Afgaanilakkolaiset aikovat häiritä ruotsalaisten opetusta kouluissa

13

e9aaf1ae-da87-47ae-8e99-7e4eb6141fab

 

Tukholmassa laittomasti maassaoleskelevien afgaanien järjestämä mielenosoituslakko oleskelulupien puolesta saa uusia mielenkiintoisia piirteitä. Ensinnäkin lakkolaiset ovat ilmoittaneet, että eivät poistu lakkopaikalta ja lopeta lakkoaan ennenkuin jokaiselle on annettu oleskelulupa ja palautukset Afganistaniin lopetetaan kokonaan.

Nyt lakon puuhajärjestäjä Ung i Sverige (Ruotsin nuorukaiset) ilmoittavat, että aikovat levittää mielenosoitusaatettaan kouluihin kun syyslukukausi pikkuhiljaa alkaa. Ne nuoret, jotka ovat mielenosoituksessa ja käyvät koulua, menevät koululakkoon eli aikovat häiritä ruotsalaisten lasten opetusta mm. istumalla koululuokkien lattioilla.

– Kehoitamme kaikkia oppilaita (oikeita lapsia toim.huom.) tukemaan meitä, jotta palautukset lopetetaan. Me tulemme lakkoilemaan kouluissa. Ne, jotka eivät voi lakkoilla kanssamme Medborgarplatsenilla, tulevat lakkoilemaan kouluissa istumalla lattialla oppituntien aikana. Me tulemme saamaan koululaisten tuen puolellemme, afgaanien puuhapetteri Fatemah Khavari julistaa.

Toisin sanoen aikuiset afgaanimiehet yrittävät jatkaa leikkiä, että he ovat lapsia. Näin he iskevät kiilaa yhteiskuntaan yrittämällä vaikuttaa koululaisiin ja saamalla nämä puolelleen ja sitä myöten sympatiavoiton itselleen.

Khavarin paatos jatkuu:

– Emme ole saaneet vastausta politiikoilta emmekä maahanmuuttovirastolta. Lakkoilemme niin kauan kuin he vastaavat, että meitä ei tulla lähettämään Afganistaniin.

Fatemah Khavarin taustoja tutkiessa huomaa, että mielenosoituksella ei sittenkään ole ihan sellaiset taustat kuin annetaan ymmärtää. Nimittäin Ruotsin valtamedia uskottelee mielenosoituksen olevan afgaanilasten itse järjestämä. Mutta Khavaripa onkin Feministipuolueen jonkinlainen agfaanimaskotti, miesnainen. Katso kuva, Khavari keskellä:

 

fatemeh_khavari_medis_2

Hän on oleskellut Ruotsissa jo ainakin vuodesta 2014 ja puuhastelee Yksintulleiden lasten järjestössä. Joka taas on Feministipuolueen lempilapsi.

Näin ollen koko mielenosoitus lienee feministitahojen järjestämä. Se myöskin selittää miksi aikuisia miehiä halutaan esitellä lapsina – mikään feministinen idea ei ole niin typerä etteikö tulisi jotain vieläkin typerämpää.

Advertisements

18 thoughts on “Afgaanilakkolaiset aikovat häiritä ruotsalaisten opetusta kouluissa

 1. Matut ovat valinneet vanhan kunnon istumalakon taistelunsa välineeksi. Rupeisivat samalla raiskailulakkoon, niin olisi jotain hyötyä lakkoilusta. Autojenpolttolakko ja torilla ammuskelulakko olisi myös toivottavaa. Lakon voisi myös aloitta huutamisesta ja käsien heiluttelusta ilmaan. Niin ja tietenkin pitkin Eurooppaa edes takas juoksentelun voisi pistää lakkolistalle.

  1. Kyllähän nämä aikuiset miehet pystyvä laittamaan kaikki ruotsissa koulua käyvät lapset, jotka on näiden aikuisten miesten luokkatovereita lattialle istumaan.
   Kun ne vain sanovat lapsille ,että sinulle tapahtuu sitä sun tätä jos et lattialla istu.

   Parempi on jstua lattiella, kun istua ja itkeä lattialla.

 2. Ruotsin vihervassari- poliitikot ovat kilvan ravanneet kuvattamassa itseään istumassa näiden lakkolasten kanssa. Eräskin vassarinainen istui siellä haarat levällään pienet shortsit jalassaan… ja suuttui kun siitä vitsailtiin netissä. Nyt on asia menossa oikeuteen kunnianloukkauksena ja ties minä.

  Lakko”lapsista” on useampi kuulemma poliisin kirjoissa mm. huumekaupasta.

    1. Heh joo, tuossa tuleekin hyvin esille feministien kaksoisstandardit. Kirjoitin muuten hänen etunimensä väärin, pitäisi olla Rossana. Ja daamihan on syntynyt Chilessä 1974 ja sieltä sitten jossain vaiheessa Eurooppaan pikkulapsena, mitä ilmeisemmin vanhempiensa kanssa. Ehkä he lähtivät Pinochetiä pakoon?

  1. Joo niin näky istuvan haarat levällään punavihreä ruotsalainen politikkonainen.
   Ja housut oli niin pienet että saunavihdan luulin jalkojen välistä pilkottavan,mutta ei se vihta ollutkaan kun tarkemmin katsoin.Hyvin näky kuvassa, mutta haju puuttui.

 3. Vai niin. Ja entäs jos jotkut ruotsalaiset aktivoi viikinkiveren suoniinsa?

  Siis mitä vittua?
  Kunniakulttuuristen aikuisten miesten neitilakko, taas?
  Ei hyvää päivää tää ei oo todellista.
  Noihan tekee ihan mitä tahansa naisjutskua halventaakseen valkoista miestä.
  Helsingissä pääsiäismunia ja Tukholmassa vähintäänkin lapsellinen eiku myö istutaan ja vedotaan koululaisiin -näytös.

  Kuka saatana aikuinen mies oikeesti tuommoiseen ryhtyy?
  Minä voisin. Minä olen nainen, joten jo lähtökohdiltani häilyväinen ja paapottava.

  Niillä on ihan toinen agenda, sanokaa minun sanoneen.
  Käsky on käynyt, että näin teette. Nöyryytys on nieltävä, koska osa missiota.

 4. Voi vain arvailla kuka näitä organisoi, tuskin nuo itse pystyvät näin järjestelmällisen toimintaan. Kumma että sekä suomessa että ruotsissa sallitaan yllyttäminen rikolliseen toimintaan ilman että viranomaiset puuttuisivat asiaan. Käänteisesti jos joku kantasuomalaine-ruotsalainen tekisi vastaavaa, olisi syyte melko pikaisesti ja ainakin roimat sakot tai jopa vankila tuomio seurauksena. Mutta tässä mokutus hommassa ei muutenkaan kaikki täsmää ja homma on aika outoa välillä, näin maalaisjärjellä katsottuna. Ikään kuin viranomaisilta tulisi hiljainen hyväksyntä tälle kaikelle. Ainakin Suomessa helsingin suursmurffi, rikollisestikin tuomitun vapaavuoren toiminta on hieman outoa. Pääsi virkaan suuren hypetyksen saattelemana ja rummutettiin lehdistöissä kuin tulevaa jeesusta. Nyt lausunnot alkavat olla sitä mitä kokoomus on ajanut orpon suulla jo jonkin aikaa. Veikkaan että nykysin kokoomuksen takapiruna häärää lokkari torkkupeitto hytky vartiainen.

 5. Ruotsissa ajatus siitä, että toinen ihminen voisi huijata, näkyy kadonneen kansakunnan tajunnasta. Suu aukihan tätä saa seurata, ja vaikka uuni on ääriään myöten täynnä, niin suvaitsevaisto vaan panee pökköä pesään! Ei niitä koske edes fysiikan lait!

  Oman vedätyksen ulottaminen lapsiin on erinomaisen alhaista, mutta luontaista poikarakastajakulttuurille. Jos Ruotsissa on joku innovaatiopalkinto, niin tässä kohde.

  Muutaman ystävyyssuhteen turvikset ovat itseltäkin vieneet, mutta en vain kykene toimimaan ihmisten kanssa, joiden toiminta vahingoittaa Suomea ja lastemme – ja heidän lastensa – tulevaisuutta, vaikkeivat sitä itse tajua. On muuten hirveää katsoa vierestä, miten fiksut, koulutetut ja monesti mukavat suomalaiset valehtelevat itselleen – paska ideologia ja joukkohysteria on hirvittävä yhdistelmä. Viimeksi kun lähdettiin porukalla maailmaa parantamaan, herättiin vasta Stalinin gulageissa. Missähän tällä kertaa?

  1. Näin vain tuntuu olevan. Onhan tämä uskomatonta arvojen inflaatiota. Kun pitäisi olla ylevä ja toimiva perustuslaki kaikkine johdannaisineen, niin siitä vaan, joku sekamelska maan porukka tulee täysin sekaisena ja saa aikaan kaiken tämän. Ja nämä oman pesän likaajat tuntevat kai suuren katkeruutensa ja kapinansa hedelmät hienona innovaationa. Ja todellakin, ei ole paljonkaan aikaa Stalinin sairaasta valhemaailmasta. Joka tosin vieläkin jatkaa oloaan, aina pulpahtaen pintaan, kuten monista seikoista huomataan.

 6. Sehän olisi ennenkuulumatonta että Ruotsalaisessa koulussa joku istuisi edes kerran hiljaa paikallaan, tämä on hieno uutinen!

 7. Mielestäni tuo afgaanien mielenosoitus on hyvä idea. Minusta se pitäisi ottaa käyttöön täälläkin muissakin asioissa. Esimerkiksi Jakke-setä kun sai tuomion pontikanpoltosta, niin mun mielestä Jaken olisi pitänyt mennä lentokentälle vaatimaan oikeusministeriä paikalle kumoamaan tuomio ja jos ei tule, niin ei muuta kuin Pekka-serkkuni kouluun lattialle osoittamaan mieltä, että on se nyt perkele kun ei saa edes pontikkaa polttaa. Ja ysiluokkalaiset lapset lakkoon mukaan myös, että Jakelle oikeutta.

 8. ”Toisin sanoen aikuiset afgaanimiehet yrittävät jatkaa leikkiä, että he ovat lapsia. Näin he iskevät kiilaa yhteiskuntaan yrittämällä vaikuttaa koululaisiin ja saamalla nämä puolelleen ja sitä myöten sympatiavoiton itselleen.”

  Toivottavasti tässä käy juuri päinvastoin kuin ’lapsoset’ toivovat. Eli ruotsalaislapsia alkaa vi…taa kouluopetuksen pilaaminen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.