Mainokset

Tukholmassa yksi uusruotsalainen hengiltä iltapäiväsodassa keskellä toria

 

Etelä-Tukholmassa Österbergassa käytiin iltapäivällä tulitaistelu keskellä kaupunginosan toria. Yksi kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti. 

Poliisi sai paniikkihälytyksen klo 15.00 aikaan kun useat ihmiset soittivat hälytyskeskukseen, että Österbergan torilla ammutaan. Poliisin saapuessa paikalle löydettiin torilta kaksi henkilöä verissään makaamassa maassa. Molemmat kuskattiin Karoliiniseen hoidettavaksi. Myöhemmin poliisi ilmoitti, että toinen 20-vuotias nuorukainen kuoli saamiinsa vammoihin. Häntä oltiin ammuttu päähän. Toisella oli vakavia haavoja jaloissa.

Silminnäkijöiden mukaan yksi henkilö pakeni paikalta valkoisella Toyotalla. Tekijä oli naamioiutunut. Poliisin mukaan tekijällä oli aseenaan AK47. Paikalta nimittäin löydettiin kyseisen aseen hylsyjä. Poliisi laittoi ampumisen jälkeen ison pyörän pyörimään, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni teosta epäiltynä.

 

Kuvakaappaus 2017-08-15 21:26:11

 

Pian tapahtuman jälkeen alkoi tapahtua myös Karoliinisessa sairaalassa, jonne molemmat ammutut vietiin. Paikalle kertyi kymmeniä uusruotsalaisia ja sairaalan sisällä syntyi joukkotappelu. Paikalle saapui kymmeniä poliiseja ja vartijoita rauhoittamaan tilannetta. Sairaala joutui sulkemaan ovensa.

Tällainen sairaalan sulkeminen on ilmiö, joka on tullut uusruotsalaisten myötä. Aina kun jotain sattuu, saapuvat omaiset ja tuttavat joukolla sairaalaan. Sairaalassa ei osata käyttäytyä vaan siellä huudetaan ja kiljutaan ja laitetaan painiksi. Suurkaupungeissa jokaisen ampumistapauksen jälkeen sairaalat pitävät extravalmiutta ovilla.

 

Mainokset

12 Comments on Tukholmassa yksi uusruotsalainen hengiltä iltapäiväsodassa keskellä toria

 1. - Soomepois Eestist - // 15/08/2017 21:45 // Vastaus

  Reviirikiistoja ase- tai huumekaupasta? Mitä tuota karttaa tuossa yllä katselin niin edelliseen juttuun ja Hummer-kuskiin viitaten, niin tuossahan on kolme pizza/kebabputkaa eli potentiaalisia rahanpesumestoja.

  Voi myös olla, että tässä on kyse pizzerianomistajien välisistä erimielisyyksistä. Kuinkahan yleistä Ruotsissa on maksaa ”suojelumaksua” rikollisjärjestölle, jotta saavat rauhassa operoida jollain tietyllä alueella? Muuten voi tulla liikekiinteistön irtaimelle omaisuudelle ”hassusti” vahinkoja tai omistaja itse saa 1. kerralla varoituksen pesismailasta ja 2. kerralla sitten kuulaa kohti.

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 15/08/2017 22:21 // Vastaus

   Herää kysymys mitä Oulun pizzaklaanit myyvät tiskin alta kun sielläkin oli kahakkaa ”pizzareviireistä”?
   Voisitte oikeastaan tehdä tutkivan juttusarjan Suomeen levittäytyneistä ”pizzaklaaneista” ja ”pizzasodista”, Nerg varmaan tuntee taustat?

   Tykkää

 2. ujikji // 15/08/2017 23:14 // Vastaus

  Kuka käskee mennä keharien pitsapaikkoihin mussuttamaan.
  Minut saa oravana ampua jos joku näkee minut keharien paikoissa.

  Liked by 1 henkilö

 3. Päiväammuskelu tuo pelkkää säästöä // 15/08/2017 23:24 // Vastaus

  Rikostutkinnan kannalta myönteinen ilmiö, että ammuskellaan valoisaan aikaan. Selvittämisprosentti nousee parisen prosenttia. Ja kaikki rullaa ilman ylityökorvauksia.

  Tykkää

  • Itse en ole karvakäsien ruokapaikoissa käynyt vuoden 2015 jälkeen, joskaan en aikaisemminkaan niissä kovin usein vieraillut. Suosin ihan supisuomalaisia paikkoja koska ainakin noin pääsääntöisesti maksavat kaikki velvoitteet veroviranomaisille. Myös tuota hygieniapuolta alkoi ajatella tarkemmin.

   Tykkää

 4. Murphy // 15/08/2017 23:57 // Vastaus

  Erilaisia käsiaseita on uusruotsalaisilla ollutkin jo aikapäiviä,mutta ak47 on sotilasase ja aika paljon vaikeampi saada haltuun kuin niitä muita. Siis tämä euroopan maissa ja lähinnä pohjolassa. Saapa nähdä mitä poliisi saa selville aseen alkuperästä. Lähi-Idässä yleistä kamaa joilla mukulatkin huvittelevat. Sitä kulttuuririkastumista alkaa nousta esille konkreettisesti.

  Tykkää

 5. Pizzeriat tosiaan jotenkin näyttävät olevan yhteydessä väkivaltaan ja tätä on jo Suomessakin. Eiköhän siellä jotain muuta myydä kuin pizzoja kun esimerkiksi Leppävaaran ulkomaalaisomisteinen pizzeria koki tuhopolton muutaman ihmisen ollessa vielä sisällä. Sama juttu varmaan Kalliossa pizzerian edessä tapahtuneen yliajon kohdalla. Jonkun pitäisi tutkia, mutta MOT tuskin ihan heti tarttuu tähän aiheeseen.,

  Tykkää

 6. Nimetön // 16/08/2017 05:52 // Vastaus

  Onko Tämä sitä samaa kansainvälisyyttä jota Jan Vapaavuori haluaa myös Helsinkiin

  Tykkää

  • Suomi Finland // 16/08/2017 10:28 // Vastaus

   Kyllä kai kansainvälisyys voi olla hyväkin asia. Mutta ei ’kansainvälisyys’. ’Kansainvälisyydellä’ tarkoitan sellaista ilmiötä, jossa ’kansainvälisiä’ pitää veronmaksajien rahoilla ’kotouttaa’, mutta myös samalla on pelko perseessä, että ’kotouttaminen’ epäonnistuu.

   Tykkää

 7. DUMARI // 16/08/2017 10:01 // Vastaus

  Mitenkä terroristeilla onkin ihan aina venäläiset AK47 rynkyt?

  Tykkää

  • - Soomepois Eestist - // 17/08/2017 01:50 // Vastaus

   Dumari, kait syynä on se, että Kalashnikov on erittäin toimintavarma jopa p*skaisissa olosuhteissa, erittäin helppo purkaa ja koota (vähän kuin RK-62) sekä pitää se vaivattomasti toimintakunnossa? Ja noita AK-47 rynkkyjä on valmistettu aivan sairaasti pitkin maailmaa, ei pelkästään ex-Neuvostoliitossa vaan lisenssillä muuallakin Rauhanvaltion satelliittivaltioissa.

   Sitten kun Neukkula kaatui omaan mahdottomuuteensa v. 1991, noita rynkkyjä myytiin sopuhintaan pimeille markkinoille huomattavia määriä, plus lippaat & 7,62mm patruunat päälle. Jugoslavian hajoamissodat tuohon päälle yhä kiihdyttivät näiden aseiden laitonta myyntiä ammattirikollisille & terroristeille pitkin Eurooppaa.

   Ihmekös tuo jos osa on löytänyt tiensä Ruotsin järjestäytyneelle rikollisuudelle, varsinkin Balkanista tulleille rikollisryhmille.

   Jopa Mozambikin lipussa on kuvattuna AK-47, kunnioittaen maan itsenäisyyttä Portugalin vallan alta verisen itsenäisyyssodan ajoilta 1964-1974. Ihme että sissit tai vapaustaistelijat (miten heitä nyt haluaakaan kutsua) saivat aseapua CCCP:ltä….

   Tykkää

 8. Markku Heinonen // 11/12/2017 19:02 // Vastaus

  Lopetin pitseriassa käynnin kun kulmahampaasta lohkesi pala. Sylkäisin lautaselle hampaan kera 3-4 mm kiven palan tais olla hiekoitus sepeliä kokonsa puolesta ja talvi kun oli ilmeisesti kinkku oli kävellyt itse pitseriaan. Asiasta huomautin äänekkäästi! tiskin toiselle puolelle. Siellä alko sellanen Turkin marmatus, että ja ei edes anteeksipyyntöä siinä metakassa heiltä saannut. Olisi tietysti voinnut kuluttajaneuvojalta kysyä jatkotoimenpiteistä vaan jäi ja korjaus maksoi sen 120,- kunnallisessa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: