tuottaa tulosta ja ainakin pääkaupunkiseutu saa osan tästä ihanuudesta.

 7. Naapuritalossa asuukin tällainen kebab-pizza-yrittäjä, jolla on juurikin tuollainen BMW. Liekö ollut sama mies? Noh, ainakin vitosen lätyillä tuntuu tekevän rahaa. Muuten täytyy vain todeta, että ihanan temperamentikkaita ja pirskahtelevia ovat, mutta nyt puhutaankin Menestyjästä. Laula, Unelma- Anssi Kela, meille BMW:stä!

 8. Heija heija Suomi uussu(o)malinen poika hakka peele perkkele elä luovita Kollaa kestää!!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.