Hellepäivän ilta: Pulinat pois- Jenni ja Taju- live klo 21.00

13

Päivän helteet päättää Jennin sohva, jonne Taju pääsi vieraaksi. Hikisen päivän illassa kevyttä, kuumaa ja raskasta, ja pulinat pois.

Klo 21.00 siis…

 

Advertisements

16 thoughts on “Hellepäivän ilta: Pulinat pois- Jenni ja Taju- live klo 21.00

 1. Tämäpä iloinen yllätys. Kesälomakin alkoi, kohta voi avata vikistysjuoman. Hae sinäkin Paavo juomat valmiiksi, ettei tarvi lähetystä kesken kaiken lopettaa 😀 Pieni nousujohteinen lisää oivasti jutunaiheita.

  1. ”vikistysjuoman”
   Ja tuo tuli kirjoitettua jo ennen virkistysjuoman nauttimista. Kummallista.

    1. ”Meinaakko, ett’ pikku puteli lähetyksen alkuun.”
     Juomat valmiiksi lähetyksen alkuun ja sitten vaan antaa mennä.

     ”KalleK Loman viimeinen päivä. Viimeiset juomat. Miten mikään voi tästä pelastaa?”

     Ei kun loma alkoi tänään. Koskaan en juo loiventavia aamulla joten mitään loman mittaisia ryyppyputkia en harrasta. Totuuden nimessä on tunnustettava, että joskus on Tallinnan reissuilla tullut otettua aamulla kaljaa, kun muutkin. Siihen aikaan tuli tuotua 96%:sta maissiviinaa vihreissä pulloissa, pari kappaletta kerralla. Yhdestä sai muistaakseni laimentamalla 5 ”kossupulloa”, mutta ei noita reissuja ollut kuin 1-2 vuodessa.
     Nykyään vodkat voi tilata 6e pullo kotiovelle 10:n kappaleen laatikoissa .

 2. Tässä jaksossa Paavo Bond ja Jenny taistelevat sananvapautta vastaan.

 3. Paavo kertoo uskottavasti elämän pohjalta, Jenni voisi lukea vähemmän ja yrittää omaksua käsitteitä. Mutta loistolähetys.

 4. Liittyykö tämä mahdollisesti ikään ja siihen liittyvän elämän kokemukseen,mutta minä olen tavannut useammankin homokammoisen.
  Esim.Yhden Viron kansalaisen joka kävi armeijan Neuvostoliitossa(viisivuotta).
  Mistä lie homokammo häneen tarttunut,sitä saa jokainen sisimmässään pohtia.

 5. Kiitos taasen Paavo sinua on aina kiva kuunnella,sinulla on kokemusta ja näkemystä,mutta,,,,,,,,
  KIITOS PAAVO !!!

 6. Tuossa lähetyksessä taisi Pave mainita, ettei ole perillä ilmiöstä nimeltä ”kulttuurimarxilaisuus”.

  Mä MÄÄRÄÄN kaikki raivoavat nettirasistit mahdollisesti jo tänään perehtymään ainakin pintapuolisesti siihen mitä se tarkoittaa, mistä se on alkanut ja miten ilmenee täällä Suomessakin.

  You tubesta löytyy enemmän tai vähemmän syvällisiä selontekoja aiheesta ainakin henkilöiltä nimeltä: Andrew Breitbart, David Horovitz, Thomas Sowell… Joiltakin muiltakin jotka kyllä löytyy hakusanoilla ”cultural marxism”.

  Sieltä voi napata alaviitteen herrasta nimeltä Saul Alinsky ja kirjan ”rules for radicals”. Kyseinen alaviite selittää erittäin monta ilmiötä ja suvakkien toimintamallia. Varsinainen red pill!

  Katsokaapa seuraavan kerran, miten vasemmistosuvakit reagoivat, kun heille esim. tv-haastattelussa mainitaan kulttuurimarksilaisuus – se on paras vihje siitä, että asia on todellinen.

 7. Jenni on fiksu nainen, saisi moni nuorempi neiti ottaa esimerkkiä. Onneksi kaikki naiset eivät ole aivottomia & sokeita suvakkeja. Ei mulla muuta….

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.