Expressen väittää, että Richardsson kokee systemaattista vainoa suomalaisten taholta

0

Kuvakaappaus 2017-08-13 14-17-26

 

Ruotsin valtamediaa pitää osata lukea, muuten Ruotsista tulevista ”uutisista” saa hyvin valheellisen kuvan. Kaikilla suurimmilla medioilla on oma agendansa, jota tuodaan hyvin selvästi esiin. Expressenin yksiin agendoista kuuluu kirjoittaa suomensuomalaisista siten, että he (me) harrastaisimme systemaattista suomenruotsalaisten sortoa.

Viimeisimpänä esille otetaan vaasalainen estejuoksia Camilla Richardsson, joka Expressenin mukaan saa vastaansa systemaattista vihaa ja vainoa vain siksi, että on suomenruotsalainen.

Expressenin mukaan Richardssonille virtaa suomenkielisiltä maanmiehiltään viha- ja ivaviestejä, joissa haukutaan Richardssonin ruotsin kieltä ja toivotaan, että hän kilpaisi Ruotsin lipun alla. Expresseenin mukaan Richardsson kertoo:

– Asia on niin, että olen suomenruotsalainen, joten minun suomen kieleni on vähän niin ja näin. Osaan kyllä suomea, mutta en mitenkään sujuvasti. Tästä johtuen saan viestejä, joissa minua kehoitetaan kilpailemaan Ruotsin väreissä Suomen sijasta.

Expressen viittaa Iltalehden juttuun, jossa Richardsson kertoo, että hän on saanut peräänsä ahdistelijan. Ahdistelija on kesän aikana lähettänyt Richardssonille kolme kertaa asiattomia viestejä, joissa kehoitetaan opettelemaan parempaa suomea. Richardsson on saanut siis yhdeltä fani-ahdistelijaltaan yhteensä kolme vihaviestiä.

Kolme vihaviestiä yhdeltä ahdistelijalta, mutta kun ruotsalainen lukee Expressenin jutun, saa siitä sellaisen käsityksen, että Richardsson ei Vaasassa voi edes maitokauppaan mennä etteikö kaupan kassa harrastaisi ivallista vihapuhetta. Vihjaa ja ivaa pursuaa postilaatikosta ja puhelimen näyttö vilisee vihaa.

Näin siis toimii aito viha- ja valemedia.

 

6 thoughts on “Expressen väittää, että Richardsson kokee systemaattista vainoa suomalaisten taholta

 1. He ovat uhreja, suomenruotsalaiset osaavat uhriutumisen jalon taidon. Ei siksi että tulisivat tasavertaisiksi kansalaisiksi vaan säilyttääkseen itsensä korkeammalla korokkeella ja nauttiakseen perustuslakiin kirjatun muinaisen erityisaseman etuuksineen. Vihamedia tarttuu näihin uhrisatuiluihin parempien juttujen puutteessa tai kääntääkseen huomion toisaalle, epäolennaiseen.

 2. Kaikki paska maailmassa valkoisen keski-ikäisen suomalaisen ja suomenkielisen heteromiehen syytä.

  Jotta lupaan aina hypätä ilmaan ja painaa peukun peffaan jos joku flirttailee suomalaisen heteromiehen kanssa… siis tai no niin… revin ton ihan omasta päästä, samasta paikasta mistä mun prosenttilaskutaito kumpuaa. Sorry siitä.

 3. Noh Expressen, Aftonbladet, Iltalehti jnejne pellejulkaisut kirjoittavat repäiseviä otsikoita koska jos klikkaat niin selaimessasi ritisee ja rätisee biljoona mainosta jotka kaikki tuovat massii kassaan. Kaikki eivät osaa käyttää mainoksenestoa tai host fileä blokkaamaan paskaa, mutta massat oppivat! Ja sen takia pitää olla entistä raflaavampia otsikoita. Jännä nykyään muuten miten on hyväksyttävää otsikointi kuten ”Onko tässä uusi salarakas?” ”Tekikö pukki huorin?” ”Onko täss neekeri rasisti?” Otsikot esitetään kysymyksinä niin ei tarvitse ola minkäänlaista faktapohjaa =) Mehän vaan kysytään! Onko muslimi valehtelevaa ihmissaastaa? En minä tiedä, kysynpävaaan…

 4. Ei media näitä keksi vaan suorut itse. Muuan TV- julkimo Bettiina S. valitti Ruotsin TVssä kirkkain silmin muutama vuosi sitten miten häntä vainotaan Suomessa. Sain huonon fiiliksen koko akasta sen jälkeen; se kuullosti lähinnä huomion- ja säälin kerjäämiseltä ja varsinkin itsetehostukselta.

  1. Tapauksen ollessa tuore Jussi Halla-aho kommentoi sitä saaneensa itse useita tappouhkauksia, joista yhdestäkään ei ollut tullut itkemään medialle. Saman tien häneen otti yhteyttä valtamedian edustaja tivaten aggressiivisesti mitä uhkauksia muka, missä muka, milloin muka?!

   Halla-aho vastasi ettei ole niitä kotiseinälleen kehystänyt, mutta niitä oli siihen mennessä tullut viisi kappaletta. Jokaisesta hän oli tehnyt rikosilmoituksen Helsingin poliisilaitoksella ja nostanut syytteen laittomasta uhkauksesta Helsingin syyttäjänvirastossa, joten toimittelija voi tarkistaa asian koska tahansa molemmista edelllämainituista.

   Halla-aho kysyi lopuksi, oliko toimittelija tivannut Bettina S.:ltä ja hänen suomenruotsalaisilta kollegattariltaan samalla tavoin heidän uhriutumiskertomustensa todenperäisyyttä, ennen kuin kirjoitti niistä absoluuttisena totuutena?

   Vastaus oli, ettei hänen ollut tarvinnut, koska ei voinut olla pienintäkään epäilystä, etteivätkö ne olisi olleet totta!

   So it goes, sanoi Vonnegut. All animals are equal but some animals are more equal than others, sanoi Orwell. Here we go again, sanoi tätä kaikkea sivusta aina turhautuneempana seuraava kansalainen.

 5. Vilket skit. Är svenskarna totalt galna? Tom.Vasa är en av de svesnkspråkiga kommunerna.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.