Tusentals illegala migranter planerar massflyttning till Sverige?

13

Vad är det som händer? Tusentals illegala migranter planerar en gruppvandring från Finland till Sverige?

 

Kuvakaappaus 2017-08-11 00-36-46

 

Han som skrev den här artikeln är en skribent som fått mycket uppmärksamhet i median, med namn Nuor Dawood som kom illegalt till Finland.

Menas med det här att i Finland finns det ett större antal illegala som planerar att gruppvandra från Finland till Sverige. Enligt Nuor skall de flytta fotvandrande över gränsen, så det ända logiska platsen blir från Torneå till Haparanda.

Om det stämmer lovar Pt-media att gå och dela farvälskaffe till dem som kommer att flytta till Sverige.

 

Kuvakaappaus 2017-08-11 12-55-38

 

 

Advertisements

13 thoughts on “Tusentals illegala migranter planerar massflyttning till Sverige?

  1. NEJ TACK! ABSOLUTELY NOT! Om det inte finns asylskäl i Finland finns det inte heller asylskäl i Sverige. Sverige har redan massor av afghaner som skall utvisas pga att de inte har flyktingstatus enligt FN.

  2. Mitäs menit varoittamaan ruotsalaisia. Nyt ne vielä ehtii asentaa rajalle pyöröoven.

  3. Sveriges myndigheter organiserade tågresor till Haparanda i 2015 i stället av undersökningar på de 30.000 papperlösa muslimerna. Många var soldater och krigskriminell. Finland behöver inte ta ansvar för dem!

  4. Ainoa järkevä on pistää kaikki rajat kiinni aloittaen Suomen, Venäjän, Ruotsin, Baltian, Norjan ja Tanskan väliltä ja sen jälkeen kukin keskittyy heittämään ulos kotimaihinsa niitä joita ei haluta pitää. Passikontriollit tiukaksi, viisumit takaisin ja rikolliset ulos.

  5. Stäng alla gränser, återinför visumtvång och kasta ut de som är illegala eller inte sköter sig.

  6. Mitä ylipäätään tekevät afgaaninuorukaiset Pohjolassa? Keräävät rahoja, perustavat maansa ylivoimaisesti tuottavimmalle vientituotteelle (=kannabis) verkostoja. Niin, pitää olla pilvessä, että näitä nykyisiä päättäjiä äänestäisi..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.