Mainokset

Malmössa uusi trendi-autosta tarrataan uhria ja yritetään vetää auton perässä

Kuvakaappaus 2017-08-11 20-20-11

 

Malmössä ja sen ympäristössä alkaa todellakin olemaan vaarallista myös sivullisille. Nimittäin siellä leviää uusi mielenkiintoinen trendi nimeltään auton-perässä-vetäminen.

Tapahtumia on kirjattu nyt puolenkymmentä ja kaava on kaikissa sama. Tuntemattomat miehet pysäyttävät jalankuljkijan kysyäkseen tietä. Kun tien kysyminen ja sen neuvominen on ohi, haluaa kysyjä, yleensä apukuskin paikalla istuva, kiittää kädestäpitäen kiittäjää. Kun kättä paiskataan, tarraa kiittäjä tiukasti kiitettävää kädestä kiinni ja samalla kuski painaa kaasua.

Joissakin tapauksissa uhri on onnistunut riuhtaisemaan itsensä irti ilman, että mitään suurempaa on ehtinyt tapahtua. Yhdessä tapauksessa uhria kuitenkin pidettiin niin tiukasti kädestä kiinni ja samalla ikkuna veivattiin kiinni. Uhri tarrautui parin sadan metrin matkaksi kiinni ja raahautui kantapäidensä varassa auton perässä sivulla. Sen jälkeen ote pääsi onneksi lipeämään.

Malmön poliisista kerrotaan, että kaikissa tapauksissa kaava on aivan sama, kuten myös tuntomerkit. Niitä poliisi ei kuitenkaan toistaiseksi ole suostunut julkaisemaan. Poliisi perustelee asiaa sillä, että tuntomerkit saattavat ”värittää” todistajien lausuntoja. Tapauksia on viisi muutaman päivän sisällä.

Mainokset

15 Comments on Malmössa uusi trendi-autosta tarrataan uhria ja yritetään vetää auton perässä

 1. Ikävä Gaddafia ja Saddamia... // 11/08/2017 21:17 // Vastaus

  Eikös tuo olisi ihan pätevä tapa myös kuljetuttaa Suomesta ulos laittomat henkilöt? Kohtele vieraita kuin joudut itsekin kohdelluksi!

  Tykkää

 2. Nimetön // 11/08/2017 21:27 // Vastaus

  Korpilaki.

  Liked by 1 henkilö

 3. Valtsu // 11/08/2017 21:54 // Vastaus

  Onpa saatanan jännää arvata minkä sorttisia epäiltyjä poliisilla on. Punatukkainen, lettipäinen tyttö, jolla eripariset reisimittaiset sukat ja mukana apina ja pilkullinen hevonen?

  Tykkää

 4. Vaikuttaa Romaniasta tulleiden kirjallisuuden ystävien tempulta. Kurabi leikkaisi reilusti pään irti ja kajauttaisi ilmoille Allahu Akbarit.

  Tykkää

 5. Sompailua // 11/08/2017 23:59 // Vastaus

  Minä veikkaan sompansseja koska julmaa, empatiaköyhää, lapsellista ja typerää.

  Tykkää

  • Valtsu // 12/08/2017 09:14 // Vastaus

   Tuo empatian totaalinen puuttuminen on hyvä huomio – ja se on oikeastaan vielä enemmän: toisen ihmisen ystävällisyyteen ja avuliaisuuteen vastataan hengenvaarallisella väkivallalla ilmeisesti huvittelumielessä. Juuri sen alemmas ei ihminen kykene pääsemään.

   Toinen tärkeä pointti on, että tekijöitä – niin tässä kuin taharruksissa ja vastaavissa – on useampia: kyse ei siis ole jostain yksittäisestä sairaasta ihmisestä vaan joukkiosta, jonka moraalin tällainen toiminta on kyennyt läpäisemään. Kukaan poppoosta ei ole pannut vastaan ja sanonut, että ”ei, näin ei voi tehdä”, ja ilmeisesti hauskaakin on ollut, kun tekoa jaksetaan toistaa.

   Rikollisjengien keskinäiset ammuskelut ja satunnaiset autonpolttelut ovat tähän verrattuna ihan jees -juttuja ja onkin poikkeuksellisen mielenkiintoista nähdä, mistä viiteryhmästä tekijät ovat.

   Tykkää

 6. Ruukaa olla Ramels väg // 12/08/2017 00:01 // Vastaus

  Olikohan se taas Ramels vägenillä?

  Tykkää

 7. Euromanneja tai sitten näitä kotimaisia?

  Tykkää

 8. Sairaat tavat levivät näiden kulttuurien mukana Eurooppaan. Priimusmoottorina on halveksunta kantaväestöä kohtaan ja poliisin vätystely, eli tietävät ettei poliisi puutu heidän tekemisiin niin tarmokkaasti kuin jos kantaväestö alkaisi samaan väkivaltaiseen toimintaan. Tämä on jopa Suomessa havaittavissa pääkupunkiseudulla. No itä-suomessa taitaa vielä olla järkevämpiä poliiseja. Poliisejahan on turha kaikesta syyttää mutta kyllä tuo helsingin touhu saa joskus kulmakarvat nousemaan hämmästyksen kummastuksesta.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 12/08/2017 22:01 // Vastaus

   Ei ole kenttäpoliisien vika missään päin Suomea, että Haloskan 12 presidenttivuoden ajan mädätetty, politisoitunut poliisijohto käskee heitä viranmenetyksen uhalla pokkuroimaan maahantunkeutujia.

   Tykkää

 9. Suomi Finland // 12/08/2017 13:29 // Vastaus

  Ruotsin suuri ongelma on, että Muhammed, Ahmed, Mustafa ym ja mellakka-öljy ovat huono yhdistelmä. EIkä se hyvää tee Etelä-Euroopan sankareillekaan.

  Tykkää

 10. Metsuri // 12/08/2017 14:04 // Vastaus

  Olisi ruotsalaiset jääneet ilman tätäkin jännää uutta harrastusta jos maassa ei olisi harrastettu tuota värisevää moku ja feministi politiikkaa!

  Tykkää

 11. Caffè Corretto // 12/08/2017 14:57 // Vastaus

  Toivottavasti jekkuilijat ottavat matkaansa jonkun femakkopoliitikon. Vähintään kilsan verran riiputusta sopisi hyvin.

  Tykkää

 12. Nykyään ei voi päästää ketään 5m lähemmäksi- kiitos mädättäjäpoliitikkojen // 12/08/2017 18:12 // Vastaus

  Tiepiraatitkin tulevat yhä vain törkeämmiksi. Yrittivät piirittää eläinlääkäriin akuutisti matkalla olleen naisen auton. Onneksi hänellä oli myös poikansa mukana joka soitti poliisille sillä aikaa kun mamma teki parhaansa karistaakseen piraatit ympäriltään:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/johanna-omringades-av-vagpirater

  Tykkää

 13. DUMARI // 12/08/2017 19:57 // Vastaus

  Tavjaa voisi vetää vaikka kilsan per pressavuosi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: