Tukholman laittomien muslimien lakko laajenee ja siirtyi Söderille

13

 

Tukholman sotapakolaisten mielenosoitus on jäänyt Suomessa lähes huomiotta omienkin lakkolaisten takia. Kyseessä on suurinpiirtein sama asia muutamalla erolla ja yhdellä hyvin merkittävällä erolla, josta lopussa.

Mielenosoituksen lähtökohta on afganistanilaisissa miehissä, joita saapui torille satakunta. Media esitteli miehet alusta alkaen yksintulleina lapsina ja esittelee edelleen. Jokainen valtamedia puhuu yksintulleista lapsista, vaikka kuvat ja filmit paikanpäältä todistavat aivan muuta. Paikallaolevat miehet ovat jopa nelikymppisiä. Valtamedian haastattelemiakin miehiä voi lonkalta sanoa 30-40 vuotiaiksi. Ei miksikään yksintulleiksi lapsiksi, ei edes nuorukaisiksi.

Mielenosoitus oli laiton alusta alkaen ja on edelleen. Afgaanit eivät ole missään vaiheessa hakeneet mielenosoitukselleen lupaa tai tehneet ilmoitusta. Lupamenettely on suurinpiirtein samanlainen kuin Suomessa. Vielä vähemmän heille oli myönnetty lupaa yöpyä paikalla.

Alunperin mielenosoitus oli Mynttorgilla kuninkaanlinnan kupeessa, mutta poliisin toimesta mielenosoitus siirrettiin Södermalmille Medborgarplatsenille. Sillä ei ole kuitenkaan edelleenkään poliisiviranomaisen myöntämää lupaa, mutta silti poliisin suojelus. Södermalmilla laittomille muslimeille tullee olemaan suuret huoltojoukot myös Södermalmin moskeijasta, joka sijaitsee kadun toisella puolella.

Södermalmin moskeija järjesteli invaasiosyksyn 2015 aikana Suomeen muslimeja.

Heti alusta on tullut selväksi, että useimmilla paikallaolijoilla on ainakin kolme negaa alla, eli ovat puhtaasti laittomia muslimiafgaaneja. Heillä ei ole mitään tekemistä Ruotsissa tai missään muuallakaan Euroopassa. Ovat siis laittomia ihmisiä. Poliisin pitäisi tässä tilanteessa antaa laittomille ihmisille pamppua, pistää putkaan ja sitoa ranteista ja nilkoista nippusiteillä palautuslentokoneen penkkiin kiinni. Poliisi ei kuitenkaan tee mitään.

Miksi poliisi ei puutu asiaan? Maahanmuuttoviraston päällikkö on jo sanonut, että hän ei tule paikalle keskustelemaan oleskeluluvista. Ne, joille sitä ei ole myönnetty valituksienkaan jälkeen, ei sitä myönnetä torikokouksenkaan jälkeen. Näin ollen poliisin pitäisi toimia.

Suurin ero Suomeen on se, että Suomessa mielenosoittajien ydinjoukko RHC-naisineen on muutamia kymmeniä, ehkä muutama sata. Suomen kansan enemmistö haluaa laittomat pois maasta. Kun taas Ruotsin mielenosoitukseen on tulossa lähipäivinä satoja, mahdollisesti jopa tuhansia tukihenkilöitä alkaen maan kymmenistä tuhansista laittomista muslimeista tuhansiin vihervasemmistolaisen ideologian henkilöihin.

Joten odotettavissa on mielenkiintoinen laittomien laiton lakko.

Advertisements

8 thoughts on “Tukholman laittomien muslimien lakko laajenee ja siirtyi Söderille

 1. Me ollaan raahauduttu tänne asti penätäksemme ihmisoikeuksiemme perään. Tää leviää valtakunnalliseksi lakoksi, jos vittu meitä ei kuunnella. Sanonpahan vaan.

  1. Lakossahan minun ymmärtääkseni heitetään pois työnteko tai jotaki semmosta.

   Mitä nämä muslimit lakkaavat tekemästä kun ne lakon aloittavat?Ei ainakaan työntekoa ,koska nuista ei moni töissä ole koskaan ollutkaan.Jos ne lopettavat vaikka autojen polttamisen,niin kannattaako siitä lakosta olla niin huolissaan?

 2. Juttu tulee etenemään näin heitä tulee enemmän poliisi ja viranomaiset ei tee mitään ketään ei palauteta toiminta laajenee Kun se toimii matut ja heidän tukijansa saavat aina vaan enemmän tarvittaessa porukkaa liikkeelle. Jos poliisi yrittää puuttua alkaa mellakat aina vaan suuremmat kukaan poliitikko tai viranomainen ei uskalla puuttua koska he ovat jo uhkailun alla näin valta on luovutettu pois lailliselta esivallalta ja valtio on menetetty jos ei Ruotsalaiset ymmärrä että nyt olisi kovien toimien aika valitettavasti se tulee heijastumaan tännekin väkivaltainen kovempi kulttuuri on näillä suvaisevuussäännöillä mahdoton voittaa.

  1. Kunnon mellakka tuli itsellänikin mieleen. Kymmenientuhansien perinnemuslimien railakas kaikkipaskakstapahtuma opettaisi jopa ruattalaisille jotain? Oppisivat antamaan luvat kyselemäti ja ottamaan miljoona lasta lisää?

 3. Onneksi viherpiipertäjien (MP) suosio Ruotsissa on laskenut alle 4% mikä on raja eduskuntaan pääsyyn.

 4. Mistähän nämä lakkoilee. Eivätkö hae sosiaalitukia, anna elähtäneille suvakeille kikkeliä tai kieltäytyvät valittamasta ruoan laadusta.

 5. Huomio toiminnan luvattomuudesta/laittomuudesta on tärkeä. Yksi oleellisimpia multikultin piirteitä on se, että kaikki säännöt, joita on varjeltu kuin lapsen silmää, yhtäkkiä multikultien kohdalla ovatkin tarpeettomia.

  Homma lähtee liikkeelle pienistä asioista kuten, että uimashortseja ei voi missään nimessä käyttää hygieniasyistä, mutta burkhinin tai persestanialaisten peseytymättömyyden kohdalla ongelmaa ei enää olekaan. Multikultille myydään myös kaikkein keskeisimmät arvot: tasa-arvo on länsimaisen yhteiskunnan yksi oleellisimmista piirteistä, mutta jos multikultit suorastaan halveksivat sitä, kyseessä onkin arvokas kulttuurinen piirre. Syrjintä on keskivertotallaajan mielestä aika perseestä – kunnes joku keksii, että multikulteille täytyy antaa ohituskaista työnhaussa, jotta työllistyvät. Niin sanotun positiivisen syrjinnän säännöissä horistaan jotain sellaista, että kahden tasaveroisen hakijan ollessa kyseessä voidaan suosia hieman pigmenttisempää vaihtoehtoa, mutta ne ovat sanoja paperille: on tullut katseltua niin uskomattoman kädettömiä tapauksia, että he eivät ole voineet olla tasaveroisia edes huonoimpien kanssa kymmenien hakijoiden joukossa.

  Kaksoisstandardeilla mennään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.