Mainokset

Suomi 100-toimikunta epäsi avustuksia useilta Suomen historiaan liittyviltä hankkeilta

DGdVrqCWAAA0Flu

 

Suomi 100-rahaa jaetaan siten kuin koko ajatuksen perimäinen idea olisi tehdä naurunalaiseksi koko juhlavuosi. Mikä luultavasti onkin perimäinen idea, joka tulee mieleen kun katsoo keitä istuu Suomi 100-hallituksen kokoonpanossa.

Paleface tuli tunnetuksi muutama vuosi sitten kun hän haukkui Mannerheimia sotarikolliseksi ja vaati Mannerheimin patsaan poistamista Helsingin keskustasta. Palefacen eli Miettisen mukaan Mannerheimin patsas Helsingin keskustassa on sama asia kuin Radovan Karadzicin patsas Serbiassa. Karadzic oli Jugoslavian hajoamisen jälkeen Serbian kansallismielinen johtaja ja hänen joukkonsa tappoivat tuhansia ihmisiä mm. Srebrenican kansanmurhassa 1995. Lisäksi hän laittoi pystyyn muslimien systemaattisen vainon.

Tätä taustaa vasten ei ole yhtään ihmettelemistä kun Suomi 100 teki kielteisin päätöksen kun Maskun kunta haki Mannerheim-ristin ritareiden muistoksi perustetun Askaisten Ritaripuiston 10-vuotisjuhlan kahvitilaisuuteen 2 000 euroa.

Niin ikään toimikunta räppäri-Miettisen johdolla epäsi tuen Kotkaniemi-säätiön P.E Svinhufvudin kotimuseon kehittämiseen. Svinhufvud taas oli Suomen itsenäisyyden alun ehkä yksi merkittävimpiä henkilöitä ja hankkeella olisi tehty tutuksi Svinhufvudin elämäntyötä Venäjästä irtautumisen ja Suomen itsenäistymisen hyväksi.

Sen sijaan toimikunta on tukenut sellaisia hankkeita kuin ”koodaribussi afrikkaan”, jolle myönnettiin 30 000 euroa. Bussi ikäänkuin ajelee ympäri Afrikkaa ja opettaa luku- ja kirjoitustaidottomille afrikaanoille ”koodaamista”. Ihan kuin koodaaminen olisi jokin sellainen arkitoimi, jota afrikaanot oppivat simsalabim tuosta vain, kun eivät osaa edes kaivoa kaivaa. Lisäksi feministien juhliin on annettu rahaa.

Näin ollen koko Suomi 100-hanke joutuu hyvin outoon valoon, ainakin siitä selviää, että räppäri-Miettisen johdolla tuetaan omia asioita lähellä olevia juttuja.

Mainokset

34 Comments on Suomi 100-toimikunta epäsi avustuksia useilta Suomen historiaan liittyviltä hankkeilta

 1. kommentoija3 // 12/08/2017 15:17 // Vastaus

  Karseaa kun kommarit tuolla hääräävät.

  Tykkää

  • Ikävä Gaddafia ja Saddamia... // 12/08/2017 20:24 // Vastaus

   Suomen Surkein räppäri vain kerjää huomiota, kun ei osaa muuta. Faijansa pankinjohtaja ja koettaa epätoivoisesti esiintyä pienten ihmisten puolestapuhujana. Läpinäkyvää.

   Tykkää

   • Ikävä Gaddafia ja Saddamia... // 13/08/2017 07:26 // Vastaus

    Muuten, kun kuulin tästä porukasta, joka istuu juhlia järkkäämässä, niin arvasin heti, että tarkoitus onkin häpäistä Suomi ja sen historia. Tähän kulttuurimarxismin löyhkään sopii hyvin myös jauhonaama räppäri.
    Postilaitoshan osoitti liiketoimissaan neroutensa myös päättämällä, että Suomen suurimmaksi historian hahmoksi äänestetty Mannerheim ei ansaitse edes omaa postimerkkiä itsenäisen Suomen 100 -vuotisen ja hänen 150 -vuotisen syntymänsä kunniaksi. Voiko olla kuvottavampaa nk. liikelaitosta?

    Tykkää

 2. Puosuvaari // 12/08/2017 15:38 // Vastaus

  Totuus on taruakin julmempi, Afrikan koodaribussin (30.000 €) lisäksi löytyy virallisesta listasta tukea 80.000 € Shortcut Labille (”uusia teitä integraatioon..”), StartUp Refugees 150.000,- € eli tämä miehille (nämä pakolaiset kun ovat pääasiassa nuoria miehiä), joita edes oman maan, perheen, kodin ja kansakunnan puolustaminen ei ole kiinnostanut tosi paikan hetkellä.
  Miten Suomen verellä puolustettua itsenäisyyttä voidaan juhlistaa käpykaartilaisten palkitsemisella? Äly on jättänyt ja Ruotsin tauti tarttunut – näköjään…

  Tykkää

  • - Soomepois Eestist - // 12/08/2017 19:50 // Vastaus

   Tämän Startup Refugees & kaarnalaiva tempauksen ansiosta vein kaikki Madventures DVD:t divariin (en sentään vaihtanut homopornoon) ja laitoin Rantalan/Milonoffin ehdottomaan boikottin. Jos heidän pärstänsä ilmaantuu töllöön => kanava vaihtuu erittäin nopeasti.

   Gimme ya wallet! Yeah right, nyrkistä kyllä saatte tai potkut haaroväliin! Ovat kyllä ”Kalpeanaaman” kanssa sellaisia shampanja-sosialisteja jotta huhhuh potenssiin kaksi….

   Liked by 1 henkilö

   • Saman olen tehnyt – kun jommankumman kasvot näkyy tv:ssä niin kanava vaihtuu salamannopeasti. Ja Madventures oli vielä aikanaan olevinaan niin hyvä..

    Tykkää

 3. Harjoitus tekee mestaajan // 12/08/2017 15:53 // Vastaus

  Onko suomalaisessa yhteiskunnassa tehty vallankaappaus vai onko itsenäisyys myyty?
  Sipilä, Orpo, Soini tai viimeistään Nerg tietänee taustat ja missä vallankaappaajat hääräilee kun matut määräilee…

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 12/08/2017 21:55 // Vastaus

   Eiköhän tässäkin maksella Haloskan 12 presidenttivuoden laskuja, kuten matuinvaasiossa ja niin monessa muussa asiassa, jotka meillä tehdään itsetarkoituksellisesti niin, että niistä on Suomen kansalle ja valtakunnalle mahdollisimman suurta haittaa.

   Tykkää

 4. Puosuvaari // 12/08/2017 16:06 // Vastaus

  Jopa VAUVA -lehdessä ollaan äimänkäkenä näistä ”tulonsiirroista”:
  http://www.vauva.fi/keskustelu/2944492/kuka-paatti-suomi-100-rahat-moni-aihepiirin-juttu-ei-saanut-mutta
  Eli olisiko sittenkin mahdollisuus toivoa parempaa päätäntäkykyä ja tulevaisuutta tulevilta sukupolvilta..?

  Tykkää

 5. Nimetön // 12/08/2017 17:31 // Vastaus

  Taisipa siellä olla sellainenkin viritelmä jossa paleface neekereiden kanssa kierteli ympäri afrikkaa räpäten…Kiva lomamatka varmaan.Mukava tapa pestä siinä samalla itselleenkin vähän Suomi 100 rahaa.

  Tykkää

 6. veteraanin poika // 12/08/2017 17:45 // Vastaus

  Sitten ihmetellään miksi kansa polttaa päreensä. Ihan tarkoituksenhakuiselta vaikuttaa ja mikä taho on tämän takana.Vai ovatko päättäjät jo näin pihalla todellisuudesta. Hävettää oikeasti olla suomalainen kun tämä paska sallitaan. Nyky ilmiö että nämä kommunistit ja vihervasemmisto porukat ivaavat piilovittuluna jatkuvasti suomen itsenäisyyden ja oman osansa saavat nuoruutensa sodassa meneettäneet veteraanit. mm.YLE on kunnostutunut sallimalla nämä naamansavääntäjät tulla verovaroin julkisuuteen ja suoltamaan tätä sontaa tuutin täydeltä.

  Tykkää

  • Stulex Abido // 12/08/2017 18:21 // Vastaus

   Sanonpa vaan yhden asian. Tai kaks.

   Äänestäkää nyt perkele soikoon ens kerralla ja siitä hamaan tappiin Halla-Ahon persuja…. se on ainoa lääke tähän suvaco-stallari tautiin mikä on syöpynyt syvälle virallisen Suomen kamareihin.

   Ja jos ei ole täydellinen ja virheetön tuo persutkaan niin ainoa todellinen vaihtoehto ja toivo se valitettavasti on.

   Seuraava ainoa vaihtoehto on sellainen mistä ei ääneen voi puhua ja mikä ei kuulu sivistyneen ihmisen keinovalikoimaan.

   Tykkää

 7. Stulex Abido // 12/08/2017 18:16 // Vastaus

  Toi Karri kusipää vihermarxilaisine kommarikavereineen on onnistunut totaalisesti pilaamaan kaiken ilon ja ylpeyden Suomen 100 vuotisjuhlasta.

  Ainoa mitä tuo vähämielinen mulkku on saanut aikaan on mielipaha, eripura, vastakkainasettelu ja vihan tunne.

  Jos virallinen Suomi on tänä päivänä KarrikusipääKalpeanaaman linjoilla niin eipä ole minun Suomeni se Suomi. Minä juhlin omaa Suomeani ilman virallista viherstalinististä virallista eu-perseennuolija-suomaliaa.

  Ja minun juhlissa ei ole tilaa noille suvaco-stallareille.

  Tykkää

 8. Jarppa // 12/08/2017 18:20 // Vastaus

  Ei Marskinritarit noita mulkjuja tarvitse. Aikansa kovimpia poikia. Matut ovat olemattomia paperia niiden poikien rinnalla. Vituttaa toki toi vähättely. Koodaribussi, kiss my ass. Täyttä paskaa.

  Tykkää

 9. Örkit // 12/08/2017 18:29 // Vastaus

  Kaikki ihme tyypit sitä pääsee julkisuuteen nykyään kunhan vaan tarpeeksi suoltaa multikultipaskaa.

  Tykkää

 10. ersufani // 12/08/2017 18:51 // Vastaus

  70-luvulla oli ituhippi-narkistikommarivassariäpärät suuressa huudossa ja jos siulloin vähänkään arvostelit niiden aivopieruja, olit heti neuvostovastainen joka oli tosi paha juttu silloin. Sieltä kumpuaa sellaisia nimiä kuin Tavja Halonen, Erkki Tuomioja, Jörn Donner ja vakka ketä. Tuo klikki pääsi ääneen parikyppisinä ja sitä tietä valtaan, sta-tavja kaikesta psimmälle.

  Neuvostoliitto hajosi ja vassareiltä hävisi pohja ideologiallen ja saivat osakseen kovaa vittuilua. Pelastaakseen kasvonsa alkoi vihreä aate jyllätä ja vanhat vassarit meni sinne, samalla alkoi hajonneesta neuvostoliitosta tulla ekoja somppuja suomeen. Koivisto viisaasti koitti estää mutta vanhat kommarikätyrit osas pelin ja pää saatiin auki. Nyt kysytäät oletko rasisti jos arvostelet ja kaikki kustaan pienen joukon unelmien tähden.

  Tähän ei auta kuin vallankumoius muta helpompaa olis jos oikeasti porukka vaivautuis äänestämään. Huhtasaari ekalla kierroksella läpi ja halla-aho pääministeriksi niin sillä vältytään sisällissodalta tulevaisuudessa.

  Tykkää

 11. Sietää olla tarkkana // 12/08/2017 18:55 // Vastaus

  Joku piru vielä paskakasan penkoo ajan kanssa. Paljonko tuli kanavoitua itselle ja paljonko kavereille? Vaikuttaa niin häpeämättömältä. Voiko naama valahtaa valkoisemmaksi? Toivotaan.

  Tykkää

 12. Suomi Finland // 12/08/2017 19:00 // Vastaus

  Koodaribussi ja lähdekoodit

  10 print ”Oh fuck”
  20 goto 10

  Tykkää

 13. Jaakko Uotila // 12/08/2017 19:33 // Vastaus

  Imekää mikkiä

  Tykkää

 14. DUMARI // 12/08/2017 19:51 // Vastaus

  Koodaribussi alkueläimille, luku- ja kirjoitustaidottomille. Jotkut pitää hauskaa noillakin rahoilla.

  Tykkää

 15. Henkilöt jotka rahoja jakelivat oli kommunisti, väärä profeetta ja Mamu, joten ei ihme, mihin kohteisiin rahat laitettiin. Tämä konnalauma on suurituloisia, joten voisivat kustantaa Afrikkaan lähetetyt rahat omasta pussista.

  Tykkää

 16. paleface ei jaa yhtäkään apurahaa. Täyttä roskaa koko juttu.

  Tykkää

 17. Kuinka v*tussa ne päättää edes mistään kun pankinjohtajan poikakin on poissa 95% kokouksista?

  Tykkää

 18. luolamies // 13/08/2017 01:07 // Vastaus

  V.tuttaa eikö olisi jo aika ruveta toimiin paska tunkea viemäriin.

  Tykkää

  • Ikävä Gaddafia ja Saddamia... // 13/08/2017 07:34 // Vastaus

   Jos ei, ja toivottavasti ei, lähdetä ulkoparlamentarismin tielle, niin nyt pitää vain muistaa äänestää joka ainoissa vaaleissa Aitopersuja Halliksen porukoita. Jos PS saadaan valtaan kuin Unkarin Fidesz, alkaa muutos suomalaisten hyväksi, ei afrikkalaisten, etelä-amerikkalaisten tai aasialaisten tai erikoisviiteryhmien hyväksi. Punanoita Haloska teki niin hirveän määrän ddr-henkistä myyräntyötä, että sen korjaaminen tulee vaatimaan monet vaalit.

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 13/08/2017 19:00 // Vastaus

    Niinpä. Eikä tämän toteuttamiseen tarvita mitään muuta kuin että jokainen äänestyskelpoinen suomalainen, joka kokee nykytilanteeseen tarvittavan totaalisen poliittisen suunnanmuutoksen nostaa vain perseensä penkistä seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestääkseen Jussi Halla-ahon Perussuomalaisia.

    Ei sen enempää. Ei kai voi olla ylivoimaista?

    Tykkää

 19. Nimetön // 13/08/2017 09:38 // Vastaus

  tässä näkee näiden kommunistien ideologian.mitä vanhemmat ensin sitä lapset perässä.eipä jakaisvat rahoja jos ei meidän isät olisi omalla verellään pitäneet suomea itsenäisenä valtiona!

  Tykkää

 20. Miten voi olla mahdollista että rahaa on annettu äärivasemmistolle jotka ovat terrorisoineet mm..Suomen itsenäisyysjuhlia. Nyt he jatkavat tätä samaa linjaa tämän toimikunnan varjolla..Valkonaama etunenässä..herra jonka kaverit mm..murhaavat vanhuksia…

  Tykkää

 21. Tuolle pallinaamalle ainoa oikea paikka on montun reunalla.

  Tykkää

 22. Se on muuten älykkään näköinen tuo Palevase. Seköhän teki Arhinmäkeen vaikutuksen?

  Liked by 1 henkilö

 23. Löysää rahaa tuntuu olevan yllinkyllin jos tällaiseen paskaan löytyy miljoonia, vai mitä orpo.
  Sitten vittumainen virne naamalla kerrotaan ettei liikkumavaraa ole valtio budjetissa mm. vanhustenhoitoon ym. Sanni ministeri saa taasen monikultturisuuden suohon avokätisesti miljoonansa.

  Tykkää

 24. jari nyyssölä // 14/08/2017 07:10 // Vastaus

  eiks tää paleface ole itse mukana jotenki tässä koodaribussi jutussa ,Eikö tässä ole joku ristiriita mihin rahoja jakelee.Saako sitä edes lain mukaan itse jakaa missä on mukana.

  Tykkää

 25. Tai Gollum // 14/08/2017 11:02 // Vastaus

  Kysy mielummin MITÄ kamera kuvaa? No melkein läpinäkyvää olmi- hirviötä jostakin kauhuleffasta.

  Tykkää

 26. Anonyymi // 14/08/2017 12:11 // Vastaus

  Onpa hauska nähdä, onko tämä Suomi 100 vuotta -hallitus Linnan juhlissa joulukuussa. Inhoan väkivaltaa, mutta määrätyissä tapauksissa se voisi olla enemmän kuin paikallaan eli joku voisi kyllä Itsenäisyyspäivän juhlien jatkoilla tirvaista määrättyjä isänmaan pettureita turpaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: