Mainokset

Rasmus-rasisminvastusteluyhteisö liekeissä Charlottevillen yliajon takia

 

Rasmus- valtakunnallinen rasisminvastusteluryhmä on liekeissä Yhdysvalloissa tapahtuneen autoiskun ja siinä kuolleen nuoren naisen takia. Jos jotkut höyrypäät ilakoivat muslimien Euroopassa tekemistä terrori-iskuista, niin rasisminvastustelijat ottavat kaiken irti tästä tapahtumasta.

Ryhmän seinälle on tullut kymmeniä päivityksiä, joissa kerrotaan kuinka yliajo oli odotettua, kuinka kristillisten yhteisöjen pitäisi tuomita isku, kuinka uhri oli suomalaisten politiikkojen hahmottelema ”toinen ääripää”, kuinka peliin vedetään Suomen ennesvanhainen lennoston hakaristi-merkki, kuinka uuninluukut kolisevat ja kuinka Jori Eskolin vetelee yhtäläisyysmerkkejä Perussuomalaisten ja Charlottevillen tapahtuman takia.

Jos joku on onnellinen terrori-iskusta, se on rasmus-rasisminvastusteluyhteisö. Tähän loppuun sopisi Ville Rannan legendaarinen piirros maasta verta nuolevasta maahanmuuttokriitikosta muunnelluin tekstein.

Mainokset

17 Comments on Rasmus-rasisminvastusteluyhteisö liekeissä Charlottevillen yliajon takia

 1. Lukihan siellä kanssa, että ihanaa, miten valkoroska on omaksunut parhaimman monikulttuurista? Lukihan?!

  Sitä vartenhan meille tuodaan parempia kulttuureja, että omaksuttais niistä se parhain aines.
  Mitä? Eikö muka? Ootko nyt PT ihan varma?

  No jopas. Aatella!
  On se kumma kun niin tai näin niin ei silti kelpaa. Vidud.

  Tykkää

 2. StalinLenin // 14/08/2017 16:32 // Vastaus

  Kaikki sai kai alkunsa kun Kenraali Leen patsasta oltiin / ollaan siirtämässä pois ja se aiheutti äärioikeiston mielenosoituksen, eikö?
  Seuraavaksi äärioikeiston mielenosoitusta vastustamaan kerättiin mielenosoitus (black lives matter, no racism???) ja kun nämä kokoontuvat lähes vierekkäin oli amerikkalainen unelma valmis.

  Poliisi mokasi, joskin yliajoa ei mikään oikeuta. Mutta kyllä tuolla on riidankylväjiä molemmilla puolella.

  Onko tuo etelävaltioiden kenraali Leen ratsastajapatsas niin rasistinen orjamuistoineen että ko. osavaltion tulee se siirtää? Erittäin tärkeä osa Yhdysvaltojen historiaa, sisällissodan kuuluisa henkilö ja sankari sentään. Vähän kuin Mannerheimin patsas siirrettäisiin pois, eikö? Kotkassa on vielä Leninin patsas, (ja hänen käsi!) pitäisikö siirtää?

  Tykkää

 3. Mitä hittoa te teette Leninin patsaalla? // 14/08/2017 16:48 // Vastaus

  MITÄ?!?! Onko Suomessa Leninin patsas!? Käsi??! OIKEA käsi?! Vasen? Myykää ihmeessä Putinille. Tilalle vaikka Saddam Hussein tai Tsingis Khan. Tai Juha Sipilä? Timo Soini? Niitä voisi sitten kaadella joka viikonloppu.

  Tykkää

 4. Caffè Corretto // 14/08/2017 17:09 // Vastaus

  Vasurit juhlivat kun saivat oman marttyyrin. Harmi heille, että heidän poliittiset päämääränsä eivät kestä sen enempää päivänvaloa, kuin pari päivää sitten.

  Tykkää

 5. Konflikti oli täysin virkavallan järjestämä näytös ottelu. Alt right porukalla oli laillinen mielenosoitus jonka osavaltio yritti estää, ensin se kiellettiin, mutta valkoisten asianajajat nostivat syytteet ja lupa palautettiin. Koska sananvapaus koskee paperilla myös valkoisia eikä heitä voitu estää osoittamasta mieltään, niin valkoiset ohjattiin mielen osoitus paikalle antifan sekä black lives matter yms vastamielenosoittajien vierestä joten konflikti saatiin aikaiseksi ja mielenosoitus keskeytettiin ennen ensimmäistäkään puhetta. Poliisi rupesi surutta kaasuttamaan osallistujia ja käytännössä antoi hiljaisen hyväksynnän vasemmistolaisten väkivallalle. Vasemmistolaiset vastamielenosoittajat olivat aseistautuneet pippurikaasuilla, pesäpallomailoilla, omatekoisilla liekinheittimilla yms. He heittelivät mielenosoittajia lasipulloilla mitkä oli täytetty virtsalla sekä ihmis paskalla, joten ei liene epäselvää miksi homma meni mellakaksi. Ja asiasta on uutisoitu luonnollisesti natsien riehumisena.

  Tykkää

 6. KalleK // 14/08/2017 17:52 // Vastaus

  Että näin.

  ”Uusnatseilla vaikeat ajat – Twitterissä paljastetaan vihakulkueen jäsenistöä, ja potkuja satelee”
  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/uusnatseilla-vaikeat-ajat–twitterissa-paljastetaan-vihakulkueen-jasenistoa–ja-potkuja-satelee/xsCvrWsB

  Tykkää

  • Ikävä Gaddafia ja Saddamia... // 14/08/2017 22:22 // Vastaus

   Ihmettelein itsekin, milloin asian taustat avataan, kun tähän asti on ollut vain sitä yhtä ja samaa punavihreää propagandaa, ihan kaikista valta- eli valhemeedioiden tuuteista. Onneksi totuus tulee esiin joka tapauksessa, vaikka sitten hiukan myöhäänkin.

   Tykkää

 7. Nimetön // 14/08/2017 18:54 // Vastaus

  Mädättäjät ovat itse uhonneet sodalla ja väkivallalla eri mieltä kanssaan olevia jenkeissäkin.Sodissa kuolee joten toivottavasti maistui.Ei mitään sympatiaa uhreja kohtaan.Ei sitten mitään.Tuossakin tapauksessa näkyy eri videoilta missä mädättäjät hakkaavat autoa mailoilla ennen yliajoa joten voivoi..Saivat mitä ansaitsivat.

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 14/08/2017 19:56 // Vastaus

   En toivo ainakaan naisille hengenmenoa vaikka suvakkihörhöjä olisivatkin, mutta pitää tajuta että jos menee suojaväristen ja suvakkifasistien messiin jännää värinää etsimään pesäpallomailojen kera niin voi paska osua tuulettimeen.
   Autokuskista sanon sen verran että ei ole poissuljettu sekään että hän meni shokkiin joutuessaan suvakkifasistien hyökkäyksen kohteeksi ja yritti paniikissa ajaa karkuun mutta joutui silti aggressiivisten suvakkifasistien motittamaksi.

   Tykkää

 8. Marsilaiset hyökkäävät // 14/08/2017 22:27 // Vastaus

  Taas uhkaa maailmaa paha. Onneksi toimittajat ovat paikalla kertomassa, kuka hyvä, kuka paha. Tässä kärvistelty Kiira-myrskyn kourissa, tontilta liki 20 puuta lappeellaan jne – paskaa ja kaikkea korjausta pitkaksi aikaa. Miksei salama iske TV-torneihin ja paskansuoltajien majoihin?

  Tykkää

 9. KalleK // 14/08/2017 23:33 // Vastaus

  Ajatuksia herättävä video. Ilmeet kertovat voimakkaasti epäoikeudenmukaisesta kohtelusta.
  Aivan samoja asioita tapahtuu Jenkeissä kuin täällä Suomessakin. Tämä ilmiö on maailman laajuinen. Eräänlainen herääminen, nousu median valehtelua ja maahanmuuton haittoja vastaan. Murtuuko vanha media vihdoin ja alkaa kertoa totuuden.
  Jokatapauksessa tässä ollaan ajautumassa jonkinlaiseen kriittiseen pisteeseen.

  Tykkää

  • - Soomepois Eestist - // 15/08/2017 14:56 // Vastaus

   KalleK, hyvä ja lyhyt pätkä. Tässä hiukan pidempi analyysi Sargonilta…

   Tykkää

   • KalleK // 15/08/2017 15:36 // Vastaus

    Joo, aika monimutkainen tilanne kun kokonaisjoukossa on joitain äärirasisteja sekä valkoisia vastaa, että mustia vastaan. Tosiasia on kuitenkin se, että kehitysmaalaistaminen sotkee kohdemaan asiat pahasti ja konfliktit ovat väistämättämiä.

    Tykkää

 10. asfbhdfsgf // 14/08/2017 23:44 // Vastaus

  Fasisti läimäytti laukulla autoa ja kuski säpsähti painaen kaasua suruliisin lopputuloksin. http://imgur.com/gallery/61K57

  Tykkää

 11. Mediat unohtavat sen tärkeän asian että tanssiin tarvitaan aina kaksi. Mutta sehän on pääasia että tässäkin päästiin lyömään Trumppia oikealta ja vasemmalta. Kumma ettei paikalla ollutta mustien väkivallalla uhkailevaa järjestöä tuomittu missään mediassa, en ainakaan huomannut vai menikö ohi.Kummaksi on mennyt maailma. Muuten amerikoissa alkaa olla aika vaarallista liikehdintää. Viranomaisilla alkaa olla työ saada pidettyä ohjat käsissä pekästään poliisvoimin. Maaseuduilla on isoja koulutettuka puolisotilaallisia järjestöjä jotka vihaavat liittovaltio ajattelua.

  Tykkää

 12. Patsasta vihaava // 15/08/2017 10:09 // Vastaus

  Turussakin on leninin patsas Taidemuseon mäellä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: