Uusruotsalainen möi grillistään nakkien ohella kokaiinia ja aseita

13
680
Huumesnagarin pitäjä Mohammed Rebar.

 

Huomiotta on jäänyt rinkebyläisen nakkikioskin omistajan kokaiinituomio. Juttu ei sinänsä ole erityinen, pikemminkin hauska. Uusruotsalainen 31-vuotias Rebar Mohammed pyöritti muutaman vuoden Rinkebyn torin kupeessa legendaarista nakkikioskia. Nakkisämpylöiden lisäksi Mohammed möi kioskiluukusta kokaiinia ja hashista. Grillin leikkuulaudalla putsailtiin myös käsiaseita ja astianpesukoneessa pestiin rahaa, ts. myytiin kuitteja.

Olen ainakin Monokulttuurissa maininnut useaan otteeseen ihmettelyni miten kioskin omistajalla on varaa ajella tuliterällä Hummerilla. Jo 4-5 vuotta sitten huomasin, miten kioskinpitäjä vaihtoi klommoisen Hiacen Hummeriin. Tyhmäkin tajuaa mistä oli kyse.

Lopulta poliisikin pääsi asiasta perille ja teki kioskiin ratsian viime kesänä. Ratsian yhteydessä kioskista löydettiin kokaiinia, 380 000 kruunua pussitettua käteistä rahaa ja ase. Suurin langettava tekijä oikeudessa oli se, että Mohammedin kioskissa nimittäin oli toimiva valvontakamera. Mies myi huumeita ja kauppa meni nauhalle. Poliisin tutkinnassa saatiin tuntikaupalla valvontakamerakuvaa, jossa näkyy aseita ja huumeita.

 

IMG_20170815_191838

 

Käräjäoikeus tuomitsi Mohammedin seitsemän vuoden vankeuteen ja hovi tiputti tuomion reiluun viiteen vuoteen törkeästä huumausainerikoksesta. Ampuma-aserikossyyte hylättiin, sillä Mohammed kertoi aseen olevan soft-gun-tyypinen kuula-ase ja parempaa näyttöä asialle ei saatu.

Nyt jostain kumman syystä korkein oikeus ottaa jutun käsittelyyn. Perusteluina mainitaan mm. rikosseuraamukset, joissa katsotaan olevan viilaamista.

Noh, yhtä kaikki, jos meinaat pyörittää nakkikioskista huumekauppaa, ei ainakaan kannata ostaa Hummeria.

– Mitä saisi olla?

– Laitetaan pari grammaa kokkelia, yksi AK47 ja pari lipasta patruunoita.

– Saako olla muuta?

– Nii ja lihis kahdella nakilla…

– Kaikki mausteet?

– ”Kaikki mausteet!”

Advertisements

8 thoughts on “Uusruotsalainen möi grillistään nakkien ohella kokaiinia ja aseita

 1. Onneksi Mohammed ei kuitenkaan ole varmasti syyllistynyt mihinkään vakavaan rikokseen kuten raakaan natsistiseen sikapartikkeleiden vihalevittämiseen oikeauskoisten keskuuteen.

 2. …Ja lopuksi,kuvaahan turvakamera tän?Oo huoleti kaikki on nauhalla.

 3. Oikein innovatiivinen tapaus tämä Mohammed. Onnistui vieläpä kuvaamaan touhunsa. Eiköhän Suomeenkin saa moista osaamista, jahka Vapaavuoren ja muiden kusipäiden toivomat massat valuvat tänne. Makkaraperunat sinapilla ja käsikranaatilla, kiitos!

 4. Ei vittu ne ei osaa ei kerrassa mitään. Ei kerta kaikkiaan mitään.
  Kameratkin toimii. Vitun idiootit.
  Mutt’ hei pisteet poliisille, joka ovelasti onnistui paljastamaan kavalan rikollisjuonen!

  Vittuako nuilla pällipäillä täällä tehhään? Antakaa viimeinkin perusteltu vastaus.

 5. Oma valvontakamera kavalsi. On ne saatanan idootteja kuitenkin.Varsinainen valopää tai helvetin röyhkeä ja kuvitteli että monikultturisuus hypetys sallii jopa aseiden ja huumeiden myynnin ilman että poliisi puuttuu asiaan. No kaveri saa tuomarilta sormen heristystä ja päästää vapaaksi and toiminta jatkuu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.