RHC:ssä lietsotaan taas pyhää vihaa suomalaisia kohtaan

12

Vanha tuttumme Nuor Dawood lietsoo taas RHC:ssä pyhää vihaa suomalaisia kohtaan ja joukkoon yhtyy muutkin sotaa, vainoa ja kidusta paenneet.

 

Kuvakaappaus 2017-08-12 14-16-56

 

Poliisi siis pyysi arabeja siirtymään ja Dawoodin mielestä tämä oli rasismia. Dawood yritti röyhkeään arabitapaan kyseenalaistaa suomalaisen poliisin toimen. Poliisi ei osannut kunnolla englantia ja sanoi tämän Dawoodin kuvaamassa filmissä. Varsinaisesti mitään muuta ei tapahdu.

Dawood jakaa kuvaamansa filmin RHC:ssä ja siitähän riemu repeää.

 

Kuvakaappaus 2017-08-12 14-04-59

Koko sotapakolaisten kenttäpuolustus arabivahvistuksilla alkaa haukkumaan suomalaisia. Pyhällä oikeutetulla vihalla ei ole mitään rajaa.

Advertisements

13 thoughts on “RHC:ssä lietsotaan taas pyhää vihaa suomalaisia kohtaan

 1. Suokaa anteeksi kielenkäyttöni, mutta voi vittu mitä ruikutusta. Jotenkin luulen, että jos itse muuttaisin toiseen maahan, varsinkin jos olisin siellä pakolaisena, osoittaisin kunnioitusta isäntämaalle enkä käyttäisi kaikkea energiaani rasismi-ininään. Mutta herrakansalla on nähtävästi toisenlaiset elkeet.

 2. Noi ei ymmärrä mitään muuta kuin perseellepotkimista. Säälittäviä rintamakarkureita. Poliisi voisi jatkossa inisiöitä kaasuttaa, antaa virtaa tai kylmästi ampua noi paskat.
  En voi tuntea minkäänlaista myötätuntoa tuollaisia raukkoja kohtaan. Jätkät livistäneet velvollisuuksiaan tänne perseilemään.

 3. Ihan oikeasti nyt! Vittuako tänne Suomeen tullaan vinkumaan, että tämä maa on rasistinen. Jos meno ei miellytä, niin painukaa vinkuvonkut helvettiin täältä! Menkää takaisin siihen paskastaniaan mistä tulettekin.

 4. There is no bigger racism as laying and cheating muslims racism .

 5. Näille seitsemännen vuosisadan sisäsiittoisille sivistymättömille lukutaidottomille barbaari vuohennu$$ijoille ei ole tilaa Euroopassa, menkööt takaisin mistä tulivat paimentamaan vuohiaan.

  1. Joe, sallinet että lainaan ilmaisuasi vaikka käännettynä englanniksi? Toi oli niin hyvin kirjoitettu että huutonaurut päälle!

 6. Tulen pakoon sotaa,vainoa ja nälkää.Kun saavun maahan alan esittämään vaatimuksia,raiskaan ja ahdistelen naisia ja vähän ryöstelen sekä pahoinpitelen.Ruoka on perseestä ja kelpaa ainoastaan koirille.Kuka käyttäytyy noin? Ei ainakaan ihminen.

  Nuo on sikoja.18 vuotta sitten kun noiden eli lähi-idän toivojen siis muslimien kanssa joutui ensimäisen kerran tekemisiin huomasin jo noiden törkeät tavat.Viime vuosina käytös on vaan pahentunut ja se johtuu siittä että niitä on maassa enemmän.Tuo porukka käyttäytyy sitä röyhkeämmin mitä enemmän niitä on.Aivan kuin lauma eläimet.

  Täällä lässytetään vuoropuhelusta noiden kanssa jotka kantaväestöä pitää vääräuskoisina ja näin ollen ihmissaastana.Tätä kun ei noi suomen päättäjät/suvaitsevaisto idiootit ymmärrä.

  Minulle riittää!Liityn ensimmäisenä häätämiskomppaniaan kun sellainen perustetaan.

  1. Älä viitsi loukata sikoja: ne ovat älykkäitä ja siistejä eläimiä, aivan toisin kuin nuo maahantunkeutujat.

 7. Kukaan ei pidättele täällä, ei suvakkia eikä kunniakansalaista. Vittuun vaan jos ei kelpaa. Oikeastaan, lähtekää vittuun, kelpasi tai ei.

 8. Ja vaikka teitä meno täällä miellyttäisikin niin painukaa silti takaisin sinne mistä tulitte. MEITÄ ei miellytä teidän naamanne, oleskelunne ja löhöämisenne täällä ja vihaamme joka euroa jotka kulutetaan teihin, kiittämättömiin paskiaisiin.

 9. When and If you are ar you maybe danger to security, no police need to explain any shit to you at all !!!
  When they say go you must get lost or will be moved away!!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.