Muuan afgaanilapsi asui kaksi vuotta pariskunnan luona-karkoitus edessä

13

680 (1)

 

Segersonin pariskunta otti pari vuotta sitten kotiinsa oman maskotin, ihka oikean yksintulleen lapsukaisen. Lapsi on afgaanipoika, tosin hän on tullut Iranista, jossa on myöskin asunut koko ikänsä. Nyt hän on Ruotsissa turvapaikanhakijana vedoten Afganistanin tilanteeseen.

Aluksi lapsi, Reza Mohseni, asui Segersonin Nissen ja Marian aikuisten lasten kotona, mutta muutti pian Nissen ja Marian luokse, koskapa heillä oli enemmän tilaa. Reza on asunut nyt siis kaksi vuotta Nissen ja Marian luona. Tunnelma on lämpöinen.

Tummia pilviä kuitenkin liihoittelee Tranåsin kaupungin yllä, sillä Nissen ja Marian ottolapsi, tai maskotti sai nyt kielteisen oleskelulupapäätöksen ja edessä on häätö Afganistaniin. Jossa poika ei siis ole ikinä asunut.

 

 

Maahanmuuttoviraston kielteistä, eli RHC-slangilla ”negaa” perustellaan sillä, että lapsi ei voi mitenkään vahvistaa ikäänsä eli onko lapsi vai eikö. Isä Nisse Segerson todistaa, että Reza on syntynyt 15. syyskuuta 1999, olletikin, että lapsella ei ole mitään papereita asian tiimoilta. Maahanmuuttoviraston mukaan lapsi taas on syntynyt 14. kesäkuuta 1999, mikä tekee lapsesta aikuisen. Miksi muutaman kuukauden heitto, sitä ei tiedetä. Maahanmuuttovirasto sanoo, että se ikä nyt sattuu olemaan papereissa.

Yhtä kaikki Segersonin pariskunta on satavarma, että Reza on lapsi. Ainakin heidän oma pieni kultapallero, kultamuna.

Niin ikään Rezan väitettä Afganistanissa tapahtuvasta vainosta ei otettu Maahanmuuttovirastossa todesta. Rezan mukaan hänet tapetaan Afganistanissa heti koneen laskeuduttua, olletikin, että hän ei ole aiemmin ikinä astunut jalallakaan Afganistanin maaperälle.

Maria Segerson sanoo painokkaasti:

– Kabul ei ole hänelle turvallinen. Luulin Ruotsin olevan enemmän humaani, mutta ei. On todella epäoikeudenmukaista, että henkilö, joka on lyhyessä ajassa integroitunut yhteiskuntaamme, ja josta meille on suurta hyötyä mm työvoimana, karkoitetaan. Hänet pitäisi nähdä mahdollisuutena.

Maahanmuuttoviraston mukaan tilanne Afganistanissa ei ole niin paha kuin annetaan ymmärtää. Lisäksi viraston mukaan Reza ei ole millään tavalla pystynyt vahvistamaan ikäänsä eikä edes syntymäpäiväänsä. Myöskään uhkakuvaa ei otettu todesta, sillä poikahan ei ole edes ikinä käynyt Afganistanissa.

Pitäisikä hänen saada jäädä Segersonin pariskunnan makuuhuoneen sängyn lämmittäjäksi?

Advertisements

9 thoughts on “Muuan afgaanilapsi asui kaksi vuotta pariskunnan luona-karkoitus edessä

 1. Niin, eihän siinä mitään tolkkua ole, että Iranissa ikänsä asunut hakee Afganistanin tilanteen takia turvapaikkaa. Mutta silti ajatus pystytään ostamaan – veronmaksajien piikkiin.

  Jonkun pitäisi oikeasti selvittää, millä prosentilla Lindgrenin uskotaan olleen historioitsija ja Eemelin todellinen historian hahmo. Kai sitä on hieman ilkeästi hyvillään, että kusettaja saa matkan Kabuliin.

  1. Aika pitkälle on nostettu kädet pystyyn nuiden niinsanottujen pakoloaisten taustojen selvittelyssä.Onhan se vaikeaa kun niitä on niin kumalattomasti ja kaikila pn pn loistava taito valehdella.

   Paras keinohan se olis afriikkaan jonkulainen pakolaiskeskus,missä yritettäis selvittää kenellä nuista on hätä .tai kenellä elätyspaikan haku vääräuskoisten maista.

 2. Aika väsynyttä on tuo mädättäjien retoriikka kyllä.Pitäisi vain nähdä voimavaraa ja rikkautta ja mahdollisuutta kaikkialla.Taas ollaan niiiiiiiin pettyneitä kun luultiin olevamme niiiiiiiin humaaneja ja lässynlässyn.Yllättäen myöskään se että Iranilainen on siis valehdellut jälleen ihan kaiken mahdollisen ei ole ongelma.Ongelma on se että ne valheet eivät nyt sitten poikkeuksellisesti kerrankin menneet läpi.Päätellen siitä että lähestulkoon kaikki paskahan noiden saduissa aina menee läpi ovat tarinat olleet ilmeisen korkealentoisia sisältäen todennäköisesti vähintäänkin taikamattoja,aikasiirtymiä,kurpitsavankkureita ja natsien salaisen kuukeskitysleirin.

  1. Harmittaisi se itseäkin, jos 50000 iranilaista olisi saanut turvapaikan afgaanina, ja sitten omalla kohdalla homma kosahtaisi. Vähän kuin tullissa kaikki kaverit menisivät jättilasteineen läpi ja itse jäisi kiinni ylimääräisestä oluttölkistä. Olisiko kivaa? No ei olisi niin!

 3. Karkottaisivat sitten Iraniin, koska on siellä asunutkin! Toisten siivellä eläminen ei aina onnistu edes Ruotsissa ja se on jo paljon se!

 4. Nyt ei taas Migri ole yhtään ajatellut, miltä Nissenistä ja Mariasta tuntuu.

 5. Olin eräillä lentopäivillä tässä kesällä ja silmään pisti samantapainen pariskunta. Heillä oli juuri tuollainen tummahipiäinen maskotti mukan jota akka silitteli jatkuvasti ja äijä seisoi noin äkkiä katsottuna aika apaattisen näköisenä vieressä. Mieleen tuli kyllä aika likaisia ajatuksia mutta voi olla että olin väärässä ja akka oikeasti halusi antaa turvaa tälle yli-ikäiselle lapsoselle.

  1. Keski ikäinen vanha fjötökkähän ON periaattessa turvapaikka. Ja noi cuckold Nisset Göranit ja Juho-Petterit joutuvat impotenssimiehinä tämmöiseen suostumaan, sillä jos akka hakee avioeroo niin menee talo, autot ja kesämökki! Eikä impotentti cuckold luuseri 55+ vuotiaana enää ehdi mitään maallista mammonaa keräilemään, vanhatki lainat..niis on viel 10 vuotta maksamatta. Eli jos akka haluaa ilmaisen panoapinan, akka SAA sen! Sä oot turpakii ja yrität hymyillä kun toimittelijat tulevat teille räpsimään fotoja. Voi Ruotsi sun munattomia miehiä on hirveetä kattoo..

 6. Jotenkin näyttää siltä että tuo 35 vuotias afgaanimies nojaa Nisseen enempi kun Mariaan, hmmmm… ihanan kinkyä. Tuvassa tuoksuu lämmin kakkeli iltojen hämärtyessä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.