Malmössa uusi trendi-autosta tarrataan uhria ja yritetään vetää auton perässä

13

Kuvakaappaus 2017-08-11 20-20-11

 

Malmössä ja sen ympäristössä alkaa todellakin olemaan vaarallista myös sivullisille. Nimittäin siellä leviää uusi mielenkiintoinen trendi nimeltään auton-perässä-vetäminen.

Tapahtumia on kirjattu nyt puolenkymmentä ja kaava on kaikissa sama. Tuntemattomat miehet pysäyttävät jalankuljkijan kysyäkseen tietä. Kun tien kysyminen ja sen neuvominen on ohi, haluaa kysyjä, yleensä apukuskin paikalla istuva, kiittää kädestäpitäen kiittäjää. Kun kättä paiskataan, tarraa kiittäjä tiukasti kiitettävää kädestä kiinni ja samalla kuski painaa kaasua.

Joissakin tapauksissa uhri on onnistunut riuhtaisemaan itsensä irti ilman, että mitään suurempaa on ehtinyt tapahtua. Yhdessä tapauksessa uhria kuitenkin pidettiin niin tiukasti kädestä kiinni ja samalla ikkuna veivattiin kiinni. Uhri tarrautui parin sadan metrin matkaksi kiinni ja raahautui kantapäidensä varassa auton perässä sivulla. Sen jälkeen ote pääsi onneksi lipeämään.

Malmön poliisista kerrotaan, että kaikissa tapauksissa kaava on aivan sama, kuten myös tuntomerkit. Niitä poliisi ei kuitenkaan toistaiseksi ole suostunut julkaisemaan. Poliisi perustelee asiaa sillä, että tuntomerkit saattavat ”värittää” todistajien lausuntoja. Tapauksia on viisi muutaman päivän sisällä.

Advertisements

15 thoughts on “Malmössa uusi trendi-autosta tarrataan uhria ja yritetään vetää auton perässä

 1. Eikös tuo olisi ihan pätevä tapa myös kuljetuttaa Suomesta ulos laittomat henkilöt? Kohtele vieraita kuin joudut itsekin kohdelluksi!

 2. Onpa saatanan jännää arvata minkä sorttisia epäiltyjä poliisilla on. Punatukkainen, lettipäinen tyttö, jolla eripariset reisimittaiset sukat ja mukana apina ja pilkullinen hevonen?

 3. Vaikuttaa Romaniasta tulleiden kirjallisuuden ystävien tempulta. Kurabi leikkaisi reilusti pään irti ja kajauttaisi ilmoille Allahu Akbarit.

  1. Tuo empatian totaalinen puuttuminen on hyvä huomio – ja se on oikeastaan vielä enemmän: toisen ihmisen ystävällisyyteen ja avuliaisuuteen vastataan hengenvaarallisella väkivallalla ilmeisesti huvittelumielessä. Juuri sen alemmas ei ihminen kykene pääsemään.

   Toinen tärkeä pointti on, että tekijöitä – niin tässä kuin taharruksissa ja vastaavissa – on useampia: kyse ei siis ole jostain yksittäisestä sairaasta ihmisestä vaan joukkiosta, jonka moraalin tällainen toiminta on kyennyt läpäisemään. Kukaan poppoosta ei ole pannut vastaan ja sanonut, että ”ei, näin ei voi tehdä”, ja ilmeisesti hauskaakin on ollut, kun tekoa jaksetaan toistaa.

   Rikollisjengien keskinäiset ammuskelut ja satunnaiset autonpolttelut ovat tähän verrattuna ihan jees -juttuja ja onkin poikkeuksellisen mielenkiintoista nähdä, mistä viiteryhmästä tekijät ovat.

 4. Sairaat tavat levivät näiden kulttuurien mukana Eurooppaan. Priimusmoottorina on halveksunta kantaväestöä kohtaan ja poliisin vätystely, eli tietävät ettei poliisi puutu heidän tekemisiin niin tarmokkaasti kuin jos kantaväestö alkaisi samaan väkivaltaiseen toimintaan. Tämä on jopa Suomessa havaittavissa pääkupunkiseudulla. No itä-suomessa taitaa vielä olla järkevämpiä poliiseja. Poliisejahan on turha kaikesta syyttää mutta kyllä tuo helsingin touhu saa joskus kulmakarvat nousemaan hämmästyksen kummastuksesta.

  1. Ei ole kenttäpoliisien vika missään päin Suomea, että Haloskan 12 presidenttivuoden ajan mädätetty, politisoitunut poliisijohto käskee heitä viranmenetyksen uhalla pokkuroimaan maahantunkeutujia.

 5. Ruotsin suuri ongelma on, että Muhammed, Ahmed, Mustafa ym ja mellakka-öljy ovat huono yhdistelmä. EIkä se hyvää tee Etelä-Euroopan sankareillekaan.

 6. Olisi ruotsalaiset jääneet ilman tätäkin jännää uutta harrastusta jos maassa ei olisi harrastettu tuota värisevää moku ja feministi politiikkaa!

 7. Toivottavasti jekkuilijat ottavat matkaansa jonkun femakkopoliitikon. Vähintään kilsan verran riiputusta sopisi hyvin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.