Malmön sunnuntaiaamu aloitettiin ammuskelulla 100:n hengen tilaisuudessa

0

004-PPSKOTT19-20170813

 

Malmössa sattui aamutuimaan ammuskelu, jossa ainakin kolme henkilöä sai vakavia ampumahaavoja. Tapahtumat alkoivat klo 05.50 aikaan Rosengårdin kupeessa kun Ystadvägenillä sijaitsevaan kerhotilaan ryntäsi henkilö, joka alkoi ammuskelemaan ympäriinsä. Silminnäkijöiden mukaan ammuskelija huusi ennen ampumista ”Kuka hakkasi veljeni?” ja avasi tulen.

Tiloissa oleskeli tapahtuma-aikaan satakunta henkilöä. Kolme henkilöä sai osumia, joista kaksi vakavempia vammoja. Ampuminen aiheutti luonnollisesti kaaoksen sisätiloissa kun ihmiset etsivät suojaa.

Kerho- tai juhlatila on kunnallinen huoneisto, joka oli vuokrattu afrikkalaisten juhlia varten. Illan ja yön mittaan alueella oli ollut hyvin rauhatonta ja juhliin oli tullut sisälle kutsumattomia vieraita. Näiden ja juhlijoiden välille oli syntynyt riitaa, joka riistäytyi nyrkkitappeluksi. Kutsumattomat vieraat ajettiin joukolla pois paikalta.

 

003-PPSKOTT18-20170813

 

Ampumisen motiivina saattaa siis olla kosto aiemmasta riitelystä. Tapahtuman jälkeen poliisi sulki ison alueen Ystadvägenin ympäristöstä ja tekijää tai tekijöitä yritettiin jälestää poliisikoirilla ja helikopterilla. Poliisi otti kiinni aamun aikaan joitakin henkilöitä tapahtumapaikalta ja sen välittömästä läheisyydestä.

Heti tapahtuman jälkeen myös Malmön sairaalaan laitettiin poliisivartio turvallisuustoimenpiteenä. Poliisin mukaan kyse oli kuitenin rutiinitoimenpide, jollainen toimitetaan tällaisten ampumistapausten yhteydessä.’

Ammuskelu oli Malmön 37. kuluvan vuoden aikana.

 

Kuvakaappaus 2017-08-13 20-08-32

7 thoughts on “Malmön sunnuntaiaamu aloitettiin ammuskelulla 100:n hengen tilaisuudessa

  1. Kätevää. Tarvitsee vain luoda ristiriitatilanteita etnojen välille, niin he alkavat harventaa toisiaan.

  2. Alkaaa muistuttaa amerikan mustien jengien reviirikiistoja. Ruumiita tulee liukuhihnalta ja sivulliset saavat osan.Tuo kuva ei paljon selittelyjä kaipaa, tummahipiäinen niputettu ja poliisilla epätoivoinen ilme naamalla koska poliisijohdolta jyrkkä ohje että näitä kultamunia on käsiteltävä silkkihanskoin. Päivän aloitukseen hyvät naurut kun tämän aamun YLE uutisissa oli joku Ruosin naisfeministiminsteri tarjosi USA:lle apua Pohjois-korean suhteen. Oma takapiha on kuin Belfastissa 70-luvulla ja annetaan ohjeita maailman suurvallalle.

    1. Paras meriitti on jos on lopettanut koulun esim. raskauden takia sanoo:

      Samaa minäkin nauroin ja myötähäpesin lukiessani. Noloa. Mitä luulee Ruotsin ulkoministeri ”Markotti” lukiopohjalta pystyvänsä neuvomaan? Katsoo ilmeisesti olevansa pätevämpi kuin USAn Harvardin Law Schoolin käyneet juristit? Mutta tämähän on tyypillistä sossuskeidaa; hienoja virkoja satelee puoluekirjan ja genusperspektiivin ansiosta mutta pätevyyttä ei kukaan kysy eikä kyseenalaista.

  3. Ei tämäkään ylittänyt hesarin uutiskynnystä. Mtv:n uutisissa sunnuntaina tämä sentaään esiintyi alalsidan uutis-tickerissä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.