Eillisen ampumisen jälkeen jättimellakka Karoliinisessa

13

karolinskainstitutet

 

Eillisen Österbergan ampumistapauksen jälkeen Karoliinisessa sairaalassa syntyikin kunnon mellakka eikä mitään pikkukahinaa niinkuin valtamedia antoi ymmärtää. Henkilökunnan mukaan sairaalaan saapui 40 miehen joukkio ja löi rikki kaikki sisänkäynnin ikkunat. Sen jälkeen he tulivat edelleen sisälle aulaan.

Henkilökunta kehoitti ihmisiä siirtymään pois aulan odotustiloista turvallisuusssyistä. Rullatuolipotilaat työnnettiin turvaan. Nyt uusruotsalaiset alkoivat rikkomaan sairaalan aulaa. Ulkoa maasta irtikiskotuilla roskapöntöillä hakattiin kaikki aulan ikkunat rikki ja huonekalut lyötiin mäiskäleeksi.

Åsa Wallentin Tukholman poliisista kertoo, että sairaalassa oli mellakkaa ja ilkivaltaa. Lisäksi mellakkaporukka yritti käydä poliisin kimppuun. Poliisi sai kuitenkin tilanteen joltiseltaankin rauhoittumaan ja useita partioita jäi turvaamaan leikkauspotilaiden rauhaa. Silti sairaalan ympäristössä oli hyvin rauhatonta koko viime yö.

Myös Österbergaa hieman etelämpänä Skarpnäckissä ja Fittjassa oli rauhatonta. Näillä oli selvä yhteys ampumuseen. Skarpnäckissä kuultiin konetuliaseen ammuntaa, AK47. Fittjassa oli ammuskelua myös. Poliisihelikopteri piti koko illan ja yön ilmasta käsin vahtia.

Olivatko mellakoijat ja eillen ampumisen uhrit ja tekijät ruotsalaisia? Eivät tietenkään.

Kyseessä on kurdien ja muiden lähi-itäläisten gangstojen välinen sota. Nyt ammutut tyypit kuuluivat österbergalaiseen gangstajengiin, jonka jäsenet ovat kurdiinoja. Jengin ydin koostuu Karwanin kurdiinogangstoista, joista nyt kuolleen veli paukutettiin hengiltä jo 2013. Tekijät olivat luultavimmin taas vähän matkan päästä Bredängenistä, jengiläisiä Bredängengängenistä.

 

ksdsvmewv.jpg

 

Sairaalassa riehuneet olivat kurdeja eli kurdiinoja. Heidän paha olo ammuttujen ”broshan” (brother) puolesta purkautui sairaalan ikkunoihin ja irtaimistoon. Alamaailman lähtemme Etelä-Tukholmasta kertoo, että tästä seuraa ammuskelua ja lisää ruumiita. Kurdiinot eivät voi ottaa asiaa kostamatta ja heillä myös tiedetään yleisesti olevan paljon aseita. Viikon päästä alkaa tapahtumaan kunhan sotasuunnitelmat saadaan hiottua. Asiantuntijamme mukaan kurdien kosto on hirveä, he elävät nyt kahdesta asiasta: kostosta ja kunniasta.

 

 

Advertisements

22 thoughts on “Eillisen ampumisen jälkeen jättimellakka Karoliinisessa

  1. Juuri näin. Olisitko itse uskonut kymmenen vuotta sitten, että leikkaussaliin voi tärähtää 40 aikuista miestä huutamaan verikostoa? Et olisi, et eli lisää on saatu eli rikastuttu.

 1. Kansankodissa kiehuu. ”Tarttis tehrä jottain”. Mutta se on varmaa,ettei lapsellinen usko ”kyllä se siitä” ole koskaan näissä ”cembaloissa” tuonut ratkaisua rikollisuuteen. Yhteiskunnan on käsitettävä ryhdistäytyä, eikä sallia rikollista elämää missään muodossa. Gangsterit vain pilkkaavat ja nauravat päälle, kuinka tyhmänrauhallisia ovat valtakunnan hitsaajan alamaiset. Arvoistahan tämä on kiinni.

 2. Persestanialaiset ampuilevat kehitysmaarynkyillä toisiaan ja hyökkäilevät sairaalaan ja aloittelevat satavuotisia kunniakostojen kierteitään. Ja kuva on kiva: läpeensä vittumaisen näköistä äijää, joilta menee hermot.. noh, aivan mistä tahansa, syystä tai syyttä, ja niin paljon ei ole kalenterissa vuosia, etteikö kostoa jaksettaisi hautoa. Ja montako sataatuhatta näitä olikaan vai onko miljoonan raja rikki? Jumalauta, Ruotsi uppoaa!

 3. Kuva ei ole sairaalasta vaan opinahjosta jossa koulutetaan mm lääkäreitä. Itse sairaala on huipputekninen, laajennettu ja uusittu valtava miljardikolossi jonka äärimmäisen kalliita resursseja käytetään roskaväen saamiseksi takaisin diileri- ja taistelukuntoon.

  https://m.youtube.com/watch?v=hp7DNtkR69U

  1. Kerrankin on nimi kohdillaan! Siinä ei Petterssonin perheen isäpapalta onnenkyynel ihan heti kuivu, jos tytär tuo jonkun Karwanin näteistä pojista näytille vävyehdokkaana. Karwaneista näkee suorilta, että näiden jäljiltä ei maailma paremmaksi paikaksi muutu. Vitun Karwanit.

 4. En nyt meinaa päästä Karwanien suloisesta perhepotretista yli: onko joku pitänyt Muhammed Karwania kainalossaan ja kertonut, että tässä sitä on voimavaraa? Jos kansasta toinen puoli on vuohipaimenia ja toinen terroristeja ja yhteisenä harrastuksena verikostot ja ”kunnian” vaaliminen, niin miksihän tama kaikki täytyy saada Ruotsiin ja miksi heitä ei saa enää ulos, jos ja kun he jatkavat kotimaastaan tuttua toimintaa? Ymmärrän kyllä, ettei se länsimaiseen toimintaan helpolla sovi, mutta jos sukunimi on Karwan ja vielä näyttääkin siltä, niin eikö voisi suorilta antaa kielteisen päätöksen?

  Ja jo linkkiin voisi panna tällaisista kuvista jonkin varoituksen,

  1. Kieltämättä karwainen pala nieltäväksi ja jättää erittäin karwaisen jälkimaun.

 5. Rasismia! – hirvittävää että meidän ihanien pikku poikien ja palleroiden epätoivoinen hätähuuto rasismia vastaan uutisoidaan tällä tavoin iljettävästi patriarkaatin synkkiä viharakenteita tukien.

 6. Rispektiä ja kostoa. Mikä ihana yhdistelmä. Odotan innolla tulevaa apuharvennusta. Toivottavasti osaavat edes sen hoitaa sillai rikkaasti ja voimavaroja hyödyntäen mutta epäilen.

 7. Ajeleekohan nämä Karwan ranteet, Nisanilla? Saattaa toki ajella bemarillakin…

 8. Tämä saadaan loppumaan kun annetaan potkut kaikille rasistihoitajille ja nazilääkäreille! Ruotsiin on tullut pelkästään viime vuonna yli 300.000 lääkäriä ja hoitajaa jotka pitää saada rasistien valtaamien sairaaloihin töihin!

 9. Voisiko olla parempi idea antaa nämä gangstasodissa haavoittuneet jättää tekopaikalle vain lojumaan kunnes Noutaja saapuu? Toki, toi ei ole humaania, mutta onko se sitten humaania tulla riehumaan sairaalaan väkijoukolla ja vaikeuttamaan oman gangstaveljen hoitoa?

  Toisaalta, voisi jättää noi gangstojen välienselvittelyssä haavoittuneet oman jengin paikkailtavaksi. Luulisi heiltä nyt muutama poppamies löytyvän? Kun kerran osaavat ammuskella ja käyttää tuliaseita, niin kyllä sitten pitää osata myös noi lääkintämiesten hommatkin…

 10. Olisiko poliisin jo aika ottaa aseet esiin ja laittaa vastaan näille rikollisille. Ruotsalaisten hyvyys on mennyt, jo liian pitkälle, alkaa näyttämään siltä, että rikolliset hallitsevat Ruotsissa.

  1. Rikolliset ja paskakulttuurit myrkyttävät Ruotsin nopeasti ja varmasti: 46- vuotias isä murhattiin koska kieltäytyi tappamasta kahta vanhinta tytärtään. Tyttäret olivat nimittäin tervehtineet vieraita (vääräuskoisia?) poikia kättelemällä eikä sukulaiset sietäneet sitä.

   1. Eiköhän tilanne nollata sillä että tyttäret ja heidän kaikki naispuoliset sukulaiset ja facebook kaverit raiskataan. Islam sanoo niin. Ja se on oikein.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.