Arabien joukkomuutto Ruotsiin tapahtunee 12. syyskuuta

0

Näyttäisi siltä, että massamuutto Ruotsiin on todellakin työn alla. Useista arabilähteistä on vahvistettu, että syyskuun 12. päiväksi on suunnitteilla jonkinlainen massamarssi Suomesta Ruotsiin. Lisäksi RHC:ssä laittomat arabit järjestelevät muuttotapahtumaa.

Muuton motiiviksi kerrotaan se, että Suomi antaa kielteisiä turvapaikkapäätöksiä ja yhä useampi muslimiarabi on menettänyt toivonsa saada Suomesta ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa.

Nuor Dawood ja monet arabit jakavat nyt seuraavanlaista mainosta:

 

20770234_336283453486638_7765213491124316730_n.jpg
Massamuutto Ruotsiin 12. syyskuuta.

 

Miten muutto tulee konkreettisesti tapahtumaan, sitä en tiedä. Jos kyseessä on jalkamarssi, kuten kerrotaan, silloin se tapahtuu Torniosta Haaparantaan. Mitä arabit sen jälkeen aikovat, on arvoitus. Hakevatko he turvapaikkaa Haaparannasta? Vaiko jatkavatko matkaa edelleen Tukholmaan tai Malmöön.

Nyt kaikki yhteisöt pieni varaus asian tiimoille. Jos tosiaan on niin, että arabiinot aikovat poistua joukoittain Suomesta niin heitä pitää olla Torniossa saattamassa matkaan. Tällä hetkellä on kaksi saattamisvaihtoehtoa: joko heidät buuataan rajan yli tai tarjoillaan kahvia ja pullaa.

50 thoughts on “Arabien joukkomuutto Ruotsiin tapahtunee 12. syyskuuta

  1. Ainuttakaan läpsyttelijää ei ole näkynyt menossa takaisin Ruotsiin eilen eikä tänään valitettavsati.
   Uskoinkin tuon jutun olevan liian hyvä ollakseen totta.Arapit ja muut maahantunkeutuneet ei Suomesta lähe kulumallakaan.

  1. 9/11 on tosiaan muslimeille ”voiton päivä” jota he juhlivat kuffarin laskuun ennenkuin toteuttavat seuraavan joukkomurhan.
   Jos myös 9/12 on juhlapäivä niin kyllä arabiino jaksaa juhlia pitempäänkin.
   Joukkomuuttohan näiltä paskahanhilta sujuu, toistaiseksi suunta on ollut väärä.
   Joten: jalla jalla ja jalkaa toisen eteen ja antaa läpyttää…

 1. Tässä olisi jollekin vielä pieni mahdollisuus tehdä bisnestäkin. Joku voisi kaupata kumiveneitä Torniojoen ylitykseen dramatiikkaa lisäämään.

  1. Sääli että ne Venäjältä tuodut Ladat ja Volgat kerittiin huutokaupata. Olisipa ollut komeata Ali Hassanin karauttaa Volgalla Ruotsiin ja vaikkapa kunkunlinnan eteen!

   1. Paljon mielenkiintosempaa ois tyrkätä ne kumiveneillä matkaan vaasasta. Näyttää vaan että ruotsi on tuollapäin.

 2. Ainiin, mitäs nyt tehdään sille 5,3 miljoonan euron lisärahalle jotka otettiin vanhuksilta, opiskelijoilta ja lapsiperheiltä joka piti antaa laittomille koska ne ovat nii ihanii? Otammeko ne rahat takaisin vai annammeko ne noille Ruotsiin ns kivaksi starttirahaksi? Kalja on Ruotsissakin kallista.

  1. Se 5,3 Me on taskurahaosuus. Jos lähtijöitä alkaisi oikeasti löytymään, puhuttaisiin nopeasti sadoista miljoonista. Silloin ei auttaisi kuin lisätä Tornion-junaan yksi vaunu rahoille – pois ei voi ottaa, koska veronmaksajan kuuluu tässä sirkuksessa hävitä aina.

  2. No se 5,3 miljoonaa jaetaan lähtijöiden kesken Torniossa 5/9.
   Kyllä suomelaiset osaa näille rahan kierrättää,sitä ei tarvitse
   yhtään epäillä.

 3. Olen edelleen sitä mieltä, että joku kusetus ja vedätys tähän kätkeytyy. Vaikka onhan Ruotsissa jo valmiit autonpolttolähiöt, joissa voisi olla kuin kotonaan, mutta toisten rahoilla – Suomessa täytyisi jaksaa vielä karkottaa viimeiset kantikset omilta alueilta ja organisoida huumekauppa ja reviiritaistelut. Pengerkadun yliajajakin mentiin heti ottamaan kiinni, kun Rinkebyssä olisi korkeintaan poltettu poliisien auto, eikä suomalaisille festareille ole onnistuttu organisoimaan geelitukkien kähmintärinkejä.

  Mutta en usko ennen kuin näen ja onnittelen ruotsalaisia vasta marssijoiden siirryttyä Ruotsiin.

 4. Se lisäraha tullaan antamaan mahdollisille lähtijöille ns. ”eväs-rahaksi”…vähän niin kuin lähtiäisiksi. Jos ne rahat eivät riitä niin eiköhän Orpo tee pienen lisäbudjetin…;)

 5. Nyt pojat treenaamaan että jaksatte kantaa kunniakansalaisten laukkuja kun on lähdön aika.

 6. Uskon tuon sitten kun näen.Ei noiden kaikesta valehtelevien loisivien arabipaskojen puheilla ole mitään arvoa koskaan.Teot ratkaisevat.

 7. Porukkaa tuli 40.000 – muutama tuhat on häipynyt ja koko ajan tulee lisää. Kun Olympia-stadiollinen saadaan kuukaudessa ulos on jotain todellista saavutettu. Tämäkin kuitenkin hyvä, lähden saattelemaan,

  1. Noin seitsemäntuhatta nykytahdilla tulee vuodessa. Plus ”perheen”yhdistämiset, viidestä kymmeneen yhtä kohti. Nykyisellä lisääntymistahdillaan ei kauaa kulu ennenkuin suomalaiset ovat vähemmistö. Muutamassa sukupolvessa sen saavuttavat. Silloin kun ovat tasoissa lukumäärältään, siitä seuraava sukupolvi sitten onkin moninkertainen suomalaisiin verrattuna koska se lisääntyminen.

 8. Toivon että hanke toteutuu mitä laajimmissa määrin. Mutta kun tietää arabiinojen kierouden ja uhriutumisen olevan kulttuurinen ominaisuus niin valistunut veikkaukseni on että, tämä on bluffia ja säälipisteiden keruuta. Jos 4 tyyppiä lähtee itkevine saattajineen saadaan Outi Popin ja muiden pököpäiden toimesta jonkinlainen medianäkyvyys ja siinä kaikki. Kuka kustantaa menomatkan Tornioon ? Homma tyssää jo siihen kun se ei liene ilmaista vaikka nyt pitäisi.

  1. Valti niiden matkan Torniosta eteläänkin kustansi toissasyksynä.
   Mutta se nyt taitaa olla niitä pienimpiä kustannuksia mitä nuista on tullut.

 9. Muslimit tuntien toi on hämäystä, saavat Tornioon ja Haaparantaan poliisien lisävahvistuksia ja samaan aikaan Trelleborgiin, Vaasaan ja Maarianhaminaan lonnii 30 tuhatta mutanaamaa =)

 10. Saisko joku näppärä virkamies tai hakkeri poistettua noiden tiedot dublin-järjestelmästä jos oikeasti lähtevät? Voisivat sanoa tulleensa Kemiin jäniksenä rahtilaivassa ja rajan yli salaa Ruotsiin. Suomessaolosta ei jäisi todistamaan muu kuin valokuva puurolautasen kanssa naama rutussa Paavon plokiin. Tuolla tavalla riski Suomeen paluusta olisi minimissään ja jäisi kaikille hyvä mieli.

 11. Mitä Ruotsi näille tekee kun jo kerran tänne lähetti?

  Epäilen kyllä vahvasti että tämä on arabeille tyypillistä taqyiaa ja säälipisteiden keruuta.

 12. Turhaan nuo viivyttelevät. Nyt on vielä kesäsäätä jäljellä, ja paljon mukavempi tallustella kuin syyssateissa. Lisäksi jokainen viivytelty päivä maksaa suomalaiselle veronmaksajalle.

  1. Syyskuun sossurahat tulevat aikalailla sopivasti siinä 12 päivä, muutama toimintatonni on kiva olla taskussa kun mennään Svärjeen dokaa ja panee! Nyt jos haluaa sexual emergency puskarakkautta pitää tosin muistaa ostaa lämpimät adidasvermeet sillä pohjoisessa tulee helposti syyskuussa vilu ja vitun länsimaiset huoratkaan ei enää keikistele minihameissa iltaisin.

 13. Onko Jumala sittenkin olemassa?! Jos on, niin rajalle voisi pystyttää konserttilavan ja Allahin kokoiset ämyrit huutamaan toivekappaleita!

 14. Eiköhän RHC saa nuoret miehet jäämään Suomeen ja hallitus lupaa lisää rahaa ja asuntoja. Mutta mielenkiintoista, jos homma toteutuisi olisi mitä Ruotsi tekee?

 15. Kyse lienee taqiyya-operaatiosta. Tarkoitus ei ole Ruotsiin paluu vaan varmistaa pysyminen Suomessa.

  Geelipäät laskenevat sen varaan, että Ruotsi käännyttää heidät takaisin Suomeen. Tämä onnistunee paremmin silloin, kun mennään kerralla suurella joukolla ja ilmoitetaan etukäteen päivämääräkin.

  Operaation avulla geelipäät uskonevat voivansa jäädä Suomeen ja että suomalaiset vihdoinkin antavat heille omat asunnot, autot, sohvat ja johtotason työpaikat. Operaation uskotaan olevan niin tehokas, että suomalaiset antavat periksi. Valtamedia antaa tulitukea operaatiolle.

  Nyt ruotsalaiset ovat saaneet kuukauden aikaa kerätä rohkeutta estää geelipäiden paluu Ruotsiin Suomesta.

  https://yle.fi/uutiset/3-9488110

  1. Suvakeille tuhannen taalan tilaisuus mennä huutamaan Ruotsin rajaviranomaisille:
   ”Rajat ja raajat auki, rajat ovat rasismia!”
   ”Where is muslims money, respect and donkey!”
   ”Asylum, Finland not safe!”

   1. Suvakit eivät tule moittimaan Ruotsin viranomaisia vaan suomalaisia. Avaruusaivokirurgien tyytymättömyys saamaansa palveluun Suomessa osoittaa suvakkien mielestä, kuinka paskoja suomalaiset ovat. Valtamedia toistaa tätä sanomaa viikkokausia.

   2. Ei ruotsissa ole mitään rajaviranomaisia ollut enää pariinkymmeneen vuoteen.Ei ainakaan täällä pohjoisessa.
    Melkonen salapoliisi pitää olla joka yhenki tullimiehen esimerkiksi löytää.

  2. Olisi upeeta saada punapää papitar johtamaan kansaansa, kuten Mooses konsanaan! Ensin rajan yli uhriutumaan ja sitten koko lössi heti takas Tornioon, polvillaan, kyynelehtien ja Suomalaisia rasisteiksi haukkuen. Se yksi pieni lapsi etujonossa, tuhat miestä vuorottelee yhden lapsen kantamista jotta YLEn valokuvaajat saavat hienoja otoksia. Tästä tulee upea spektaakkeli! Parin päivän päästä kaikille turvapaikka, 11 kk takautuvasti maksettu sossuraha, vauhdilla kaikkien asuntojonojen ohi ja Niinistön anteeksipyyntö kymmenen uutisissa. Ensi keväänä 70% noista ovat epäiltynä erinäisistä rikoksista, loput 30% ovat lomailemassa kotimaissaa ja spräädäilevät kovalla duunilla hankkimilla rahoillaan. Näin se menee.

 16. Olisi niin että varusmiehet auttavat (taas) kapsäkkien kantamisessa kun nämä lähtevät sinne mistä ovat tulleetkin ja potku takamukseen, heippahei.

 17. Marjaana(mikäli on jo päässyt lataamosta), outipop ja kumppanit kannustamaan, voisi myös itse liittyä väliaikaisesti heidän porukkaansa. Voi tätä ilon päivää, suomella on vielä tulevaisuutta. Paitsi Kauhavalla kanamunien tuottajat ovat suruissaan kun menekki suorastaan romahtaa. Myös lentävienmattojen idea saa lopullisen päätepisteen. Myös Rantalainen kohtaa vastoinkäymisiä, kaaranvene tuotannon kärsiessä tuotantovaikeuksia työntekijöiden paetessa siirtolaisiksi ruotsiin. No perässä vaan ja telakka pystyyn naapurimaahan, avustukset ovat varmaan vielä ruhtinaallisemmat kuin suomessa tällä valtavan innovatiiviselle idealle ja vientituotteelle.

 18. Suorittanevat ennen lähtöään jonkin suuren terroriteon täällä,joten olisin varuillani.

 19. ”Tällä hetkellä on kaksi saattamisvaihtoehtoa: joko heidät buuataan rajan yli tai tarjoillaan kahvia ja pullaa.”

  Eikö heille pitäisi taputtaa siinä vaiheessa kun menevät rajan yli

 20. En voi ymmärtää tätä asennetta, että sinne vaan Ruotsiin kaikki, ihquu.
  Ettekö te ikinä suunnittele elämäänne saunakaliaa pitemmälle?

  Ruotsi tulee olemaan aina ja iänikuisesti meidän naapuri just niinku Venäjänmaakin.
  Nehän lisääntyy siellä koko ajan jo nyt kuin kanit.

  Kivan perinnön meinaatte jättää poikainpojillenne.

  1. Juuri niin. Ei kannata olla vahingoniloinen naapurille koska se lyö takaisin omaankin maahan ja ehkä suuremmalla teholla kuin mitä alkuperäismatut olisivat saaneet aikaan. Kun tila ja rahat loppuvat alkaa leviäminen joka suuntaan.

   1. Leviäminen tai tarkemmin sanottuna levittäminen alkoi Ruotsista jo 2015 – siksi ”ruotsalaisten” kulkua Suomeen ja toimintaa Suomen maaperällä on tarkkailtava ja rajoitettava.
    Ruotsi voitaneen jo luokitella terroristivaltioksi koska sen maaperältä järjestetään rikollista toimintaa, terroristisia operaatioita tai niiden tukioperaatioita muihin maihin.
    Suomikin on saanut osansa näistä rikoksista ja kaiken lisäksi röyhkeyden huippuna Sellon 5.kolonnan operaation.

    1. No kannattaisiko sitten ihan aikuisten oikeati vähän alkaa miettiä?
     Kannattaisiko?

     Mutta vaan vähän, täsmällisesti ja helevetin nopeesti, koska hiekka loppuu tiimalasista.

     Siinäpä se temppu seisookin ja häntäänsä heiluttaa.
     Liian myöhässä ollaan eikä suurin osa porukasta osaa priorisoida valintojaan saati päättää edes H&M:ssa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.