Charlottesvillessä suuria mielenosoituksia-auto ajoi väkijoukkoon

0
3310
Murhasta kiinniotettu James Fields.

 

Yhdysvalloissa Charlottesvillessä pidettyjen mielenosoitusten yhteydessä henkilöauto ajoi ihmisjoukkoon. Mielenosoitusten järjestäjät ovat valkoihoisia, joista monet kantoivat mm. whitel lives matter-kylttejä. Vastaansa he saivat tietenkin mustaihoiset ja heidän valkoiset wanna-be-mustat huutelemaan mielenosoittajille.

Kuljettajan taustoista ei paljon tiedetä, mutta poliisi otti kiinni 20- vuotiaan James Fieldsin toisen asteen murhasta. Yksi 32-vuotias nainen kuoli yliajossa. Kaupungin pormestari julisti hätätilan kaupunkiin mielenosoitusten takia.

Oheinen kuva on paikanpäältä autoiskusta:

 

10 thoughts on “Charlottesvillessä suuria mielenosoituksia-auto ajoi väkijoukkoon

 1. Tätähän antifa ja muut ihmispaskat ovat koko ajan halunneet – väkivaltaa.

  Ihan selvästi myös täällä Suomessa on yritetty saada muutettua lailliset mielenosoitukset, tai ainakin niiden ilmapiiri väkivaltaisiksi. Niin, että esimerkiksi poliisille ja yleisölle tulee sellainen olo, että milloin tahansa saattaa räjähtää. No, sitä saa, mitä tilaa!

  Ja turha selitellä mitään. Nimenomaan suvaisevaisto on ollut tämän takana länsimaissa.

  Meidän äärirasistien pitää ehdottomasti toimia laillisesti mielenosoituksissa ja muuallakin, kovempien toimien aika ei ole täällä Suomessa vielä lähelläkään, toisin kuin vasemmalla ajatellaan.

 2. Kuski oli vasemmistolainen Trumpin vastustaja. Erehtyi ilmeisesti porukasta ja ajoiomien päälle 🙂

  1. Mikä ihmeen kuski? Eikö tuollakin taas ainakin uutisoinnin mukaan tapahtunut jälleen se kryptinen tapaus, että auto ajoi ihmisten päälle?

   On tämä niin hirveää tämä autojen yhtäkkinen ihmisistä vähääkään piittaamaton käyttäytyminen. Eikö niille autoille voitaisi järjestää jonkinlaisia kursseja, joilla niille opetettaisiin että jokainen ihminen on arvokas eikä sellaisen päälle saa ajaa, vaikka autovaistot siihen miten kehottaisivat?

   Onhan maassamme jo nyt autokouluja; eikö niiden opetusohjelmaan voitaisi siis ottaa näitä asioita, että autot opetettaisiin jo siellä pieninä autokoulunpenkillä istuessaan kunnioittamaan ihmisiä heidän arvoistaan, asenteistaan, uskomuksistaan ja ajotavoistaan riippumatta, sen sijaan että ajaisivat päälle vain siksi että eivät pidä ihmisistä?

   Huonot kokemukset ihmisistä eivät saa olla mikään veruke tuollaiselle autokäyttäytymiselle! Vaikka autolla olisi aikaisemmin ajanut ihminen, joka luistatti kytkimen kahdesti vuodessa rikki ja ajoi moottoritielläkin vain kolmosvaihteella, ei autolla saa olla sellaista illuusiota, että se voisi kuvitella sillä olevan oikeuden voivansa ilmaista ihmisvastaisuuttaan esimerkiksi ajamalla ihmisten päälle jalkakäytävällä tai missään muuallakaan!

   Mihin toimenpiteisiin hallitus aikoo ryhtyä tämän autojen viime aikona käsittämättömiin mittasuhteisiin ilmeisesti Jussi Halla-ahon automobilistisen kiihotuksen kiihottuneeksi kiihottaneen kiihottuneisuuden aikaansaaman autoväkivallan hillitsemiseksi?!

   1. Kyllä siihen autoon varmasti tuli tekninen vika ellei jopa ollut suojaväritetyn koneinsinöörin ”huoltama”.
    Vähintäänkin autossa oli mielenterveysongelma jolla ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa.
    Kyllä nyt autokonsernit pahoittavat mielensä ja vaativat jalankulkijoita irtisanoutumaan autojen alle hyppäämisestä.

 3. ALT-RIGHT järjesti miekkarin ja lupa oli haettu oikeudesta asti. Kaikki meni siihen asti hyvin kunnes poliisi hajoitti mielenilmauksen ja ohjasi sen Antifa ja BLM porukan luo. Voitte arvata kuin siinä sitten kävi. Ei mitään järkeä poliisin puolelta vaikka uskon , että käsky on tullut osavaltion johdosta. Taas saatiin mellakka jonka jälkeen voidaan alkaa miettimään näitten eri liikkeiden kieltoa. Asiat harvoin kieltämällä paranee. Hauskinta seurattavaa on ollut kuitenkin valtamedian uutisointi tapahtuneesta . Ei niitä turhaan valemedioiksi kutsuta 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.