Kaavailevatko laittomat muslimit joukkopoistumista Suomesta Ruotsiin?

0

Mitä ihmettä laittomat muslimit nyt kaavailevat? Helsingin mielenosoitusleirin propagandapäällikkö kirjoittaa seuraavaa:

 

Kuvakaappaus 2017-08-11 00-36-46

 

Suomennos kuuluu jotenkin, että:

 

Perheet, naiset, miehet ja heidän lapsensa kokoontuvat yhteen poistuakseen Suomesta ensi kuun alussa.

Yli tuhat turvapaikanhakijaa valmistautuu massamuuttamaan jalkaisin Ruotsiin, etsiäkseen sieltä turvaa ja arvokasta elämää, koska Suomi ei voinut antaa heille mahdollisuutta uuteen elämään.

Syy heidän lähtöönsä on turvapaikanhakijoihin kohdistettu epäinhimillinen kohtelu poliisin ja auktoriteettien taholta, ja koska heitä ei kohdella tasavertaisesti lain alla. He lähtevät löytääkseen toivoa maasta, joka ei pakkopalauta turvattomille konfliktialueille lapsia, raskaana olevia naisia ja turvapaikanhakijoita, jotka ovat jo integroituneet ja löytäneet töitä tai käyvät koulua.

He lähtevät löytääkseen mahdollisuuden turvallisuuteen, tasapainoisuuteen ja mahdollisuuteen rakentaa uusi elämä. Löytääkseen ihmisiä, jotka toivottavat heidät tervetulleeksi sen sijaan että sylkevät heidän päälleen. Löytääkseen rauhan.

 

Jutun kirjoittaja on siis paljon mediassa huomiota saanut laittomasti Suomeen tullut Nuor Dawood.

Tarkoittaako tämä nyt sitä, että Suomessa olisi tosiaankin isompi joukko laittomia muslimeita, jotka suunnittelevat siirtymistä Ruotsiin? Nuorin kertoman mukaan he poistuisivat rajan yli jalkaisin, joten näin ollen ainoa looginen paikka olisi rajan ylitys Torniosta Haaparantaan.

Jos näin, lupaan mennä Tornioon jakamaan läksiäiskaffetta ja pullaa Ruotsiin menijöille.

 

Kuvakaappaus 2017-08-11 12-55-38

49 thoughts on “Kaavailevatko laittomat muslimit joukkopoistumista Suomesta Ruotsiin?

 1. No nyt pitää alkaa pullaa leipomaan. Jihuu ja Hiiohoi!!! Terveisiä Ruottiin ihku maa olette.. Heissulivei ja Heippa!!!

 2. Jos jokin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se ei todennäköisesti ole totta. Vaikuttaa enemmänkin joltain säälinhakupostaukselta tai perussumutukselta ja uhriutumiselta. Toivotaan kuitenkin.

  1. Joo luultavasti se onkin jotain säälinkeruuta, sillä kyllähän ne tietävät, etteivät saa oleskelulupaa ruotsistakaan, jos ovat ensin hakeneet sitä suomesta… mutta ajatuksellahan on kiva leikkiä—

 3. Ensin jonkun pitää tietysti maksaa tuhat taksimatkaa Tornioon, juna/bussi on rasismia! Mutta jos näin käy, on tämä paras uutinen ikinä. Toisaalta, eikös se niin mene että jos on Suomesta hakenut valehtelupaikkaa niin Ruotsi heivaa koko lössin meille heti takas..

  1. Varmaankin joka taksissa on sitten partalapsi ja sen neljä puurosta raskaana olevaa partalapsi/miesvaimoa koska ei Ruotsista monta naiseksi ja lapseksi perinteisellä maalaisjärjellä käsitettävää Tornioon ole tullut, olisiko joukosta suurin osa afgaaneja ”paha pasi”-perinteineen?
   Isis lienee omaksunut vihervasemmistolle ominaisen laajennetun käsityksen naiseudesta ja lapsuudesta.
   Lapset laitetaan sotimaan tai ilotaloon ja isis-”miehet” pistävät burkan päälle, huulipunaa ja kampaavat parrat kun lähtevät Mosulista ja Raqqasta pikamarssia ”omalle lomalle” pohjolaan…

   1. Taquiaa se vain on, alusta loppuun. Ja niinhän suomalaiset mustalaisetkin tekevät, että reissaavat lahden molemmin puolin ja kahmivat molemmin käsin sossurahat kummastakin maasta, voi ressukoita!

  2. Miksi niille pitäisi taksikyyti olla?? Onhan ne tottuneita kävelijöitä, kävelleet halki euroopan tänne pohjan perukoille, niin kaipa ne osaa kävellä täältä poiskin….

 4. Ruotsista ne tuli, ja sinne saavat luvan palatakin. Ruotsalaiset saavat pohtia mitä heille tekee. Mahdollisesti järjestävät asunnot, huonekalut, ja rahaa. On se kiva, että pakoloiset kokevat Suomen tympeänä maana, jossa ei kannata asua. Jatketaan samaan malliin.

 5. Muista sitten Paavo iloisesti toivottaa tervetulleeksi nämä vääryyksiä kokeneet herrat Ruotsiin, ei suinkaan niin että hyvä kun lähditte Suomesta.

 6. Sotaa ja vainoa paossa, niinpä varmaankin mitähän ajattelivat keskitysleirivangit kun pääsivät vapauteen. luulenpa että olivat jo onnellisia pelkästä vapaudesta ravinnosta puhumattakaan. Nämä loiset on häpeäksi kaikille mailman kärsineille ja kärsiville ihmisille.

  1. Häpeäksi nuo useimmat ovat myös pienipalkkaisille, sairaille, vanhuksille jne.

   Ala-astelainen lapsikin joutuu heräämään aikaisin, raatamaan koulussa, tekemään läksyt, matkat hoidettava pitkälti itse. Huutia tulee, ellet suoriudu kunnolla.

   Oikeassa ovat siinä, etttei kohtelu ole tasaveroista. Suomalainen saisi samanlaisesta perseilystä putkaa ja aamulla sakkoa tiedoksi. Puhumattakaan, jos menisi ilveilemään ulkomailla!

 7. Älkää lähettäkö niitä Ruotsiin. Ruotsi lähettää ne tuplana takaisin. Vaan ulos maasta hamaan maailman tappitulevaisuuteen!

 8. Toivottavasti jatkavat Ruotsista Tanskaan ja sieltä Saksaan jne. kunnes löytävät onnensa maan.

  1. Pois Euroopasta takaisin sinne Nistaniin. He ovat tulleet tänne väärillä premisseilla joten vastaus on EI ja ULOS.

 9. Tuhannen päivävauhti kuulostaisi hyvältä. Olisiko syytä varata matkalaisille jaettavaksi myös Mehukatti TRIP -pillimehua? Varsinkin lapsukaiset tuntuvat olevan persoja sen perään.

 10. Jos tämä toteutuisi, niin vihervasurit tekivätkin meille palveluksen, kun valehtelivat lasten ja raskaana olevien naisten palautuslennon 😀 Mutta yli tuhannen lähtö kertaheitolla kuulostaa tosiaan liian hyvältä ollakseen totta. Laittomat pysyvät täällä niin kauan kun halukkaita ruokkijoita ja hyysääjiä riittää. Juristit ja avustusjärjestöt kuppaavat verorahoista vielä kaiken mitä lypsylehmistä irti saa.

  1. (Hieno nicki, BTW)

   Joo kyllä toi haiskahtaa, ”lapset, ihmisoikeudet, poliisiväkivalta…” Olisiko kyseessä jonkinlainen alkusoitto esimerkiksi RHC:n ja kumppaneiden mediakampanjalle?

   Voimmeko kohta odottaa 24-tuntista itkettävää ja järkyttävää uutisvirtaa kaikista tuuteista, jossa rääsyläisjoukko aloittaa via dolorosansa kohti kylmää pohjoista?

   No, toivottavasti edes ne 1000 lähtee ja pian.

 11. Lisää Hijraa, eli islamilaista muuttoliikettä jonka tarkoitus on valloittaa. Todennäköisesti siis näkevät että Ruotsissa heillä on paremmat mahdollisuudet vakiinnuttaa shariakäytäntö koska maassa ei ole riittävää puolustusta.

  Kaava on tämä: Hijra -> Jihad -> Sharia

 12. Täyttä tarkoitushakuista propagandaa jonka oikea nimi on ”Uhriutuminen”. Ne minnekään ole menossa. Päinvastoin, vastahan somalidelgaatio kä’vi Suomen valtion rahoilla selvittämässä Pohjoismaisen kulttuurikeskuksen perustamista Mogadishuun. Maahan josta paetaan tänne sotaa pakoon.
  Tosiasiallinen syy oli tietenkin uusien tulijoiden värvääminen. Somalien tulo on ilmeisesti vähentynyt.

   1. Eikös Nigeriasta löytyne ”haarakonttorit” jotka toimittavat ympäri Eurooppaa huijauskirjeiden lisäksi maailman vanhinta kauppatavaraa jonka huolto ja majoitus voidaan kivasti ulkoistaa kohdemaan piikkiin sanomalla asylum tai pimperon hyväksikäyttö?
    Näillä taitaa olla Helsingin kadut jo terävästi jaossa.
    Voipi olla pohjolan bisnesmiehilläkin sormensa pelissä…

 13. Jos tuo paskasakki olisi oikeasti lähdössä pois ne rajat menisivät välittömästi kiinni sen estäen.Täsmälleen samojen maanpettureiden toimesta jotka niitä pitivät väkisin auki heidän saapuessaan.

 14. Enpä voi muuta kuin toivotella ”trevlig resa tillbaka”! Itse asiassa menkää ihmeessä takaisin sinne mistä tulittekin. En jää teitä kaipaamaan!!!!

 15. Minä uskon tuohon vasta sitten kun ovat Ruotsin puolella. Uhriutumispisteitä tässä kerätään. Ja jos nuo oikeasti olisivatkin lähdössä, niin se meno kilpistyisi viimeistään rajalla Pastori Toiviaisen & suvakkikätyreiden muodostamaan ihmismuuriin;)

 16. Fb on reagoinut sinun pt-media linkin jakamisen (copy/paste) omalla profiilisivullani spammiksi. Fb vaati minun muuttaa salasanani. Sellaiseksi on tämä naamari mennyt että kohta ei saa mitään linkkejä laittaa.

 17. Tää juttu kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.. epäilenpä, että hakevat vaan huomiota ja sääliä. Ja vaikka toi toteutuisikin niin eiköhän Ruotsi nakkaisi ne samantien takaisin Suomen puolelle..

 18. Voi tätä ilon ja onnen päivää sanoisi Vuoristoneuvos Tuura, mutta ei siinä koskaan käy miten toivoo 🙁

 19. Nuor Dawood kirjoittaa perheistä, naisista, miehistä ja lapsista. Todellisuudessa kyse on enimmäkseen yksinäisistä 20-40 vuotiaista miehistä. Dawood ”ei huomaa”, että parempaa elämää olisi ensisijaisesti pitänyt hakea rikkaista muslimimaista. Hän valittaa, että turviksia ei ole kohdeltu tasa-arvoisesti. Olisivatkohan nuo älykkyytensä serkusavioliittojen avulla tuhonneet kurabit kuvitelleet saavansa heti autot, asunnot ja johtotason työpaikat.

  ”They are leaving to find a chance for safety….”. Jaha… siis Dubai ei kelpaa, Kuwait ei kelpaa, Quatar ei kelpaa.

  Kyllä nuo Ruotsiin pääsevät ja saavat siellä olla, kunhan vain muistavat taas hukata henkilöpaperit ja kertoa uudet sadut. Ainoa edellytys on, että eivät jää ihan rajalla kiinni.

  1. ”Nuor Dawood kirjoittaa perheistä, naisista, miehistä ja lapsista”
   Hyvä havainto. Ei tuo mies itse noin kirjoittaisi. RHC:lla on varmaan taas sormet pelissä. Viestin tarkoitus on ilmeisesti kehitellä huonoa omaatuntoa asioita hoitaville.

   1. Kauheaa miten käy sääliksi noin surkean ja sotaa pakoon lähteneiden ressukoiden joukko.
    Kyllä nyt yöunetkin menetin.Se tuhannen joukko olisi hyvä alku ja ilolla suosittelen Ruotsiin menoa muillekin.Ottakaa suvakit mallia ja menkää tekin.

 20. Ei mitään uutta tähtitaivaan alla. Tätähän matut on harrastanut koko ajan, valehtelua.
  Vielä ei sampanjapulloa saa avata.

 21. Entä jos me ennen rajaa laitetaan ne kaikki polvilleen ja ammutaan takaraivoon? Kunhan kysyn. Mikä olisi säästö 40 vuodessa..? 60 miljoonaa triljoonaa? Äsken Suomen valtio päätti että kaksi kertaa hylsyn saaneet superlaittomille pitää antaa rahaa. Tuleeko noi 5 miljoonaa Sipilän pussista vai meidän lasten ja vanhusten ruokailusta?

  1. Tuhannen turviksen lopettaminen maksaa myös. Ehkä olisi edullisempaa kuljettaa heidät johonkin islamilaiseen maahan. Sellaisessahan asiat eivät voi mitenkään olla huonommin kuin Suomessa.

 22. Kuulostaa kerrankin aivan loistavalta. Menkää ja ottakaa kaverinne ja muutama suomalainen suvakki vielä mukaan.

 23. Toivottavasti koneita tankataan jo valmiiksi. Kyllä noille voisi ihan lentomatkan kustantaa jos tämä ilosanoma on totta. Oikein jos tosissaan puhutaan, Ruotsi pyyhki pöytää kanainvälisillä sopimuksilla 2015 räikeästi dumpaamalla suomeen härskisti noita kultamunia ja valtion virkamiehet olivat mukana tässä operaatiossa.

 24. Mä laitoin samantien popparit mikroon. Toivottavasti näyttävät telkkarissa noiden paskojen ulosmarssin. Kaljaa pitää vielä hakea niin päivä on täydellinen.

 25. Ajatella että niin moni muslimimies on nyt raskaana ja poliisikin ahdistelee. Parasta siis muuttaa sverige nimiseen ulostekalifaattiin. Siellä on musun oivallista toteuttaa mohamudin oppeja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.