Tukholmassa paloi jo toisena yönä peräkkäin kymmeniä autoja

0
680
Beckombergan autotallipaloa.

 

Tukholmassa sytytettiin jo toisena yönä peräkkäin kymmeniä autoja tuleen. Molemmat palot ovat tapahtuneet Bromman alueella.

Viime yönä tuikattiin Beckombergassa Follingbogatanilla autotallillinen autoja tuleen. Palolaitos sai hälytyksen klo 04.45 aikaan. Tuolloin tulessa oli yhdeksän autoa, mutta koska palo oli niin raju, ehti palo levitä muutamiin autoihin, ennenkuin palo saatiin hallintaa. Käytännössä kaikki autotallin autot menivät lunastuskuntoon savu- ja nokivahinkojen takia.

 

5fb1ba42-84a3-4d19-b52a-408cca296e4a.jpg
Ulvsundan palon jälkiä.

 

Toissayönä poltettiin Ulvsundan teollisuusalueella yhdeksän autoa. Palo alkoi aikaisin sunnuntaiaamuna klo 05.19 kun erään autokorjaamon pihalla olleet autot sytytettiin tuleen. Kymmeniä palomiehiä sammutti paloa, sillä oli olemassa suurpalon vaara palon leviämisestä korjaamorakennukseen.

 

Kuvakaappaus 2017-08-14 11-23-42

6 thoughts on “Tukholmassa paloi jo toisena yönä peräkkäin kymmeniä autoja

 1. Ruotsissa sattuu ja tapahtuu. Suomessa ei ole vielä tällaista.

  Tuhotöiden hyvin vähäinen määrä maassamme säilyy, kun huolehditaan siitä, että päättäjinä on ihmisiä, jotka haluavat estää tämän ilmiön rantautumisen meillekin.

  Yksi ääni vihervasemmistolle -> yksi auto liekeissä.

 2. Brommasta ei ole pitkä matka Järvaan eli ”Bermudan matukolmioon”. Ehkä Rinkebyn autot ovat loppuneet ja siksi on pakko käydä vähän kauempana polttamassa?

 3. Kehitysmaaurpot senkuin lisäävät sitä hiilijalanjälkeä, ensinnäkin noiden auton palamisesta aiheutui päästöjä ilmakehään, toisekseen niiden valmistaminen aiheutti jo päästöjä ja kolmanneksi nyt näiden autojen omistajat joutuvat ostamaan uudet biilit alle ja se sekin aiheuttaa päästöjä.

  Toki, autotehtaat ja -kauppiaat hierovat käsiänsä kun saavat myydä uusia/käytettyjä kulkupelejä ruotsalaisille.

  Hieman vakavammin puhuen, olivatko noiden kärähtäneiden autojen omistajat kantaruotsalaisia vai kunniakansalaisia? Noi tahalliset autopalot viittaavat siihen, että uudisasukkaat ottavat tilan haltuunsa ja ajavat pottunokkaiset ruotsalaiset muualle. Niin no, poltettiinhan Suomessakin metsiä kaskeamalla kun haluttiin tehdä lisää viljelyspinta-alaa! [sarkasmi]

  Olisi mielenkiintoista tietää, jotta myöntävätkö vakuutusyhtiöt enää palo- ja ilkivalta- ja varkausvakuutuksia tiettyjen ”haastellisten” alueiden asukkaiden kulkupeleille tai muulle omaisuudelle? Vakuutusmaksuissa lienee ainakin tarkastamisen varaa eli lue korotuksia. Todennäköisyys ”vahinkopalolle” kun on Malmössä suurempi kuin jossain Haaparannassa tai Jokkmokkissa.

  Göteborg, Malmö & Tukholma, Ruotsin ikiomat Beirutit. Tällä nykymenolla viiveellä myös Suomessakin.

 4. Aika tuoreennäköistä kalustoa. Ei mitään 80-luvun volvoja.

  Monikulttuuri on alkanut leviämään paremmille alueille.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.