Rasmus-rasisminvastusteluyhteisö liekeissä Charlottevillen yliajon takia

13

 

Rasmus- valtakunnallinen rasisminvastusteluryhmä on liekeissä Yhdysvalloissa tapahtuneen autoiskun ja siinä kuolleen nuoren naisen takia. Jos jotkut höyrypäät ilakoivat muslimien Euroopassa tekemistä terrori-iskuista, niin rasisminvastustelijat ottavat kaiken irti tästä tapahtumasta.

Ryhmän seinälle on tullut kymmeniä päivityksiä, joissa kerrotaan kuinka yliajo oli odotettua, kuinka kristillisten yhteisöjen pitäisi tuomita isku, kuinka uhri oli suomalaisten politiikkojen hahmottelema ”toinen ääripää”, kuinka peliin vedetään Suomen ennesvanhainen lennoston hakaristi-merkki, kuinka uuninluukut kolisevat ja kuinka Jori Eskolin vetelee yhtäläisyysmerkkejä Perussuomalaisten ja Charlottevillen tapahtuman takia.

Jos joku on onnellinen terrori-iskusta, se on rasmus-rasisminvastusteluyhteisö. Tähän loppuun sopisi Ville Rannan legendaarinen piirros maasta verta nuolevasta maahanmuuttokriitikosta muunnelluin tekstein.

Advertisements

17 thoughts on “Rasmus-rasisminvastusteluyhteisö liekeissä Charlottevillen yliajon takia

 1. Lukihan siellä kanssa, että ihanaa, miten valkoroska on omaksunut parhaimman monikulttuurista? Lukihan?!

  Sitä vartenhan meille tuodaan parempia kulttuureja, että omaksuttais niistä se parhain aines.
  Mitä? Eikö muka? Ootko nyt PT ihan varma?

  No jopas. Aatella!
  On se kumma kun niin tai näin niin ei silti kelpaa. Vidud.

 2. Kaikki sai kai alkunsa kun Kenraali Leen patsasta oltiin / ollaan siirtämässä pois ja se aiheutti äärioikeiston mielenosoituksen, eikö?
  Seuraavaksi äärioikeiston mielenosoitusta vastustamaan kerättiin mielenosoitus (black lives matter, no racism???) ja kun nämä kokoontuvat lähes vierekkäin oli amerikkalainen unelma valmis.

  Poliisi mokasi, joskin yliajoa ei mikään oikeuta. Mutta kyllä tuolla on riidankylväjiä molemmilla puolella.

  Onko tuo etelävaltioiden kenraali Leen ratsastajapatsas niin rasistinen orjamuistoineen että ko. osavaltion tulee se siirtää? Erittäin tärkeä osa Yhdysvaltojen historiaa, sisällissodan kuuluisa henkilö ja sankari sentään. Vähän kuin Mannerheimin patsas siirrettäisiin pois, eikö? Kotkassa on vielä Leninin patsas, (ja hänen käsi!) pitäisikö siirtää?

 3. MITÄ?!?! Onko Suomessa Leninin patsas!? Käsi??! OIKEA käsi?! Vasen? Myykää ihmeessä Putinille. Tilalle vaikka Saddam Hussein tai Tsingis Khan. Tai Juha Sipilä? Timo Soini? Niitä voisi sitten kaadella joka viikonloppu.

  1. Onhan Tampereella Lenin-museo Hämeenpuiston varrella, se on maailman ainoa aiheeseen liittyvä museo Venäjän ulkopuollella. Vaikka olen Tampereelta kotoisin nääs, niin olen vain kävellyt tuon paikan ohi, en koskaan käynyt sisällä. Se riittää kun olen lukenut hänestä kertovia historiakirjoja ja muutamia dokumentteja.

   Leninin mausoleumi on sentään Moskovassa.

   https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tampereen-lenin-museon-ovet-kiinni-paivitys-nykyaikaan/5285870#gs.F8vxMrw

 4. Vasurit juhlivat kun saivat oman marttyyrin. Harmi heille, että heidän poliittiset päämääränsä eivät kestä sen enempää päivänvaloa, kuin pari päivää sitten.

 5. Konflikti oli täysin virkavallan järjestämä näytös ottelu. Alt right porukalla oli laillinen mielenosoitus jonka osavaltio yritti estää, ensin se kiellettiin, mutta valkoisten asianajajat nostivat syytteet ja lupa palautettiin. Koska sananvapaus koskee paperilla myös valkoisia eikä heitä voitu estää osoittamasta mieltään, niin valkoiset ohjattiin mielen osoitus paikalle antifan sekä black lives matter yms vastamielenosoittajien vierestä joten konflikti saatiin aikaiseksi ja mielenosoitus keskeytettiin ennen ensimmäistäkään puhetta. Poliisi rupesi surutta kaasuttamaan osallistujia ja käytännössä antoi hiljaisen hyväksynnän vasemmistolaisten väkivallalle. Vasemmistolaiset vastamielenosoittajat olivat aseistautuneet pippurikaasuilla, pesäpallomailoilla, omatekoisilla liekinheittimilla yms. He heittelivät mielenosoittajia lasipulloilla mitkä oli täytetty virtsalla sekä ihmis paskalla, joten ei liene epäselvää miksi homma meni mellakaksi. Ja asiasta on uutisoitu luonnollisesti natsien riehumisena.

  1. Ihmettelein itsekin, milloin asian taustat avataan, kun tähän asti on ollut vain sitä yhtä ja samaa punavihreää propagandaa, ihan kaikista valta- eli valhemeedioiden tuuteista. Onneksi totuus tulee esiin joka tapauksessa, vaikka sitten hiukan myöhäänkin.

 6. Mädättäjät ovat itse uhonneet sodalla ja väkivallalla eri mieltä kanssaan olevia jenkeissäkin.Sodissa kuolee joten toivottavasti maistui.Ei mitään sympatiaa uhreja kohtaan.Ei sitten mitään.Tuossakin tapauksessa näkyy eri videoilta missä mädättäjät hakkaavat autoa mailoilla ennen yliajoa joten voivoi..Saivat mitä ansaitsivat.

  1. En toivo ainakaan naisille hengenmenoa vaikka suvakkihörhöjä olisivatkin, mutta pitää tajuta että jos menee suojaväristen ja suvakkifasistien messiin jännää värinää etsimään pesäpallomailojen kera niin voi paska osua tuulettimeen.
   Autokuskista sanon sen verran että ei ole poissuljettu sekään että hän meni shokkiin joutuessaan suvakkifasistien hyökkäyksen kohteeksi ja yritti paniikissa ajaa karkuun mutta joutui silti aggressiivisten suvakkifasistien motittamaksi.

 7. Taas uhkaa maailmaa paha. Onneksi toimittajat ovat paikalla kertomassa, kuka hyvä, kuka paha. Tässä kärvistelty Kiira-myrskyn kourissa, tontilta liki 20 puuta lappeellaan jne – paskaa ja kaikkea korjausta pitkaksi aikaa. Miksei salama iske TV-torneihin ja paskansuoltajien majoihin?

 8. Ajatuksia herättävä video. Ilmeet kertovat voimakkaasti epäoikeudenmukaisesta kohtelusta.
  Aivan samoja asioita tapahtuu Jenkeissä kuin täällä Suomessakin. Tämä ilmiö on maailman laajuinen. Eräänlainen herääminen, nousu median valehtelua ja maahanmuuton haittoja vastaan. Murtuuko vanha media vihdoin ja alkaa kertoa totuuden.
  Jokatapauksessa tässä ollaan ajautumassa jonkinlaiseen kriittiseen pisteeseen.

  1. KalleK, hyvä ja lyhyt pätkä. Tässä hiukan pidempi analyysi Sargonilta…

   1. Joo, aika monimutkainen tilanne kun kokonaisjoukossa on joitain äärirasisteja sekä valkoisia vastaa, että mustia vastaan. Tosiasia on kuitenkin se, että kehitysmaalaistaminen sotkee kohdemaan asiat pahasti ja konfliktit ovat väistämättämiä.

 9. Mediat unohtavat sen tärkeän asian että tanssiin tarvitaan aina kaksi. Mutta sehän on pääasia että tässäkin päästiin lyömään Trumppia oikealta ja vasemmalta. Kumma ettei paikalla ollutta mustien väkivallalla uhkailevaa järjestöä tuomittu missään mediassa, en ainakaan huomannut vai menikö ohi.Kummaksi on mennyt maailma. Muuten amerikoissa alkaa olla aika vaarallista liikehdintää. Viranomaisilla alkaa olla työ saada pidettyä ohjat käsissä pekästään poliisvoimin. Maaseuduilla on isoja koulutettuka puolisotilaallisia järjestöjä jotka vihaavat liittovaltio ajattelua.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.