Malmöfestareilla liki 30 taharrusta eli tanssirinkulaa

0

img_8505

 

Malmössä viikonloppuna pidetyillä Malmöfestivaaleilla tapahtui normaalin tapaan kymmeniä taharruksia eli ruotsalaisittain tanssirinkuloita. Viikonlopun aikana ja sen jälkimainingeissa on tehty 26:sta taharruksesta rikosilmoitus.

Poliisi on ottanut kiinni 12 miestä epäiltyinä teoista. Kaikissa tapauksissa aikuiset miehet ovat piirittäneet yhden tai useamman alaikäisen tytön. Tekijöitä on kussakin tapahtumassa ollut muutamasta kymmeneen. Kiinniotetut edustavat poliisin mukaan enemmistönä parikymppisiä nuorukaisia, mutta onpa joukossa myös 40-vuotiaita miehiä, jotka intoutuivat nuorisofestareille ahdistelemaan ruotsalaisia tyttölöitä.

Tekotapa on suurinpiirtein samankaltainen kaikissa. Tyttö piiritetään usean miehen voimalla, jonka jälkeen tämän vaatteita yritetään riisua ja käsiä työnnetään housuun. Sormen saaminen työnnetyksi pinperoon tai takapuoleen on voitonmerkki. Ilmoituksissa on myös muutama perusahdistelu, jossa sotaa, vainoa ja kidutusta paennut yrittää tunkea kieltään tytön suuhun.

 

QTcw3FdJWYHDtoD7wsNHi8oJOvw

 

Festarialueen vartijat kertovat, että ovat saaneet monta jäbää rysän päältä kiinni. Järjestäjä painotti tapahtumanturvallisuutta ja vartijoille opetettiin erityisesti huomaamaan tällaiset tanssirinkulat, joihin tyttö tahtomattaan joutuu. Vartijat kertovat, että muutamassa tapauksessa tyttö on tullut kertomaan tapahtuneesta vartjioille ja he ovat sitten ottaneet miehen kiinni. Näissä tapauksissa miehet ovat ihmetelleet mistä on kysymys. ”En ole tehnyt mitään!”, vartijat kertovat miesten sanovan epäuskoissaan.

Luultavasti epäusko on aitoa. Harva uusruotsalainen mies ei tiedä, että ”svennehoraa” ei saa ahdistella ja heidän ns. rispekti ruotsalaisia naisia kohtaan on nolla.

Aika rauhalliset festarit kuitenkin. Ei edes yhtään raiskausilmoitusta.

 

13 thoughts on “Malmöfestareilla liki 30 taharrusta eli tanssirinkulaa

 1. Niin – eihän vääräuskoisia edes voi raiskata parempikulttuurisen herrakansan pyhän uskonnon oppien mukaisesti.Hehän ovat allahin herrakansalle käytettäväksi luomia huoria.Burqhattomuuskin on selvä viharikos jaloa uskontoa kohtaan vain vahvistaen tuota ihanan maltillista pyhää totuutta.Julmaa rasismia siis tyttöjen toimesta ulista asiasta.Toivottavasti saavat kovat tuomiot ettei ihanien palleroiden kotoutuminen vaarannu natsismin takia.Mistä metsäläishirviöt saavat kohta laadukasta riisiä enää syödäkseen jos tuolle rasistiselle vihan aallolle ei pian tehdä jotain?

 2. ”Sormen saaminen työnnetyksi ******* tai *********** on voitonmerkki.”

  – Vaikea ymmärtää miksi jotkut ihmiset voivat olla näin sairaita ja käyttää aikaansa tällaiseen.

  Ymmärrän(mutta en hyväksy) miksi joku esim haluaa ryöstää kioskin ja saada vaikka 1000€ saaliiksi, mutta en keksi mitään järjellistä motiivia tähän sairaaseen taharruskulttuuriin. Ehkä joku Ruotsissa asunut voi kertoa minkä ihmeen takia tällaista voi olla olemassa.

  1. Aivan samaa olen miettinyt. 30 taharrusta yksille festareille tarkoittaa, että paikalle on tultu nimenomaan taharrusta harrastamaan. Minkälainen on äijälauma, joka lähtee varta vasten porukalla työntämään alaikäisten housuihin käsiään? Mutta ennen kaikkea miksi vastaavaa ei tapahdu Suomessa? 2015-16 uutena vuotena oli Asematunnelissa yritystä, mutta sen jälkeen en ole vastaavasta kuullut. Toki raiskaustilastoissa on hirveä yliedustus, mutta ei taharrusta – outoa…

   1. Kysyttekö te tuota ihan vakavissanne kaiken sen jälkeen, mitä täältäkin olette niin moneen kertaan saaneet lukea muslimikulttuurin perimmäisestä olemuksesta?

    He eivät ole niin kun me. He eivät ajattele niin kuin me. He ovat e-ri-lai-sia. Totaalisella ja tuhoisalla tavalla erilaisia. Heidän paikkansa ei ole, toistan, ei ole länsimaisessa yhteiskunnassa. Ei nyt, eikä koskaan.

    1. muslimikulttuuri on hyvin erilainen kuin länsimainen kulttuuri(aloitin tarkoituksella pienellä kirjaimella) eikä kuulu Eurooppaan. Teen myös omalta vaatimattomalta osaltani sen mitä voin estääkseni muslimikulttuurin saapumisen Suomeen: luen hesaria unvisitin kautta, en käy matupitserioissa, äänestän PS:ää nyt kun Halla-Aho on siellä nokkamiehenä ja lahjoitan epäsäännöllisesti Tajukankaan toimintarahastoon.

     Varg Vikernes on videollaan ”About Muslim Terrorists” kertonut melko hyvin miten muslimit kunnioittavat vain voimaa/röyhkeyttä. Tiedän myös että muslimit ovat myös todella hyviä uhriutumaan(Ei ihme että vasemmistopuolueet Ruotsissa haluavat loputtoman määrän näitä ammattiuhriutujia Ruotsiin äänestäjikseen).

     Se mitä en ole vielä ymmärtänyt on että miksi aikuiset ihmiset viitsivät harrastaa näitä taharrusleikkejä.

 3. Ällöttävää käytöstä ällöttäviltä miesten irvikuvilta. Piste.

 4. Saatanan kehitysmaalaiset.Koko ajan vaan aiheuttavat pelkkää harmia normaaleille ihmisille.Kyllä täytyy olla päässä vikaa ja pahasti sillä joka näitä perkeleitä haluaa omaan maahansa sekoilemaan.

 5. Kansanperinteen tutkijat osaavat kohta kertoa, että taherrus on kuulunut jo ammoisista viikinkiajoista skandinaaviseen käyttäytymiskulttuuriin.

  1. Tietenkin.Itseasiassa mädättäjälogiikalla tuo on Suomalaisten syytä koska Väinämöinen ja Aino.

 6. Juttuhan on niin, että kun tulijoita kohdellaan kuin kuninkaita, he uskovat tulleensa maanpäälliseen taivaaseen ja saavansa jo tässä elämässä ainakin ne seitsemän neitsyttä vaivojensa palkaksi. Jos vain ottaa sen, minkä Allah on luvannut, niin ei kai siinä ole moitteelle sijaa?

  1. Mitkä seitsemän, niitähän on yli seitsemänkymmentä siellä muslimitaivaassa! Kukaan ei kylläkään kysy että mites ne tytöt ovat muslimitaivaaseen joutuneet.. Ja miksi ne haluaisivat nussia paskaks räjäytettyä muslimia. Ja sitten se vielä, panokuningas ählämi, kun sä oot nussinu 70 neitsyttä taivaassa..sulla on sit 70 tyttöystävää! Mieti vähän nyt.. toi ei oo taivas, toi on helvetti. Miten aiot palloilla arkipäivät muslimitaivaassa noitten kanssa, onko teillä joku systeemi? Entä ne 400 kakaraa jotka noi sun muijat tekee, oletko tietoinen siitä että taivaassa ei ole sossua? Entä sitten kun seuraava marttyyri panomies tulee ja näkee sun 70 muijaa? Onko muslimitaivaassa naisten säkkivaatekauppaa? Ootsä nyt oikeesti miettiny tän homman loppuun asti? Onko mitenkään MAHDOLLISTA että sinä ja ns ”uskontosi” olette naurettavuuden multihuipentuma, todiste siitä että jotkut ihmiskansat ovat vieläkin apinoiden tasolla? Onko mitenkääään mahdollista? Ainut hyvä näissä teidän pommijutuissa on se että joka pamauksella teitä on planeetalla yksi vähemmän, kiitos siitä.

 7. Så, så, sårmileikki alkaa on VOK:ssa opetettu, eli rasistit ei vaan halua leikkiä ruskeiden naisten ja lasten kanssa.

  Syynä saattaa myös olla se, että arabimaissa lääkäritiheys on paljon pienempi, kuin festareilla, jolloin tuseerauksentarjoajat joutuvat ankarasti kilpailemaan asiakkaidensa suosiosta. Yleensä tekevät kuitenkin pyyteetöntä työtä, eikä palvelusta tarvitse maksaa. Olkoot onnellisia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.